Rusia nu pohara rido jeung lugas dina parasaan maranéhanana. Maranéhanana teu seuri di strangers demi keur sopan.

Éta pisan sababna naha anjeun moal nempo eta leumpang turun jalan, mesem ti sisi ka sisi. Ieu imut nu ngan babarengan jeung babaturan jeung kulawarga. Tapi di sisi séjén, Rusia nu ogé dibuka pikeun pamanggih nyieun babaturan jeung saha. Teu ngan imut, salam bakal ngarobah ti handshakes ka hugs atawa backslapping ogé lamun ulang babaturan. Jadi babaturan jeung rusia teu luhur gawang ka nungkulan. Jadi, naon tata titi pikeun meunangkeun acquainted jeung rusia urang. Kumaha beda nya jeung nagara-nagara séjén? Artikel ieu bakal mere anjeun umum tips dina kumaha pikeun jadi babaturan jeung Rusia. Anjeun teu bisa ngan balik nepi ka random rusia jeung kalakuan jiga hirup-lila babaturan pangalusna. Butuh waktu ngawangun hubungan jeung unggal usaha invested kana eta bakal masalah. Rusia mindeng nyokot maranéhanana waktu ka dibere nyaho batur jeung mutuskeun naha maranehna bisa dipercaya atawa henteu. Sapertos kitu, lamun bener-bener hayang meunangkeun acquainted jeung rusia, anjeun bakal kudu nunda dina kumawula jeung gawé pikeun meunangkeun jantung maranéhanana. Salila kahiji sababaraha rapat, nyangka lemes jeung slight formalitas antara dua anjeun. Handshakes salaku salam, ngaran formal alamat, jsb. Anjeun teu bisa ngan luncat dina jeung nyieun nepi nickname langsung. Ku nu keur sopan santun, anjeun showcasing nu memang hayang dibere nyaho eta nu hade jeung nu hormat eta. Gumantung sabaraha kolot atawa ngora maranehna, cara anjeun nyapa eta bisa jadi béda ogé (maca tata Titi ka Nyapa Jalma Ngora di Rusia jeung tata Titi ka Nyapa Jalma Kolot di Rusia). Catetan tambahan, nu rasa rohangan pribadi pikeun Rusia bisa jadi rada kurang ti nu ti nagara séjén. Éta pisan sababna naha, salila paguneman, maranéhanana bisa nangtung deukeut ka anjeun jeung ieu bisa jadi sigana kawas hiji intim hal anu kudu dipigawé.

Tapi, ieu téh ngan saukur adat tradisi

Lamun bener-bener hayang jadi babaturan jeung rusia, mangka anjeun bakal kudu rido ngeunaan eta. Rusia nu kabuka jeung parasaan maranéhanana jeung pamadegan, jeung jadi anjeun gaduh pikeun lakonan hal nu sarua ogé. Anjeun kudu mintonkeun émosi jeung parasaan ka arah eta geus jadi langsung ngeunaan naon anjeun ngarasa, naon nu anjeun hoyongkeun, mikir atawa teu. Cara nu, maranehna moal bisa ngarti parasaan anjeun jeung nyaho anjeun leuwih alus. Lamun silih sambungan kabentuk, nu lamun beungkeut geus strengthened. Éta pisan sababna naha, teu jadi sieun nanyakeun atawa ngabejaan nanaon dina pikiran anjeun. Ieu bakal mintonkeun yen anjeun kabetot dina nyaho ngeunaan eta jeung ogé letting eta nyaho ngeunaan anjeun. Sagedengeun ti eta disebutkeun di luhur, eta téh bisa ditarima pikeun mintonkeun kelemahan anjeun kitu oge. Anjeun bakal ditarima anjeun anu mandang flaws anjeun jadi ulah fret ngeunaan néangan lemah atawa ngerakeun. Tapi, nu teu mean anjeun kudu ngalakukeun hal kawas bragging, shaming atawa ngahina eta (utamana maranéhanana kulawarga). Maranéhanana baris narima flaws anjeun jeung kelemahan, tapi maranehna moal sabar paripolah goréng. Sakumaha didadarkeun di saméméh, Rusia nyokot waktu di cara nempatkeun trust maranéhanana dina batur. Upami anjeun hoyong meunangkeun acquainted jeung rusia, anjeun bakal kudu nunda mudik signifikan usaha di unggul eta leuwih. Jiga kumaha paling friendships sacara umum nu ngawujud, anjeun kudu jadi pangdéngé alus sarta jadi kabetot dina eta. Komo lamun maranéhanana carita anu panjang jeung pabalatak, anjeun kudu mintonkeun yen anjeun ka batur anu daék ngadéngékeun naon anu maranehna nyebutkeun. Rusia ogé pohara reueus budaya maranéhanana jeung prestasi, jadi teu kudu sieun pikeun mintonkeun kapentingan anjeun dina eta. Maranehna bakal bagja pikeun nyaritakeun deui ngeunaan rusia budaya, sajarah, atawa komo kapentingan pribadi kawas sastra atawa éksplorasi rohangan. Usaha séjén anjeun bisa nunda di nu ku belanja beuki lila jeung eta. Sanajan teu kabéh Rusia nginum, tapi, lamun ku kasempetan nu boh anjeun TEU hoyong nginum, mangka ieu téh hiji cara gede pikeun méakkeun waktu babarengan. Komo lamun boh anjeun aren t jadi alkohol, anjeun masih bisa méakkeun moments babagi paguneman panjang jeung pausahaan masing-masing. Harti babaturan jeung anu bisa dihartikeun salaku babaturan anu penting pikeun Rusia. Maranéhanana teu kawas sacara bébas nelepon saha salaku babaturan. Rusia percaya yén babaturan nu sabenerna batur anjeun bisa ngandelkeun jeung teu ngan hiji istilah nu disebut pikeun saha nyaho saeutik leuwih alus ti batur. Kusabab éta, lamun anjeun meunang acquainted jeung rusia, teu rurusuhan ka diri jeung nelepon eta salaku babaturan.

Ieu bakal leuwih karasa batan nanaon

Oge, pikeun Rusia, silaturahim teu hiji hal anjeun kudu ngucapkeun loudly. Ieu téh hiji hal anu boh anjeun dipikaharti, komo tanpa eta keur ceuk. Pikeun maranehna, babaturan jeung kulawarga datang kahiji, sedengkeun aturan bakal datang kadua. Maranéhanana rasa kawajiban ka ngalakukeun nanaon pikeun mantuan babaturan atawa kulawarga di kudu. Jadi, upami anjeun hoyong meunangkeun acquainted jeung rusia, anjeun kudu ngarti béda budaya jeung pamahaman dina hubungan. Maranéhanana nyaéta tata titi pikeun meunangkeun acquainted jeung rusia urang. Pikeun nyimpulkeun, teu sacara bébas nelepon eta babaturan. Investasi waktu jeung usaha dina hubungan jeung anjeun bakal nempo babaturan bener anu bakal nulungan lamun di kudu. Muga artikel ieu bisa mantuan anjeun meunangkeun pamahaman leuwih alus ti rusia budaya. Séjénna nu patali jeung artikel ngeunaan rusia budaya nu rusia Sasalaman Titi, Paling Likeable Hal pikeun Jalma rusia, jeung Paling Hated Hal pikeun Jalma rusia

About