Diulas dina USA Dinten ieu, TechCrunch, BBC, CNN Money, Gigamon, Heroku, colocalize, Dot FM, jeung Openwork. Lalajo video di tanggal.fm Date.fm nyaéta hiji aplikasi anyar nu rethinks jeung simplifies kumaha urang papanggih online. Loba jalma komo teu hayang coba dating online, jeung urang don t ngalepatkeun eta. Maranéhanana ménta jalan loba teuing patarosan pribadi, mangka maranéhanana babagi informasi jeung kebat of strangers, jeung maranéhanana biasana ngarugikeun duit. Date.fm nanyakeun hiji pasangan bener dasar patarosan jeung anjeun manggih patandingan poténsial. Eta mangka gambar nembongkeun anjeun jeung unggal pamaké umur jeung umum lokasi, jeung anjeun resep atawa teu daek maranehna. Lamun anjeun teu nempo hasil nu mana wae, atawa teu nempo saha anjeun kawas can, ulah salempang: Date.fm bakal ngirim anjeun hiji bewara push pas jalma anyar sumping pikeun anjeun. Lamun hiji jalma anjeun liked ogé diaku anjeun, anjeun bakal meunangkeun hiji instan push béwara yén anjeun geus meunang hiji patandingan. Ayeuna, anjeun bisa ngetok dina chat tab jeung ngamimitian hiji paguneman pribadi sareng maranehna via video chat atawa téks chat. Naon kece teu nu ieu lengkep misah ti anjeun média sosial séjénna, email, atawa akun sejenna, jadi anjeun bakal sok boga tempat anu aman ka interaksi jeung jalma anyar. Kaula bade pikeun nempo lamun app ieu real. Lamun kuring nempo nu mana wae nu séjén palsu urang aya komo hiji jalu anu harassing talatah, kuring moal make eta deui. No ngalanggar, lamun anjeun hoyong pikeun nyieun ieu leuwih alus, anjeun kudu upstage dina raraga narik leuwih kaping.

Kaula bade pikeun nempo lamun app ieu real. Lamun kuring nempo nu mana wae nu séjén palsu urang aya komo hiji jalu anu harassing talatah, kuring moal make eta deui. No ngalanggar, lamun anjeun hoyong pikeun nyieun ieu leuwih alus, anjeun kudu upstage dina raraga narik leuwih kaping.

Nu s sadaya kuring hayang

I am a lesbian anu ngan liked ku lalaki anu boga maranéhanana dicks dina gambar propil maranéhanana. Kuring teu bisa meungpeuk eta. Kuring tetep bade dina aya jeung ngan flagging pics dick nu pangeusina nepi jeung euweuh anu kungsi dipigawé ngeunaan eta. Ngan ngagabung upami anjeun deui kana wading ngaliwatan hiji kebat dicks.

TEU gay friendly

I am a lesbian anu ngan liked ku lalaki anu boga maranéhanana dicks dina gambar propil maranéhanana. Kuring teu bisa meungpeuk eta. Kuring tetep bade dina aya jeung ngan flagging pics dick nu pangeusina nepi jeung euweuh anu kungsi dipigawé ngeunaan eta. Ngan ngagabung upami anjeun deui kana wading ngaliwatan hiji kebat dicks.

TEU gay friendly

Video Chat BFF — Sosial Téks Utusan ka Cocog Lempeng, Gay Lesbian Single deukeutna pikeun FaceTime, Skype, Kik Snapchat telepon

About