submit


Ti laporan ENIT téh tumuwuh, jumlah rusia wisatawan di Italia, anu geus dipilih hotél ogé bagean Luxor. Jeung lamun anjeun geus geus di sémah rusia, naha teu nyieun hiji usaha brand marketing arah target rusia sedeng-luhur ngaliwatan jasa yén A. C. O. s. c. bék. Urang mimitian ti kamungkinan pikeun nyaho sipat anjeun jeung anjeun ladenan ka rusia panongton. Pikeun ngalakukeun ieu urang nyieun pamakéan operasi brand marketing pariwisata. Urang teu ngarti nu uniqueness of sipat anjeun jeung tempat di mana eta naék, relish kahayang pikeun datang ka méakkeun liburan di Italia. Urang beroperasi dina cara nu anjeun hotel bisa kapanggih dina rusia mesin pencari, pikeun wisata anu ngagunakeun keyboard di sirilik pallawa. Ogé. Anjeun nyaho yén aya leuwih platforms internet. Anjeun nyaho nu teu gaduh loka dina sirilik, anjeun bakal kungsi kapanggih ku pamaké (rusia). Naha anjeun nyaho nu boga loka dina basa rusia, nu direkam dina Pita platform internet panglobana anu dipaké ku pamaké basa rusia, dimana wae hal ieu, méré anjeun kamampuh pikeun jadi dilacak. Ku alatan éta, kahiji lengkah penting jeung dipikabutuh pikeun ngobrol jeung rusia customer, jeung kudu diasupkeun kana channel telematic rusia. Pikeun maranéhanana anu hayang nambahan jumlah pariwisata rusia dina struktur anak, A. C. O. s. c. mawa kaluar kagiatan maranéhanana anu manfaat struktur italia silaturahmi. Ku panempatan dina jaringan sosial, rusia, Milih, jeung Facebook, kampanye dina majalah linggarjati pikeun rusia tour operator, nu ayana di majalah nu disimpen di airlines jeung rute Rusia-Italia. Lamun naon ieu dilaporkeun jeung dipikaresep, anjeun bisa ngontak jeung request a quote nu

About