Claudia, srikandi film, kawas loba awewe tengah-yuswa, teu pribadi hirup. Jeung saterusna hiji dreary peuting, manéhna megatkeun pikeun nunda up ad: Ngalamun awewe hayang nepungan anjeun. Jadi nasib nu lalaki ngaranna Valentine, urut sirkus pamaen, a survivor of fisik jeung mental trauma jeung dina ahir diturunkeun. Dangong Claudius arah manéhna pisan kontradiktif. Manéhna geus nyokot hese jeung kaputusan penting hi. Tempo kaca nu film «Ngalamun awewe hayang nepungan anjeun. » Loka Dating teu nyimpen dina database alamat e-mail asup dina jandela ieu, sarta teu bade make eta pikeun nu mana wae nu teu diidinan tujuan, Film ieu teu anyar, jeung diawaskeun eta sababaraha kali. Eta sacara dina séjén panon nempo eta. Kuring teu nyaho lamun geus asak, tapi film peupeus kaluar dina kuring hiji hal lempeng sadaya jalan ka slesinski. Internal srikandi geus bosen keur sorangan, tapi convinces dirina jeung batur yén manéhna téh hiji awewe kuat, manéhna teu kudu sasaha, jeung sagala éndah. Ngan lamun ieu sora ngarecah kana lawon. Tapi lamun datang ka calon pikeun kasalametan (Zbruev), manéhna understands nu teu naon manéhna ekspektasi. Jeung naon manéhna ekspektasi. Manéhna sorangan teu ngarti ayeuna. Pasea jeung kanyataanana lamun dina kahirupan nya asalna muhrim. Tapi eta crushes jeung luar pamadegan. Jeung manéhna sawaréh méré di. Ieu miceun nunjukeun kacida alusna, pohara bisa dipercaya. Tuluy manéhna ngarecah jeung nyebutkeun yén manéhna perlu ngurus, teu yén manéhna cared (adegan lamun manusa datang ka dirina. Tapi lamun datang ka urut pamajikanana, salila ieu paguneman, geus robah sagalana. Manéhna hayang mulang baé. Hiji hal nu robah dina dirina. Meureun manéhna sadar manéhna teu aya nu nawar. Maranéhanana datang ka imah jeung dibuka panto, lamun inviting manéhna. Lamun di mimiti karakter ieu terus dina tepi, tense salaku spring, mangka sanggeus pang luhurna eta mana anu kalawan bébas, salaku sadaya mutuskeun pikeun diri. Jadi lamun batur teu ditebak, wirahma sirkus pahlawan Alexander Zbruev dipigawé, lamun waktu datang ka nyaritakeun ngeunaan diri. Ieu lucu, tapi éta naon kuring inget nu paling ti sakabeh gambar. Terus nu kadua kalina. Sakali katukang geus nyokot tempat, teu nempel keur sababaraha alesan. No, A. Zbruev alus henteu ragu bakat gede, tapi ieu teuing pahlawan manéhna gunana. Masih pikeun membela naon anjeun nyaho kaliru di pangalusna condescension bakal meunangkeun aya kasempetan pikeun hal-hal nu leuwih penting. Enya, jeung I. Kupchenko hal pisan lemah kasampak. Teu ngarti, naha peran nya kitu kasar, naha pigura ieu dina bentuk. Teu kawas kuring. Kaula teu diideuan. Kasombongan sadaya nanaon, teu nyaho. Eta hangs up ads, mangka rips. Tuluy aya. , urang hayang tea. Kuring teu resep. Hefty smacks paporit mah. Maranehna teu nyaho naon anu maranéhanana hayang. Sacara serius. Jeung tungtung, utamana nu muka nu mana wae nu lila. Fantasize, nyaeta, teu hayang. Masalah, tangtu, dituduhkeun di dieu tanpa pertanyaan, tapi ngan pilihan naon. Langgeng ngobrol dina subjek, manéhna bakal bagja teu nginum, tapi teu aya nu kabur. Sorangan waé apan, teu saurang understands anjeun, jeung sagala rupa nu. Diliwatan. Aya jalan komo palasik. Teu percaya. teu perlu di dieu leuwih. Jeung teu hayang ngadéngé. cocog. Sabab lamun teu asli. Pikeun nunda eta mildly, Teu anyar. A awewe pihak. Kuring teu komo nyaho. Di dieu aya kecap naha kuring. jeung, maranéhanana ngomong, naha kuring jadi nu ngora, geulis jeung jadi perlu yén kuring bisa ngarti. Sabab, bener, kabeh dewasa, jeung ngarti, kasihan, ngadangukeun ka no alus. Pikeun no recoil. A game hiji-sided. Néangan eta teu sabab anjeun bosen atawa meunang nganggur teu, hayang ngusapan, pikeun kanyamanan commercials bisa jadi anjing pikeun ngamimitian atawa geus aya, nyebutkeun, pikeun ngadopsi a minor anu guna pikeun tumuwuh, jadi mun nyarita, kantétan ieu. Ku alatan éta, sagemblengna hade ka masalah saperti. Tapi salah sahijina anu teu kawates. Ti sabalikna flank dimimitian pikeun ngabdi kana pikiran tina hiji jenis beda. Maranéhanana ngomong, Enya anak leuwih alus inferior. Mugi gusti dina dipan beuteung nepi, tapi deukeut.

Hal ieu, tangtu, nanaon bisa lumangsung, tapi kuring mikir yén dina ngajalankeun lila, hubungan doomed. Deui, alatan atra bias. Oge, Allah ngaberkahan manéhna, kuring mikir. Dulur pilih pikeun diri. Ayeuna bayangkeun yén anjeun kudu nungkulan teu jeung vérsi kahiji, jeung teu jeung kadua, jeung swings. Di ditu di dieu. Nick, Bob. Horor. Tanpa kuring. Pertimbangan saperti timbul di dieu. Jadi ogé E. Nightingale karakter ieu miskin pisan Kassian, tapi éta sadaya jadi deui. Nyatana teu robah, cuaca teu. Ku alatan éta, tempo di luhur, urang bisa mastikeun yén film geus ngancik dina fan. Dijieun, jadi mun nyarita, dumasar kana pamahaman panongton. Kuring saperti nganggap teu, ku alatan éta, nunda jejaring Sosial jeung situs Dating, eta echoes of Soviet baheula jeung hususna, gambar wanoja Ngalamun hayang papanggih. Dina hiji taun, lamun memori boga fungsi, ieu mah taun nak, jeung ngan ayeuna, di ieu taun anu sarua aya no Internet jeung mobile alat nu ngidinan anjeun pikeun ngirim jeung nampa talatah. Jeung jalma anu baheula cara baheula: akrab dina tari floors, dina pustaka, di bioskop. Tapi aya kasus saperti dina film Vyacheslav dina naskah ku Koswara Merezhko, méré announcements dina koran anu, jeung anu mangkal di kutub. Nyebarkeun nasib befell srikandi film. Nyokot kaputusan pikeun diri, Klavdia (Irina Kupchenko), waits jeung ngaharepkeun, mere saperti hiji pengumuman, pikeun nempo tapi jeung saha hiji anu geus datang. Pasti manéhna kungsi waits pikeun Alain Delon jeung Montgomery Clift, tapi sanggeus timbangan nu pro jeung kontra, eta yakin teu parawan kolot, defunct, jeung masih euweuh. Terus eta bakal jadi jalan dina karakter beda, nu teu perang, tapi Uni dua asih ka teuleum dina no puguh. Jeung aya hiji logis kieu: manéhna hayang nyieun manéhna hiji jalma jeung manéhna teu bade robah. Pamingpin teu hayang kelas handap teu bisa. Corny. Jeung saterusna. Sok kajadian lamun jalma, euweuh urusan naon gender, teu ngarasa jalma séjén, saperti maranehna, jeung sadaya nu vices, anxieties jeung karep. Imajinasi urang muterkeun jeung urang kejem lulucon yén anjeun kudu sok mayar harga luhur. Tapi pikeun kiridit srikandi Irina Kupchenko, manéhna sahenteuna ngajadikeun hiji usaha pikeun ngarti pahlawan Alexander zbrueva. Pikeun ngarti jeung narima. Jeung ieu perjuangan internal, eta bakal lepas salawasna salami ras manusa aya. Minangka bukti tina kecap nya, ceuk kabogoh nya dina mobil, jeung swings nya awewe haté jeung kaayaan. Tapi naon fitur: man tanpa tangtu tinggal, dina pursuance Alexander zbrueva, boga rasa timer patut. Hiji paradoks, tapi hiji kanyataan. Jeung eta teu bisa dipaliré. Serius sosial drama, sugan fundamental dina dasar anak. Manéhna anu draws palajaran ti film ieu, sugan manggihan kabagjaan kulawarga. Katiisan = hiji hal dahsyat, utamana lamun geus lila awewe sorangan: no kulawarga, salaki jeung barudak. Kadua, utamana keenly ngarasa kurangna asih jeung kulawarga lamun wanoja nu jadi kolot jeung kolot Katiisan di umur kolot ieu hal kejem jeung teu aya anu bisa no pangéran. Ieu dina waktu ieu utamana hayang aman damai di nu sepi tenda, budak jeung salaki. Demi kulawarga hearth awéwé siap for teu nanaon, komo nu paling unpredictable, baruntus jeung nekat hal. Sabab wanoja dijieun pikeun kulawarga hearth. Dina ieu hal nilik anak maksud jeung harti dina kahirupan maranéhanana. Kahayang nu man ieu deukeut ka, jeung kadang ngan sababaraha, ieu batur miara, cinta bisa balik manéhna balik tembok batu. Nah, jeung mental saperti urang rusia awewe. Eta mindeng kajadian nu di dewasa teu bisa choosers, jeung waktu jeung kasabaran dina ieu casting suitors tetep sababaraha Jeung ieu téh sabab dina sagala nonoman leumpang, geus fun, teu mikir ngeunaan kulawarga, ngawangun muluk rencana di search Pangeran dina kuda bodas, néangan karir jeung kahirupan kulawarga teu kudu. Jeung saterusna ujug-ujug, pikiran maranéhanana ti youthful delusions jeung impian, anjeun ngawitan katingal dina kahirupan réalistis, tapi kasép. Tapi ka sadaya, sooner atawa saterusna datang nu lila-ditunggu Sunda. Teu jalma anu teu pantes Sunda sarta dina film ieu di mimiti teu kawas unggal, séjén jeung saterusna murag asih jeung ngarti. Pikeun teu dina pintonan bisnis. Dina penampilan hides lengkep beda kawih Jelema anu biasana kabuka cukup ujug-ujug jeung dina kaayaan nu beda, saperti dina film ieu, kawas dongeng Cinderella atawa Putri jeung swineherd ku Hans Christian Andersen Sunda corrects: ngajadikeun an alkohol jeung parasit patuh hukum jeung miara bapana jeung salaki nu némbongkeun film ieu.

Film ieu ditémbak kawas humor, sarcasm, tapi jelas menyakiti topical isu sosial Filmed jadi deukeut ka kanyataanana, bisa dipercaya, relatable jalma, di rusia. Kadang-kadang teu boga pamanggih saha nu bakal jadi salaki nu bakal datang nya, pamajikan raja atawa hiji alkohol, laundress atawa Putri jeung kadang eta film Srikandi Claudia téh salah sahiji ti maranéhanana awewe anu kasampak keur kanyamanan, berjuang jeung katiisan, néangan pamahaman, kulawarga cosiness. Lamun hiji awewe mikanyaah manéhna bakal ngalakukeun nanaon pikeun asih jeung man manéhna dipikacinta. Sunda kungsi telat kasampak keur Katiisan, salah paham, nu kahayang pikeun jadi jeung batur disiksa jeung burdened urang. Dulur copes jeung masalah ieu salaku anu pangalusna manehna bisa: maca, ngabogaan fun, nginum Man is a social keur. Urang sadaya hayang cinta jeung kaasih. Katiisan kudu papanggih jeung kudu saterusna pikeun Hirup sakali, jeung kahirupan urang sorangan anu salah. Sajaba ti éta, masarakat merlukeun kawin-nikah, jeung kebat barudak. Ieu, dina pamadegan-na, nyaéta kabagjaan jeung nilai manusa, sabab hargana kulawarga Sanajan kadang-kadang kulawarga akang dina Allah weruh naon. Lamun bagja, manéhna kapanggih nya hiji di hiji juta, tuluy euweuh urusan sabaraha duit manéhna geus, naon penampilan jeung status sosial Anjeun geus bagja jeung manéhna jeung éta. Eta kitu euy kajadian nu nu ieu film ieu kumaha bae kawih ka massa lega jalma. Sugan alatan manéhna sababaraha dekade dihareupeun waktu. Dina pertengahan ka masalah katiisan jalma ieu komo leuwih akut, tapi teu maké saperti badag skala saperti ayeuna. Heroik Claudia ieu didikte leuwih ku tekenan ti masarakat, ti bakal alus jeung akal sehat. Manéhna terus crushes nikah babaturan, ngahaja ngabalukarkeun nya inferiority complex. Dina karya pagawe pikeun ngabahas kahirupan pribadi nya, atawa rada kurangna eta. Jeung saterusna aya tatangga jeung masalah nu sarua boneka kana girlfriends. Masarakat terus nyorong sarta sanggeus putting up ads. Maksa pamadegan anak, teu méré fokus, leuwih hade mertimbangkeun pananjung. Dina watesan lakonan anu pohara ngayakinkeun. Zbruev alus sok jeung dina sagala kalungguhan. Manéhna komo dina paling pamandangan dramatis, tétéla amazingly cahya lakonan. Komo homeless manéhna meunang sababaraha teuing ngurangan jeung menawan. Di dieu di I. Kupchenko peran leuwih hese. Ulin rasa éra, isin atawa inhibisi jeung teu overplay, jeung pikeun nyalametkeun nyanghareupan hiji tugas hésé, tapi manéhna coped jeung eta brilliantly

About