submit


Pikeun komunikasi di dieu téh lengkep bébas, tapi aya hiji leutik watesan fungsi. Harga hadiah jeung stiker dina app pisan simbolis. Urang bisa assure yén video nu Bobogohan via webcam hiji hal anyar jeung metot pikeun komunikasi di dieu, kontras jeung klasik loka. Ngadaptar dina website ieu teu wajib, tapi tanpa eta, pungsionalitas bakal kawates. Contona, anjeun moal bisa nulis di masarakat chat, nyieun kamar, ilubiung dina ratings, narima hadiah jeung diaku. Pikeun genah, anjeun bisa ngaliwat gancang ngadaptar jeung login via mana wae jaringan sosial. Sadaya data anjeun, kaasup gambar bakal didatangkeun ku cara otomatis. Di dieu hirup anjeun bisa nempo siaran pangeusi kota nu beda-beda USA, nagara EROPA, USA, Eropa, Australia, jeung memang di sakuliah dunya. Sistem bakal milih pikeun anjeun nu pangdeukeutna sumber.

About