Kuring ngarasa kawas ieu awal hiji hal bener alus.

Kuring cerai, tapi ayeuna kuring teu hayang papanggih batur anu ngabogaan rasa humor, batur anu bisa nyieun anjeun ngarasa alus unggal poé. Sakur host anu asup mah Carl. Maranéhanana hayang pikeun mayar perhatian ka kuring jadi mah ngarasa alus.

Paguneman, sauyunan

Taya ieu méré kuring salaki kuring. Urang teu cicing di dieu pisan lila, tapi jeung pakasaban anyar di hiji pausahaan badag, dina kanyataan, nu kuring ayeuna bisa balik jeung muter ibu rumah tangga atawa jadi muludan, kuring teu nyaho. Urang teu ngobrol ngeunaan eta, jeung urang teu ngalakukeun nanaon sejenna. Kuring hayang jadi hukuman pikeun sadaya waktu kuring méakkeun di dieu jeung ayeuna, jeung ayeuna asa yén anjeun bakal nuduhkeun ka kuring yen anjeun aya ogé hukuman a. Anjeun geus a guy, jeung hormat batur cerai awewe kawas kuring hayang papanggih. Lamun anjeun tenang di imah, ulah sok boga tempat pikeun pindah? Pikeun kuring, ieu mah taman, sampurna lamun kuring hayang kaluar tina ieu guy jeung jadi sorangan jeung kuring. Kuring hayang nyieun babaturan anyar di dieu, jeung kuring ngaharepkeun anjeun bisa jadi babaturan alus ka kuring? Kuring ngaharepkeun anjeun teu kapikiran yen kaula teu has swédia wanoja anu ngabogaan buuk pirang jeung panon blue. Kuring bisa masak jeung nyieun sandwiches kacida alusna. Kuring kudu batur appreciates anu kuring. Kuring teu paduli di mana anjeun aya, tapi kuring kudu ngaku sarta nyebutkeun yén kuring geus hal pikeun lalaki swédia. Kuring mikir nu swédia lalaki nu jadi éndah jeung nice, jeung nu naon kuring ngahargaan, jeung huntu. Kuring mah teu boga pangalaman mana wae gawe bareng ieu haha, tapi mah kawas pikeun nempo kumaha urang dibere nyaho silih jeung tuluy indit kaluar babarengan dina hiji poé alus. Anjeun aya hiji jalma anu hayang settle turun jeung ngawangun kahirupan babarengan. Anjeun geus sapuk yén kuring boga budak ti hiji hubungan saméméhna. Kami layeut anu gampang seuri di. Kuring ngaharepkeun anjeun bakal nulis ka kuring. Aya bongbolongan, hatur nuhun. Kuring keur néangan batur anu serius hayang nyieun hiji pasini jeung kuring! Kuring kudu batur alus jeung jenis. Kuring teu bisa jeung batur anu sok rumeuk, tibalik ka handap sarta ambek. Anjeun jantung nyaéta jenis jeung paduli ngeunaan jalma séjén. Anjeun jujur tur rido. Euweuh urusan dimana anjeun ti, abdi hoyong anjeun papanggih kuring. Anjeun ogé single sabab kuring keur néangan dina ieu loka pikeun jalma anu serius, anu hayang papanggih kuring, nepi ka ayeuna kuring jeung mudahan ragrag di sunda. Karana lamun urang hirup sisi ku sisi, tapi teu merta. Anjeun kudu jujur jeung diri, asih ka diri, jeung saterusna eta bakal kasuksésan hiji. Kuring Kuring cerai, jeung kuring remen ka minuhan batur anu bisa méakkeun soré jeung kuring. Batur jeung saha anjeun tiasa gaduh hiji omongan alus, nyaéta nu anjeun? Hiji jajaka kudu néangan hiji hal serius. Kuring bener kudu minuhan batur anu bisa ngabagikeun kahirupan mah jeung kuring. Jadi anjeun bisa, saprak anjeun geus inviting kuring ka hiji dinner nice kituna urang bisa ngamimitian hiji hal endah. Satia, jujur, rido, romantis, pinter, hardworking, ditangtayungan, fun, satia, satia jeung dipercaya. Hiji guy jeung hiji lucu rarasaan. Kuring teu boga waktu keur kaulinan. Ulah runtah waktu mah. Hayu urang coba jadi babaturan jeung ngarasakeun unggal séjén. Anjeun keur ngalamun kawas kuring, aya nu lepat jeung nganiaya batur, kaula ngan babaturan atoh. Hayu atuh urang nyaho lamun anjeun mikir kuring kabetot. Kuring yakin aya loba jelema anu kudu babaturan, kawas kuring. Anjeun bisa jadi cambrelle. Serius jalma anu hayang nongkrong jeung kuring. Batur anu ogé néangan katuhu guy jeung hayang jadi ekslusif. Anjeun teu kudu mikir ngeunaan naon anu anjeun geus pikeun density mineral tulang. Pikeun jero calana mah teu langsung. Batur anu ogé néangan cinta jeung katiisan. Anjeun kudu percaya diri jeung teu isin. Kuring jalan dihareupeun anjeun. Anjeun kudu dibuka pikeun ngahubungan kabogoh anjeun. Anjeun bakal jadi fashionable jeung menawan, sopan sarta pohara ambisius jeung jeung maksud katangtu. Nu anjeun keur pilari sunda kawas kami, jeung anjeun kudu jadi salaku unik minangka anjeun anu jelas. Teu jadi isin, kuring ngaharepkeun anjeun ngarasakeun adventures! Kami jadi ngalamun, sarta kuring hayang anjeun pikeun méré kuring boh sauyunan jeung loba fun hal dina bentuk nu bakal datang tayangan! Euweuh urusan saha wae nu atawa naon anu anjeun mikir anjeun, anjeun aya hiji jalma éndah. Kuring bakal bagja lamun kuring bisa meunangkeun ka nyaho anjeun sarta meureun nyieun anjeun murag asih jeung kuring. Anjeun geus kawas kuring, jeung anjeun mikir sunda kudu dilayanan dina platter pérak? Jadi kuring mikir kuring geus maneh di dieu jeung a palsu sunda. Aya, naon anu anjeun nyebutkeun? Meureun nu anjeun hoyong ka pak up jeung manggihan hal hal lucu?»Anjeun bisa ngarasakeun adventures jeung travel! Kuring leuwih resep ditempo jeung manggihan hal metot anu cukup tenang jeung akrab. Babaturan mah geus imah sorangan, jeung kuring geus kungsi cukup! Mangga hayu atuh urang nyaho lamun anjeun hayang boga fun jeung kuring! Anjeun bakal manggihan hal fun jeung kuring dina mangsa nu bakal datang. Aku babaturan anu teu lucu di sadaya, jadi kuring mikir anjeun jeung kumaha urang bisa manggihan loba hal fun babarengan. Anjeun komo bisa balik kaluar jeung boga dinner alus! Anjeun keur manusa dina kahirupan mah, kuring kudu anjeun nyieun kuring ngarasa bagja jeung positif. Dupi anjeun kungsi miboga nyali ngaku ka kuring yén kuring teu bisa ngurus sorangan? Anjeun kudu jadi lalaki anu diaku nempo kuring selingkuh dina kabogoh mah! Manéhna teu nyaho yén kuring pencét sejen, jeung ayeuna, dina hiji sisi, kuring remen pikeun papanggih a man di dieu. Mun anjeun hayang jadi jalma nu? Kuring boga masalah iinditan! Anjeun kudu jadi jalma anu bakal méré kuring loba leuwih adventures! Kuring geus néangan di pub, tapi teu di mah rasa! Kuring ngaharepkeun anjeun ogé bisa ngaganti mah katiisan jeung ulah loba hal nice jeung kuring

About