submit


Urang anyar random VideoChat. Urang sok néangan kualitas di urang chats jeung urang sok usaha pikeun ngidinan pamaké alat nu bagerak pikeun ngakses sakabéh urang ngobrol dina kaayaan nu sarua salaku tabel pamaké, Urang teu kawas naon lumangsung dina vérsi séjén chat kamar mana mobile jeung desktop nu lengkep beda, jeung pamaké mobile bisa ngobrol jeung pamaké desktop jeung sabalikna, salaku paling ayeuna ngobrol sistem dua sistem nu differentiated, jeung di ahir, eta méré diferensiasi nu hésé pikeun loba pamaké meunang nyaho silih sabab keur teu disambungkeun ka sarua chat server. Eta sacara éra, sabab lasut hiji bagian signifikan tina kamampuh pikeun sakaligus komunikasi jeung angka nu gede ngarupakeun pamaké, jeung urang megatkeun eta jalan nu, jeung video chat, nu teu merlukeun nu mana wae nu plugin tambahan, jeung karya boh pamaké mobile jeung desktop pamaké. Sadaya anggota dikumpulkeun di hiji chat video, audio, video jeung téks fitur nu. Urang VideoChat Random, nu utamana diwangun ku ganda sambungan pamaké pikeun pamaké langsung, tanpa mediasi luar server, tah eta anu teu moderated alatan watesan sorangan, jadi mustahil pikeun ngadalikeun disambungkeun pamaké, sabab salila ieu urang kudu nyambung ka masing-masingna, ngawatesan jumlah waktu obrolan pikeun pamaké, Jadi make urang video chat feature jeung caution, sabab teu nyaho saha ieu dina sisi séjén tina kaméra. Urang oge kudu nginpokeun ka anjeun nu ayeuna, nya eta mungkin nu hiji pamaké anu ngabogaan aksés ka anjeun nu webcam bisa ngarekam aliran data.

About