submit


Manéhna pohara kaluar ti fashion leuwih ti taun, sababaraha kali nyanyi italia vérsi kawentar hits, british atawa amérika, mangka dumasar kana waktu jenis ieu musik proyék jeung ieu sok kurang favored ku labél catetan, sabab teu nguntungkeun ti point of view tina hak musik. Lain kasusah anu dibikeun ku béda antara basa inggris jeung italia, nu nyieun eta pisan laborious pikeun panarjamahan alatan métrik wirahma lagu. Dina prakték, di mana pikeun basajan ngalengkepan kalimah dina basa inggris jeung ngan sababaraha suku kata (jeung saterusna sababaraha catetan), nu sarua italia frasa nyaéta ampir sok perlu suku kata tambahan alatan beda panjang italia kecap. Urang pleased, tapi, nyokot dicatet yén jenis ieu proyék, jeung masih hirup, jeung jeung conto italia version of The Roko Dua Putri Chelsea, nu dibikeun ka dieu, sagemblengna kacatet di studio Leungit dina Rohangan. Aya kuantitas badag tina bahan audio dina format nu teu digital nu jeung lulus waktu anu deperendo alatan alam sedeng di nu bahan jeung kacatet. Urang ngobrol ngeunaan reels tape, tanggal, musik kasét jeung vinyls leuwih taun, utamana lamun disimpen dina tempat nu teu cocog, maranéhanana leungit progressively kualitas maranéhanana nepi ka titik jadi unintelligible. Oge, mesin sanggup maca ieu media anu leuwih jeung leuwih jarang manggihan. Eta leuwih penting pikeun nyimpen bahan ieu, ka beroperasi a digital ngarobah salaku awal salaku mungkin, saméméh prosés buruk renders eta sia jeung unreadable. Dina hal ieu urang nawarkeun layanan restorasi jeung transfer of analog kaset, kasét, data jeung rékaman, jeung ngarobah digital, jeung optimasi sinyal audio. Optimasi ngawengku meresihan sora tukang nu mana wae nu noise jeung nu mana wae nu operasi ngedit sajaba unwinding tina kaset. Di persen tina kasus urang éta bisa méré deui ka bahan nu geus dibikeun ka kuna splendor, saperti dina kasus analog arsip glorious Keram Catetan anu geus dipercayakeun ka urang jeung restorasi tina kaset krusial pikeun sajarah musik italia. Urang boga sababaraha mesin anu bisa maca media audio nu paling rupa-rupa pangrékam, reel-ka-reel Kantong, Sony, Telefunken, masakan ti Philips ka vinyl pamuter jeung DAT Sony. Jantung rekaman studio jeung pergaulan meja Amin Palasik, jeung ngawas of Genre nu, dirojong ku hiji Pro Pakakas system, jeung ti converters SSL nu mastikeun mutlak transparansi tina sora. Kanggo inpo nu leuwih lengkep anjeun bisa nulis ka urang, tangtu, urang ngajamin maximum privasi bahan nu disadiakeun pikeun urang. Dina taun anyar urang witnessing kreasi a asép sunandar sunarya vast tina musik material. Dina YouTube pangbadagna lover tangtu genre bakal manggihan dina sababaraha menit jeung pohara luhur sababaraha pita nu teu dipikanyaho tapi kualitas alus. Jawaban pikeun fenomena ieu téh jelas. Jeung kiwari sadia téknologi dihijikeun ka kreativitas`, dina sababaraha kasus, ngan modest, eta ayeuna mungkin pikeun ngahasilkeun musik jeung hasil luar biasa. Catetan ayeuna sinonim jeung ngarekam Imah, jeung kalolobaan pita, kawentar jeung teu, teu bisa ngalakukeun tanpa kibor jeung pangaruh, puteran, atawa myriad tina musik software sadia di pasar. Gitar, bass, vokal jeung amp teu sigana teu jadi nu paling cukup. Sadaya ieu bisa ngakibatkeun patarosan, utamana dina bagian jalma anu, dua puluh taun ka tukang, gawe sora kalawan harga anu luhur dina rekaman studio sabaraha bakat nu diperlukeun pikeun nyieun hiji produk musik. Naon émosi ngabalukarkeun ketukan tina ngagabung jeung dilereskeun ti program atawa gitar dihasilkeun ku pangaruh tina keyboard. Anu perplexed, sugan, pondok-sighted jeung nu maranéhanana kudu narima unstoppable kamajuan téknologi jeung sugan lahir anyar musik frontiers. Sisi positif tina sagala hal ieu nu, jeung jadi loba produksi sadia, aya ogé loba konser, jeung experimentation anyar genres. Ngan sababaraha clicks pikeun manggihan ngeunaan eta jeung sagampil gampang salaku nu meuli online maranéhanana tiket konser ngaliwatan loka saperti Travel. Pikeun nyaho popularitas artis software, ngarekam studio L industri musik ngalaman taun parobahan masif, jeung tantangan utama bisa kajawab saeutik saeutik dina sagala widang. Digitalization, distribution online, piracy, nu unsur nu geus tuang ragu dina mutlak certainties dina nu sakabeh industri geus dumasar. Tapi di sisi séjén, aya lahir jeung sakabeh runtuyan pakakas nu bisa make eta ka anjeun kauntungan, saperti, contona, saterusna Big Sora, hiji aplikasi online nu anjeun bisa nempo jeung nganalisis tren popularitas artis, jeung ahirna tumuwuh atawa nolak reputasi anu ditepikeun ngaliwatan susunan salaku parameter pikeun conto jumlah fans dina paling populér jaringan sosial, atawa jumlah kali maranéhanana lagu nu diputer dina Panungtungan. fm. Tangtu, nu next Big Sora teu ngaku geus pinuh trust, tapi pasti dipake keur framing, jeung pikeun ngabandingkeun seniman beda pisan antara maranehna. Nepi ka taun samplers professional jeung dipercaya aya ngan dina fisikna format jeung lolobana insinyur di studio rékaman storcevano irung ka pamanggih a sampler sagemblengna software, nu bisa digawe ngan di jero komputer. Ayeuna glorious Akai, Exons, Emus jsb. gantina, maranehna anu dianggap titilar ti mangsa katukang, hatur nuhun ka program kawas Stronghold, hiji plug-dina format Baju, nu nawarkeun sagala palasik fungsi hardware samplers, ngembangna eta jeung kamungkinan yén maranéhanana sajarah mesin komo teu bisa impian tina. Highcliff téh sagemblengna bébas pikeun ngundeur tur pamakéan, sarta ngabogaan jumlah fitur nu nyieun eta kuat workstation pangaruh pikeun dilarapkeun langsung dina sampel, modulations jeung saringan, an amplifier modul parobahan dinamika sora sarta loba fungsi sejen nu ngan baraya-na leuwih jeung leuwih mahal sakali maranéhanana bisa nawarkeun. Di dieu mangrupakeun pangaruh tina digital revolusi nu urang kungsi ban ti celebrating Unggal ayeuna terus, di antara myriad of synthesizers di VST format, nu usaha ka emulate hardware instrumén, aya batur anu teu tujuan emulation, tapi nyieun anyar sora, jeung nada asli dicandak ngaliwatan inovatif prosés. Chimera nyaéta salah sahijina, jeung sanajan ieu téh hiji bébas ngundeur, nawarkeun hiji runtuyan tina kemungkinan of modeling sora nu mana leuwih sababaraha produk komérsial. Modeling nu Chimera ngagunakeun ieu dumasar kana generasi noise bodas, nu ngaliwatan runtuyan saringan, ngamungkinkeun rupa-rupa sora: ti percussive jeung serangan nu kuat nepi ka jalma tina atmosfir. Dina wangkongan, Chimera anu sejen salian nu kudu anjeun pikeun ngarekam studio virtual. Anjeun hayang nyaho anu geus liga, nu Beasti Budak di studio rékaman dina maranéhanana puluh-lila karir. Atawa salaku sampel Beatles anu paling mindeng dipaké dina lagu hit. Mangka sampel. Ieu téh hiji gede toko, dina ékspansi berkat kontribusi anak pamaké, rujukan ka sampel, kawentar atawa teu. A real tambang emas informasi anu bisa de-structuring loba lagu kawentar, jeung ngarti mana maranehna meunang inspirasi. jeung ogé hiji hal leuwih. Lamun anjeun butuh salah sahiji jalma pangaruh ti hiji turntable nu pareum saeutik demi saeutik alatan kurangna kiwari mangka Handap nyaéta pilihan pangalusna anjeun. Ieu téh hiji plugin di VST format pikeun sagemblengna bébas pikeun ngundeur, anu ngamungkinkeun manipulasi laju playback of audio anjeun. Jeung nu leuwih Handap, anjeun bisa nyieun jumlah pangaruh, hatur nuhun ka merenah grafis interface nu ngidinan anjeun pikeun nempo sarta ngarobah setélan dina pisan intuitif jalan. Plugin nu nyadiakeun di dieu mangpaat salaku titik awal, tapi nyata fun jeung bagian paling metot perenahna di anak kemungkinan kreatif, utamana lamun geus dilarapkeun ka lagu individual tina campuran (contona ngalambatkeun turun nutup hiji vokal atawa bagian gitar). Di handap ieu hiji plugin di VST format nu bisa nyieun anyar metot samping nyoba kaluar boh di studio rékaman jeung salila pintonan live: urang ngobrol ngeunaan Reversina atawa diundeur nu haratis sareng nu bisa ngaku interface pikeun jadi basajan dunya: ieu ngawengku ngan hiji tombol pikeun ngaktipkeunana jeung nonaktipkeun eta. Euweuh pajeulit mangka, tapi metot tambahan pikeun kali lamun hayang ékspérimén jeung sora jeung meunangkeun sora nu nelepon ka pikiran psychedelia, atawa geus teu kaduga samping. Dina dileupaskeun éndah DVD nu ngabejaan carita hiji konser Rolling Batu, dokumenter film ieu diarahkeun ku Martin Scorsese, sedengkeun anjeun ngatur audio geus disebut salah sahiji anu pang penting ngaran di dunya insinyur sora. Sinus Cahya geus kacatet di nu badag atawa nu Lantera Teater di New York dina munggaran November, jeung sagala pos-produksi prosés geus kalibet raja di leuwih ti sataun satengah, utamana pikeun tepat tungtutan ti Scorsese, nu intestardito dina hiji pendekatan ka disada sagemblengna anyar

About