Di opat puluh lima bikang mekar — hal nu dihias jeung hikmah jeung kahaneutan. A man opat puluh lima nangtung confidently dina suku-na, nu keur dipercaya pangrojong pikeun sex fairer. Umur, lamun balik taktak pangalaman considerable jeung dunya nu teu dipikanyaho beckons — a waktu gede pikeun nepungan batur anyar.

Jeung «planet of Sunda» ieu gampang. Loka geus sababaraha juta pamaké, antara nu rébuan lalaki jeung awewe cocog umur. Jadi anggota aktip nu «planet of Love», boga hubungan alus jeung jalma anu aya keur jeung meureun isukan Anjeun bakal manggihan mate jiwa atawa babaturan bener

About