Italia — Basa, Budaya, Adat istiadat jeung tata Titi

Wilujeng sumping ka urang pituduh ka Italia Albania anu diucapkeun ku nu nyicingan, utamana di wewengkon kidul bagian tina Italy, kitu teuing nu kroasia jeung yunani. Catalan anu diucapkeun dina hiji kota, Alghero, di pulo Sardinia, ku kira-kira. tina populasi Dina sesa pulo, Sardinian anu diucapkeun ku leuwih ti m, nu datang ka. italia populasi Pikeun maranéhanana needing leuwih lengkep jeung komprehensif ihtisar Italia urang geus diterbitkeun an ahli Laporan dina italia Masarakat, Budaya Bisnis. -Kaca dokumén geus pangarang ku hiji urang Italia nagara spesialis jeung nyadiakeun pamiarsa jeung loba leuwih jéntré kituna urang bébas pituduh luhur