submit


«Ieu kabogoh mah, urang papanggih dina YouTube»: lamun ngimpi of Steve Chen jeung kolega, anu dina pébruari dibuka YouTube dina raraga nyieun asli loka dating, eta geus isro salaku rencanana, kiwari, ieu kalimah bakal sugan kurang aneh ti eta jigana. Di expense of service video nu paling kawentar di dunya. Wahyu dina unik asal tina video portal geus meunang jadi Steve Chen, co-pangadeg YouTube, salila konferensi di Austin, Texas: Chen, dina kanyataan, geus dipedar kumaha pamanggih mimiti ieu pikeun ngidinan urang pikeun ngamuat video dina portal nu nampilkeun gagasan maranéhanana pikeun mitra poténsial. Sanggeus lima poé saprak peluncuran anak, tapi, euweuh geus can dieusian, komo teu hiji video, jeung ieu geus disetir tilu anggota pawangunna mertimbangkeun pamanggih pikeun muka portal pikeun eusi nu mana wae nu ngetik. Salaku sajarah nempokeun urang, nu kira-turn geus tuluy mayar pikeun sorangan loba pendiri, ngarah YouTube jadi, loka jeung laju tumuwuh pangluhurna di dunya, mangka culminate jeung acquisition ku Google ka arah ahir taun. Steve Chen ieu di konferensi, jeung Liwat, pikeun tujuan tina presenting panganyarna-na ngamimitian: Ngaran, hiji ngalirkeun data service dedicated ka dapur. Baris anyar ieu pamanggih cicing dina lagu maranéhanana, atawa urang bakal nempo parobahan positif leuwih boga untung dina sajarah teknologi. Hak cipta Arnoldo Mondadori Editore Spa — baranahan ditangtayungan — P. IVA Sadaya nu ladenan nu disadiakeun, dina watesan nu sarua jeung kaayaan, ku Arnoldo Mondadori Editore

About