Lamun dua urang mutuskeun pikeun nikah atawa hirup babarengan, nu kurang kamungkinan maranéhanana mikir yén sakali markisa mana, jeung ieu bakal diganti ku boredom, rutin, tiredness, iritasi. Sadaya parasaan ieu hiji dimimitian pikeun nelepon lalaki anu nepi ka ayeuna ieu real cita jeung ieu leres pisan teu ngabalukarkeun tampikan. Naon anu kudu dipigawé lamun hiji dipikacinta nyaéta henteu deui katarik ayakeun fisik atawa emotionally. Sugan éta waktu pikeun bagian jeung eta, tapi ieu téh henteu salawasna mungkin. Euweuh beungkeut nikah kawas kpr jeung injeuman mesin. Tapi sacara serius, teu unggal gangguan dina kulawarga kudu bisa direngsekeun ku cara radikal. Kadang-kadang hal ieu cukup boga rusiah Dating, ka ngarasa seuneu dina jiwa anjeun. Lover bakal mantuan pikeun beungkeut kulawarga dasi leuwih alus ti nu mana wae lem. Di dieu ngan pikeun manggihan batur téh teu gampang. Di antara babaturan calon cocog anjeun bakal boro bisa ngadeteksi. Ieu picilakaeun, sabab sooner atawa saterusna satengah kadua bakal tatarucingan nu jeung sahabat nya salaki share teu ngan kapentingan umum. Jadi Bobogohan pikeun nikah lalaki ieu pangalusna dipigawé di luar bunderan. Sababaraha sumber anu ngan fokus dina teu bébas pamaké, maranéhanana bisa kalayan gampang papanggih aya di peran hiji nyonya gadis. Enya, jeung awéwé nu hiji ka nu lalajo. Pikeun ladies boga rusiah Bobogohan téh loba heavier ti jalu. Manéhna geus heureut bunderan babaturan. Di karya ulah nyieun rusiah asmara, di jalan utamana. Aya ngan hiji pikeun indit pikeun demi Internet.

Loba nu teu balik dina virtual novel. Geus aman jeung di sababaraha respect leuwih jujur, sabab saméméh fisik henteu satia teu ngahontal. Sanajan kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajawab dina topik: naon parah, emosi selingkuh atawa fisik. Tapi paling importantly, salaku spouses diri tur nyetel wates. Keur sababaraha, teu jadi penting nu sambungan fisik, salami jantung satengah kadua belonged ngan ka anjeun salaki atawa pamajikan. Jeung rusiah Dating teu dicokot sacara serius. Keur batur eta bisa jadi dianggap selingkuh, jeung flirting di sisi, ngobrol kakawihan jeung batur, teu dicokot sacara serius. Lamun sambungan rusiah naon anjeun daék risiko hubungan jeung leuwih dipikacinta, anjeun kudu kahiji nyortir kaluar parasaan sorangan. Naon wae nu leungit dina salaki anjeun.

Naon nungguan anjeun ngajajah

Pikeun awewe nikah hese manggihan jawaban ka nu nanya. Paling mindeng, pasangan geus loba qualities alus, tapi maranehna jadi siluman sanggeus lila taun nikah. Jeung dina foreground nu aya ieu bangor kabiasaan atawa tret. Subconsciously, urang komitmen ka ideal nu sorangan nimukeun. Tapi sakumaha anjeun terang, aya teu sampurna urang. Ku kituna, hayu imah anjeun bakal manggihan salaki jeung flaws, tapi jadi dear jeung akrab. Jeung lover anjeun bakal manggihan naon anu leungit di partner permanén. Lamun pamajikan nags, milih nyonya a docile nona ngora. Lamun salaki téh oblivious jeung di bed sadaya sedih jeung bosen, néangan hiji gairah lover, hiji tanggal nu bakal kontinyu seksual percobaan. Hal ieu dipercaya nu keur Bobogohan awewe nikah, jeung pikeun lalaki nyaéta henteuna ti hiji kaayaan. Nu mana wae nu buku psikologi bakal nyaritakeun yén saméméh ngalakonan lengkah pamungkas, anjeun kudu coba pikeun ngarobah nu geus aya hubungan. Sanajan kitu, dina kanyataanana, teu aya gunana alus saperti paguneman teu mingpin. Coba terangkeun ka pamajikan mah manéhna ceased ka mikat salaki hiji, salaku hiji awewe. Atawa pikeun ngabuktikeun ka nu man nu, sajaba ti éta pikeun ningali sajajalan kaulinan dina TV, aya leuwih metot kelas. Ieu téh saperti teu mirip anjeun bakal ngadéngé. Sanajan kitu, loba torek kalemahan satengah kadua, lamun émosi positif anjeun meunang tempat di sisi. Lamun manusa téh bagja, manéhna geus siap pikeun nutup panon loba irritants. Paradoxically, Dating pikeun laki rabi ngajadikeun eta leuwih appreciative of kulawarga sorangan. Sakur jalma normal bakal ngarasa kasalahan arah pamajikan. Jadi lamun manéhna dapatkan imah ti nyonya-na, manéhna kahiji bakal nyoba nyieun amends pikeun dosa-na. Ieu nembongkeun dina gede perhatian ka maranéhanana salaki jeung barudak. Loba awewe bewara nu hiji hal anu salah. Sabab tadi hadiah ti salakina bisa diala ngan dina Maret jeung ulang. Jeung ayeuna, manéhna teu skimp dina eta, komo nyoba mangga. Shrewd pamajikan gancang nyadar yén ngalepatkeun pikeun rusiah tumbu di sisi. Tapi lalaki nu jadi gemar diputer nenjo, nu saha disangka panghianatan salaki bakal pamungkas sumpah cinta jeung kasatiaan komo dina panyiksaan confesses pikeun ayana hiji nyonya. Wanoja pinter bakal ngahurungkeun pasang dina kahadean maranéhanana jeung ngahurungkeun a panon blind ka antics a selingkuh salaki. Nikah menarik, beunghar jeung ngajangjikeun, anjeun kudu ngarti anu maranéhanana kira-kira manéhna bakal sok curl katresna siap covet batur nu sejenna sacara. Hal anu penting pikeun inget yen jarang lalaki, di ahir, daun kulawarga. Kalobaannana milih ngan pikeun rupa-rupa nu rutin saeutik petualangan, tapi teu bade nyerah kulawarga anjeun keur éndah nyonya. Bobogohan pikeun nikah bisa ngahurungkeun seuneu nafsu nu mana kaluar dina kulawarga. Tapi manéhna saperti teu mirip jadi salawasna. Narima émosi positif ti anjeun nyonya, a man hayang kulawargana deui. Lamun pamajikan satuju kana aturan game dina kalolobaan kasus ngéléhkeun dina ieu segitiga cinta

About