submit


Hiji kaluar ti unggal tilu anu kaleuwihan beurat, teu akur. Unggal kaopat nyeri jeung kasampak haggard jeung touch of makeup. Poto anu ngan uih. Jeung queries Pangeran. Naon maranéhanana kabéh nyangka. Terus dina panglawungan lila tulisan nu ‘teu aya lalaki’. Jeung Enya, nu ngarang teu post ieu deui, ngan nurun tina ceased di dieu pikeun ngeusian, teu lucu jeung teu metot, sanajan upami anjeun bisa boga fun leuwih sadaya ieu. Mun anjeun teu narima surat jeung password, mangga surélék urang, nangtukeun alamat ip ti nu anjeun asup kana akun, jeung tulisan nu bisa jadi geus ditambahkeun atawa ngahukum. Ulah poho pikeun nangtukeun akun

About