submit


Tapi kasampak sinkron ka titik yén lamun urang aya di hiji kaayaan dimana aya next atra nu masalah transcends lm. Mun anjeun teu nanya pikeun maju, anjeun komo teu bisa nyaho lamun anjeun paling balik oge atawa teu. Mangka pastikeun anjeun paling mertimbangkeun nu ganteng towing tanpa stepping maju, tapi teu masalah pangbadagna dina kaayaan ieu, lm en nyaho kumaha atuh atra. Tapi lamun urang nyarita ka awewe obyektif diakses, ngajadikeun sagala beda, ogé pastikeun anjeun jeung coba eta, kuring mikir ieu téh atra. Nu kanyataan yén lamun hiji nyoba jeung awéwé nu narima kaamanan jeung boosts diri, jeung enya, sarta ogé aman pikeun sanggeus meureun, lamun runtah jeung kasuksesan hal négatif teu éndah nu bakal ngakibatkeun whining jeung hal séjén, tapi hirup ngan hiji jeung teu mikir ngeunaan eta ngan pikeun nyieun kuring bagja, teu aya nu kaula néangan hiji model (nu saterusna fashion, jeung sagalana di nu lingkungan l lebay) tapi gadis nu kuring resep jeung nu anjeun murag asih. Lamun kuring geus nyokot hiji nu kuring teu ngahargaan ngan nempo yén maranéhanana anu gandeng jeung nyokot jauh mikir mangka kuring keur ka sorangan, jeung kuring nyokot dua spades ti nu leuwih nu kuring resep. Kitu cenah, kaula gawe dina sorangan pikeun ngaronjatkeun sorangan fisik jeung kaula putting babarengan proyék bisnis sorangan pikeun nyieun duit tunai jeung kapuasan pribadi salaku pakasaban mah jadi rada tedious. Oge, kaula bade ka ngajadikeun leuwih hebat mah lalampahan di Bulgaria, sabab kuring manggihan eta geulis sarta pohara béda ti nu stereotype awewe ti wétan. Anjeun nyaho naon bener panarajangan Francis. Awéwé, najan keur taneuh urug di seduction, ampir sok yakin shot, sarta dipercaya, anu weruh, meureun maranéhanana. Sedengkeun manusa, pikeun hiji hal naught, atawa meureun salah atawa kagok anu commits tanpa komo merealisasikan eta, eta sok ends nepi dua spades. Jeung ieu najan urang coba meureun sok ngaronjatkeun diri urang sorangan. Lila hiji keajaiban lamun éta bener patut, jeung sagala spring, sabab usaha di hawa disebutkeun. Jadi jelas: kuring teu boga salah jeung sadaya nu awewe eh. Jauh ti kuring ka hipotesa ieu, eta hartina kuring teu nyaho katuhu disebutkeun. Kuring megatkeun sok nyoba, ngan lamun mah kawas, aya kuring hayang jadi eusi jeung (atawa bakal kuring hayang jadi model a eh), tapi eta kajadian pisan jarang sabab campuran faktor nu abdi teu bakal manggihan sorangan ampir teu pernah (antara estetika jeung karakter). Éta téh bener nu kuring indit kaluar saeutik, teu kufur eta, teras c’ ogé bagian lepat mah. Dina ahir, nu leuwih alus pikeun bakti diri ka nu sarua s, jeung ningali perkara ka hareup, nu teu lumangsung mujijat-hal di samentara éta. Kuring geus dijieun filsafat mah hirup. Awewe, dina average, bad suitor. Pisan kagok jeung dipercaya jadi alluring, sarta kritik nu jalu ngadeukeutan. Asih jeung Asih. eta nu Dagang Kadaptar — All rights reserved — baranahan Dilarang, komo parsial. pikeun tujuan statistical jeung pikeun pituduh ogé akut cookies pihak-katilu. Ku neraskeun pikeun ngotektak dina loka ieu, balik di handap, ku ngaklik dina link di jero atawa komo ku cara ngagulung, anjeun hereby idin pikeun dipake maranéhanana

About