submit


Lamun karya ieu dirumuskeun an ngerjakeun pikeun nulis hiji carita ngeunaan peuting chat, kuring megatkeun pikeun ékspérimén jeung diuk di chat roulette dua puluh opat jam tanpa stopping. «Hayu urang ningali kumaha anjeun bisa nyokot jenis ieu komunikasi. » Kuring ka sorangan teu tanpa niat jahat. Di sagala kahayang kuring teu bisa disebut super resep gaul jalma. Tangtu, kuring boga babaturan, tapi bunderan babaturan anyar mah coba pikeun limit nu. Komo karya mah teu bareng jeung urang tapi jeung teks, jeung dina tugas, kuring papanggih nyaeta ngan jeung editor. Ku alatan éta, prospek pikeun ngahurungkeun video chat dua puluh opat jam kami boh sieun jeung bungah. Tapi wartawan teu sieun kasusah. Kuring megatkeun pikeun jadi kuat. Awal saptu isuk mah ngancik dina komputer jeung disusun pikeun pindah. Maké basajan tapi elegan t-shirt, combed mah rambut. Jeung euweuh nu ngaganggu percobaan mah, bisi nepi dina sandwiches jeung a Cup of tea. Maju. Katerangan dina website ieu mah dipilih nu web chat dua puluh opat jam sapoé rusia analog tina super-popular chat roulette website chatroulette. Sistem milih random interlocutor, fokus dina tempat tinggal: kahiji, néangan jalma nu deukeut, tapi lamun keur sababaraha alesan aya nanaon, nyambung jeung pamaké di sakuliah dunya. Jeung Enya, nu ngadaptar dina website ieu teu diperlukeun. Sajaba ti éta, katresna jeung guys ngobrol dina web chat bébas. Jadi, kuring ngahurungkeun kaméra dina. Kahiji guy kuring nempo dina monitor ieu ti Monaco. Manéhna, jeung I sopan ditanya umur-na. Tétéla, manéhna, manéhna téh mahasiswa jeung nalungtik arsitéktur. Lamun diomongkeun of Roma (disebut lalaki) geus bingung kuring komo nu leuwih lengkep, dijawab terse, tapi sanggeus kahiji lima menit dialog smiled jeung jadi leuwih aktip kuring nanya pertanyaan. Komo ditawarkeun pikeun nambahkeun dina Skype tapi ieu mah sibuk, ceuk wilujeung jeung switched-jam chat. Kadua mah pendamping ieu nice lalaki ngora ti Urals. Manéhna geura-giru mimiti nyieun kuring compliments, wink jeung umumna kalakuanana di jalan sorangan. Ceuk nu diuk di live chat dua puluh opat salila kira sabulan jeung manéhna diaku pikeun ngobrol dina webcam jeung katresna. Tapi éta a karunya, teu nyaho basa inggris jeung bisa ngobrol jeung awewe luar nagri, oge, anjeun geus rusia», — ceuk manéhna ka kuring. Ogé hayang nambah kuring ka daptar kontak, tapi kuring deui sopan ditolak. Ieu waktu pikeun manggihan babaturan anyar. Jadi jauh, chat roulette dua puluh opat jam anu metot ka kuring. Mahiwal pikeun komunikasi jeung kaméra jeung muhrim téh kawas hiji tanggal blind. Sarta anjeun komo boga kamampuh pikeun antisipasi naon ngaran nya jeung di mana manéhna asalna ti. Sabab isu nu sarua awal paguneman ampir sok robah warna ka warna standar. Tapi sakali anjeun ningali kumaha jalma kasampak, teu kudu ménta manéhna ngirim poto salaku salila online susuratan. A loba guys ulah ganggu ngeunaan penampilan maranéhanana, sabab nyambung biasana ti imah. Saperti jalma bisa jadi di hiji wrinkled t-shirt, teu nyaman diuk dina korsi atawa komo bohong di bed. Eta oge nyieun pangaruh tina ayana, lamun diondang. Jam kontinyu komunikasi, kuring papanggih jeung nu guys ti nagara. Di antarana nya éta ti USA, hiji ukrania, rusia jeung Amérika. Umur maranéhanana ranged taun. Tangtu, pikeun manggihan hiji basa umum jeung sakabeh bakal teu digawe. Batur ti nu menit munggaran paguneman bakal gampang jeung nikmat, jeung sababaraha bisa jadi teuas pikeun tetep jempe atawa, leuwih goreng, swearing. Tapi dina kahirupan nyata sagalana persis sarua. Pakasaban urang pikeun milih kahiji jeung ngayak kadua. Sanggeus sababaraha my web chat ieu leuwih, kuring ngarasa capé jeung jelas ngarasa «cukup. » Tapi percobaan perlu deukeut. Balik ka payun. Dina pangalaman mah, peuting chat roulette aya béda ti poé. Loba nu leuwih daék diuk dina Jaringan nu peuting. Kuring datang di sakuliah hiji ngarampa sababaraha buddies nu usaha obrolan quietly, ku kituna teu ngaganggu jalma nu keur saré di kamar séjén kolotna. (Jeung meureun pamajikan. Pikeun netelakeun, kuring teu. ) Lamun pilot nu ahirna mah waktu ieu leuwih, ieu mah leuwih zombie kawas ieu. I dikaitkeun jeung guys dua puluh opat jam sapoé di bébas chat roulette jeung kaméra. Enya ngeunaan sagalana. Batur ka kuring ngeunaan diri anjeun jeung anjeun gawé, batur inget ka babaturan jeung metot pangalaman. Batur leuwih museurkeun kuring, jeung saperti geus jadi inventive jeung, kuring ngaku, komo bohong. Sakali ieu mah nyanghareupan pikeun nyanghareupan jeung hiji pausahaan lima, budak anu nginum bir jeung mutuskeun pikeun ngobrol di chat. Ieu geura-giru ka ngajalankeun jauh ti eta. Lain waktu kuring geus nice omongan jeung taun heubeul man ti Jérman, anu dibagi duka nya: hirup sorangan, barudak di kota sejen, bosen. Ngan hiji anjing satia Enya komunikasi Internét eta lucu. Di saukur dua puluh opat jam inclusions geus responden plus pausahaan sarua lima. Oge, Enya. eta ditembongkeun a kahayang pikeun terus komunikasi dina jaringan sosial atawa Skype, anjeun reueus sorangan the Percobaan némbongkeun yén pikeun manggihan pantes interlocutor di chat roulette mungkin. Turn anjeun, dear katresna jeung budak. Kaurus diaku ngobrol di chat video tanpa wates waktu, jeung chat roulette mangrupa salah sahiji paporit-na cara pikeun boga fun online. Hayang nyaho naha. Bobogohan di bébas chat video mangrupa kasempetan gede pikeun ngamekarkeun anjeun mindfulness jeung discernment, diajar pikeun leuwih alus ngarti sarta ngarasa urang. Seni ieu bisa mastered ngaliwatan latihan poean jeung analisis paripolah manusa.

About