Mun anjeun geus kungsi single bari jeung ngan teu bisa sigana minuhan nice, guys tunggal anu aya dina tingkat anjeun, anjeun bisa jadi teu mikir aya nu salah jeung anjeun. Tapi kanyataanana teh nya eta anjeun bisa kakara bisa néangan dina sagala tempat anu salah. Sababaraha taun ka tukang, kuring dipaké ka nganggap yén aya ngan hiji tempat ka tempat papanggih hiji guy nu bar. Kuring gambar sorangan diuk forlornly di méja jeung sagelas anggur, néangan tuntas bosen, turun dina heels mah jeung dina kudu tina pick-kuring-up tapi ogé vaguely misterius cukup pikeun guy pikeun manggihan kuring intriguing. Sapertos kitu, kuring mikir nu guys bakal hover leuwih ka kuring, urang kukituna mimiti galecok, swap nomer jeung hirup happily kungsi sanggeus. Hanjakalna, nu tipe skenario aya ngan dina sirah mah. Atuh ulah sok hover leuwih dina bar maranéhanana titajong, sarta aya kalana ragrag. Sanajan urang teu papanggih di bar, eta ngan jadi pencét jeung miss. Anjeun bisa balik kaluar pikeun dalapan Saturdays dina mumbul jeung papanggih henteu salah, atawa anjeun bisa meunangkeun untung nu mimiti kira-kira. Sabab éta saperti lotre, aya geus jadi leuwih gampang, leuwih praktis cara pikeun minuhan layak guys, bener ladies. Leres, jaman geus datang pikeun anjeun pikeun pamustunganana ménta babaturan anjeun lamun maranehna nyaho saha anjeun kukituna jadi kabetot dina, jeung nu kukituna jadi kabetot dina anjeun deui. Sanajan anjeun geus meureun geus spent loba waktu batting jauh anjeun patronizing babaturan anu hoyong ngawanohkeun anjeun ka Glenn ti HR sabab ngarasa jadi sorry pikeun anjeun, ayeuna waktu kanggo anjeun pikeun ménta ‘kuring naon anu maranehna geus meunang. Tapi sabab anjeun geus dasarna putting asih anjeun hirup di leungeun batur, éta penting nu anjeun nanya ka katuhu babaturan. Nanya ka batur anu weruh anjeun jero kaluar, jeung anu pohara arip. Leuwih ti éta, nyokot katingal di maranéhanana kabogoh. Lamun anjeun manggihan maranéhanana kabogoh tiis sarta narik, eta hartina maranéhanana geus meunang sarupa rasa dina lalaki ka anjeun. Mun anjeun geus meunang hiji anjing, leumpang ka anjeun lokal park mangrupakeun hiji cara gede pikeun minuhan guys anu kaluar jeung anjing maranéhanana. Komo lamun di Twitter celebrating ulang kasapuluh anak jeung nini anjeun geus hiji Facebook account jalma anu masih skeptis ngeunaan dating online. Maranéhanana ngomong yén»teu karya»,»ieu teu nyata», jeung»anjeun kudu minuhan batur di kahirupan nyata.»Aya loba bébas online dating loka kaluar aya nu imah ka ratusan rébu layak lalaki anu ngan nungguan anjeun meunang di touch sareng maranehna. Anjeun tiasa milarian ku city, tipe, umur jeung saterusna. Beuki loba jalma nu ayeuna pasamoan online, jeung anjeun sampurna guy bisa jadi ngan sababaraha clicks jauh. Anjeun bisa jadi teu kawas soccer, tapi aya hartina rébuan tina guys dina kaulinan soccer jeung ngan hiji sakeupeul of awewe. Ieu hartina anjeun geus meunang rada kasempetan alus teuing tina pasamoan menarik bodo. Alami, anjeun bakal kudu maca nepi ngeunaan kaulinan beforehand jadi anjeun bisa ngamimitian jeung tahan hiji paguneman jeung soccer geek. Sanggeus kabéh, anjeun teu hayang jadi bray pondok lamun maranéhanana nanya anu tim anjeun, jeung anjeun ngajawab,»LA Lakers.»Nu ngan moal motong eta, babaturan kuring. Lamun anjeun teu fancy soccer, naha teu coba rugby. Nu pubs bakal dipak, jeung aya bakal jadi guys madhab. Jangkrik téh lain hiji alus. Lamun aya hiji jaringan kajadian di wewengkon lokal anjeun museur kira-kira hiji hal, anjeun geus museurkeun saperti filmmaking, bisnis, keuangan, nulis jeung saterusna naha teu pop babarengan tur tingal anu nu anjeun bisa minuhan. Anjeun kungsi nyaho, anjeun bisa bag diri tanggal hiji. Tangtu, anjeun bisa boh indit ka peuting sakola atawa sakola poé, tapi lamun anjeun geus meunang hiji hectic imah jeung karya hirup juggle, peuting kuliah ngagambarkeun hiji ngajempolan tempat papanggih kawas-dipikiran atuh. Sadaya kudu maneh mun geus nyokot hiji topik nu anjeun resep, mayar waragad jeung anjeun geus jauh. Komo lamun teu papanggih a man anyar, anjeun sahenteuna meunangkeun ka acquire skill anyar.

Lamun nyaho hiji palasik mobil show deukeut anjeun, anjeun bisa ngalakukeun loba leuwih goreng ti popping babarengan pikeun nempo naon éta sadaya ngeunaan. Komo lamun mobil teu bener hal anjeun, anjeun kudu nyaho, yen aya bakal jadi loba jalu bensin-huluna aya anu bakal dying papanggih gadis maranéhanana bisa mere pangaruh jeung roda jeung pangaweruh. Yakin, anjeun bisa meunangkeun roped kana dédéngéan ngeunaan saperti foreboding jeung kompléks watesan salaku»naught-ka-genep puluh»jeung»marake kuda power», tapi anjeun ogé bisa papanggih bener cupang guy anu drive Mercedes jeung néangan hiji awéwé anyar. Naha. Sabab sci-fi konvensi nu cara GEDE pikeun minuhan guys tunggal euweuh urusan naon kapentingan anjeun. Salami anjeun geus kadéngé ti Rawing jeung bisa nanya sababaraha patarosan ngeunaan komik, atuh bakal nyokot minat dina anjeun. Sanajan anjeun pasti teu kudu nyaritakeun ngiring manager yén anjeun hoyong pikeun ngarobah jobs sabab»kuring HAYANG PAPANGGIH A MAN ANYAR,»ngarobah karir nyaéta pasti hiji hal anu anjeun kudu mertimbangkeun lamun hate proyek anjeun kiwari jeung sagala guys boh boring, aneh atawa nikah. Pakasaban parobahan bisa mean nu anyar ka anjeun, jeung ieu méré anjeun kasempetan pikeun leuwih alus sorangan, jeung ogé hiji kasempetan pikeun papanggih lalaki anyar. Aya rupa-rupa careers anjeun bisa coba, tapi nu penting nu anjeun ogé mertimbangkeun hiji hal anu cocog skill anjeun-set. Karaoke peuting jeung babaturan anjeun cara gede pikeun minuhan guys. Ngan gambar eta: Anjeun geus impressed manéhna jeung anjeun Beyonce katara, jeung ayeuna manéhna hayang anjeun pikeun duet jeung manéhna Nepi Ti Mana We Milik. Sadaya kandungan ieu loka sagemblengna unik jeung hak ciptana, lamun anjeun hoyong pikeun ngabagikeun hiji sapotong eusi urang, mangka nempatkeun hiji link aktif deui. Sagala informasi dina loka ieu mawa ngan informatif jeung teu recommendatory karakter. Mangga, menta nasehat dokter anjeun, tinimbang-treatment diri. Urang bakal salawasna usaha pikeun nyadiakeun anu pangalusna jeung paling akurat informasi mungkin di dieu, tapi anjeun nu pancénna pikeun lampah sorangan. Urang teu bakal dilaksanakeun nanggungjawaban kana sadaya for teu nanaon nu kajadian ti pamakéan informasi dieu

About