submit


Kahiji jeung foremost, nyaeta merenah sarana komunikasi via webcam jeung batur anu aya di mana wae sudut dunya. Website urang geus dipaké ku jutaan pamaké jeung urang hayang ngagabung anjeun. Jadi naon anu alus nyaéta loka ieu. Kadua, kawas jaringan sosial, prosés manggihan babaturan loba nu leuwih gancang jeung metot. Dina raraga pikeun minuhan batur metot, anjeun kudu ngagabung sémah urang video chat. Ku ngahijikeun anjeun bakal bisa ngalirkeun data video anjeun hirup. Website urang leuwih ti basajan video chat. Sajaba ti éta, anjeun bisa manggihan random paguneman iraha waé of poé jeung peuting, nu bisa anjeun lengkep profil anjeun jeung siaran video anjeun, arisan loba panongton. Pikeun nyieun kaca anjeun pisan gampang. Leuwih ti éta, loka Internet urang geus tangtu group, dikelompokkeun ku jejer, nu anjeun bisa gabung jeung ngobrol via webcam. Dina raraga pikeun nyieun kaca anjeun, anjeun kudu nangtukeun informasi ngeunaan diri: umur anjeun, anjeun basa jeung lokasi anjeun, mangka narima aturan loka urang, disadiakeun yén anjeun sahenteuna dalapan belas taun heubeul jeung teu bisa ngarasakeun ukhuwah jeung babaturan anyar jeung kolot. Dina raraga pikeun komunikasi ngaliwatan kaméra jeung babaturan mah di sakuliah dunya, anjeun teu kudu masang nu mana wae nu aktip pihak-katilu clogging anjeun alat memori. Anjeun ngan saukur balik ka website urang jeung ngarasakeun komunikasi dina hiji cara atawa nu lian tematik grup atawa ngan saukur individual séjén. Sajaba ti éta, urang sumberdaya online kacida bébas. Upami anjeun hoyong paguneman anjeun rahasia, anjeun bisa nyieun grup jeung ngajak ngan maranéhanana babaturan nu bisa anjeun milih. Anjeun bisa ngabagikeun warta anjeun, atawa ngobrol dina intim téma atawa ngan ngobrol jantung-jantung «dina séjén. » Ieu pohara merenah sabab sakabeh anak sisi anjeun bisa nempo dina layar monitor anjeun. Loka urang kabuka pikeun pamaké anyar. Sakabeh jalma anu hayang diajar jeung dilegakeun bunderan sosial jeung nyieun babaturan anyar. Anjeun teu kudu ka eusian lila bentuk pikeun ngadaptar, nangtukeun email pikeun narima konfirmasi. Sagalana gampang jeung sederhana. Anjeun hoyong pariksa pikeun diri. Ngahurungkeun kaméra jeung wilujeng sumping ka urang online nu sumberdaya – dunya komunikasi jeung paguneman. Di dunya di mana aya aya tempat pikeun katiisan. Lolobana importantly, ulah poho pikeun ngabagikeun ieu dina loka jaringan sosial, naon nu bakal sadaya babaturan anjeun ogé bisa teuleum kana dunya anyar komunikasi. Loka urang téh dumasar lolobana dina hirup online paguneman ngaliwatan kamera, tapi teu acan dugi ka ieu. Anjeun bisa nempo propil jeung poto nu séjén salaku babaturan, jeung mutlak strangers. Ieu baris mantuan anjeun pikeun dilegakeun bunderan sosial jeung gampang nyieun babaturan anyar di sakuliah dunya. Jadi, lamun hayang ngobrol jeung babaturan heubeul, hayang papanggih anyar, atawa ngan ngobrol jeung muhrim dina téma abstrak, mangka ngadatangan loka urang. Urang geus sagala teu ngan mungkin, tapi teu gampang jeung merenah. Ieu mangrupa bener senang jeung entertaining. No ngadaptar jeung tape beureum. Ngan saukur nyambungkeun ka urang live stream sunda pituduh dina kaméra jeung komunikasi baris dimimitian. Sajaba ti éta, lamun anjeun teu hayang pikeun mintonkeun beungeutna, anjeun bisa mingpin hiji paguneman ngagunakeun mikropon jeung via téks chat. Euweuh urusan naha anjeun geus pemula dina dunya komunikasi online atawa pamaké maju. Dina loka urang anjeun sok bisa nyokot kaluar cocog sahabatna, kitu website urang hade dina sadaya nagara di sakuliah dunya di mana aya akses ka Internet. Urang digawé unggal dintenna pikeun ngaronjatkeun kualitas komunikasi jeung gambar, nyieun ieu a nyaman, senang jeung friendly. Visi urang pikeun mangsa nu bakal datang ngahijikeun tatar sakabeh jalma anu hayang ngobrol jeung nyieun babaturan anyar di hiji sumberdaya online ngaliwatan kaméra web. Ieu pangabisa pikeun manggihan babaturan gampang jeung gancang. Mun anjeun geus kungsi chatted maké webcam jeung teu make fitur tina website urang, ayeuna anjeun geus kasempetan ieu. Nganjang urang tematik group jeung mimiti galecok ayeuna. Ieu téh jadi gampang jeung seru. Tapi sanajan upami anjeun teu boga séjén kaméra teu masalah. Anjeun sok bisa ngan hiji observer atawa komunikasi ku téks chat. Dina website urang manggihan babaturan iraha wae. dua puluh opat poé poé minggu. Tapi ari kuring ngingetkeun yén komunikasi téh jadi adiktif nu anjeun bisa kalayan gampang poho ngeunaan sakola atawa karya. Urang boga bener fun jeung seru. Anjeun moal hayang kantun hiji moment of fun komunikasi. Aya kasus lamun urang sunda geus junun sare hirup. Positif nu lian atribut loka urang nyaeta urang terus ningkatkeun urang sumberdaya, complementing sadaya fitur gede jeung kamampuhan. Jadi upami anjeun gaduh gagasan sarta bongbolongan, urang kukituna cinta ka ngadangu eta. Dina website buleud jam feedback. Email us ngaliwatan bentuk aduan sarta bongbolongan. Anjeun bisa nulis nanaon kitu kahayang sarta bongbolongan. Salaku koméntar jeung aduan. Bisa anjeun ngan ngabagikeun naon eusina dina website urang jeung nu paling maca. Wilujeng sumping di website urang, anjeun pasti bakal kawas.

About