Mah kawas mertimbangkeun sorangan hiji husus italia, sanajan resmi, kuring boga warisan italia. Kuring yakin mah kamampuh pikeun meakeun jumlah ssp pasta kudu pasti jadi attributed ka hiji italia gene wae. Jeung lamun teu biologis, rohani, Italia meunang jantung mah salaku rumaja. Ieu mah lamun ieu mah untung nu diperlukeun keur indit ka Mantua di sakola bursa. Mah éndah italia guru, Mr.

Prosciutto salaku urang dilandih manéhna) schlepped satengahna sakuliah dunya jeung tujuh Aussie rumaja rada bungah ku prospek of a white Christmas jeung leupas undang kira-kira umur nginum legal. Mah scam bio ieu ngarobah hirup. Kuring cicing jeung éndah boga imah kolot anu dipikacinta kuring salaku putri maranéhanana kukituna pernah ngalaman. Mah boga adi teased kuring kawas sibling manéhna kukituna sok hayang. Jeung asakan tampi kuring kawas kuring ieu lokal, generously nambahan kilo mah waistline dina hitungan minggu. Nu pasta jeung jadi loba nu leuwih geus lured kuring balik deui ka Italia leuwih ti belasan kali saprak. Tapi balik salaku hiji reporter pikeun SBS Dateline nempo kuring adu hiji sisi nagara abdi kungsi katempo atawa ngadéngé saméméhna. Ieu lucu naon nu anjeun tempo. jeung naon teu. Basa kuring dipaké pikeun lalampahan ka Italy, kuring nempo hiji nagara jeung jero sajarah, ekonomi woes jeung hiji obsesi jeung dahareun jeung fashion. Urang ngumbara ka Asti di Italia Kalér ka dokumén nu awewe kapaksa kana perbudakan sex di ieu nagara dunya kahiji. Sahingga bisa hirup kalawan idyllic wisata heartland kuring dipikacinta, anu dina kanyataan global sex trafficking hub. Nigerian awewe ti bitterly masarakat miskin nu trafficked ka Libya terus ku parahu ka Italia. Maranehna geus jangji jobs salaku hairdressers jeung nannies, tapi dina datangna, maranéhanana geus dijual kana perbudakan sex. Maranéhanana welcoming hadir. A pimp captor jeung whopping a dollar, dollar hutang. Salila urang Dateline némbak, kuring papanggih puluhan jeung puluhan of human trafficking korban. Kuring reuwas ku cara ngora éta. Jeung kawas katresna ngora madhab, maranéhanana anu obsessed jeung selfies, gossiping ngeunaan saha anu bobogohan jeung mastikeun maranéhanana geus cukup telepon kiridit téks maranéhanana babaturan. Kuring geus teu sadar poé modern perbudakan kasampak kawas Tessie — manéhna nu hilarious, ngimpi of jadi hiji aktor Hollywood jeung hayang papanggih batur anu mikanyaah nya ngan cara manéhna. Eta sigana mah Kageulisan, anu di dunya sejen bisa leumpang catwalk pikeun Prada atawa lagu sunda. Manéhna feisty sarta satia babaturan. Perbudakan di Italia kasampak kawas Regina (teu ngaran sabenerna nya) — saha nu tenang jeung malu. Bieu taun heubeul, kuring terus mikir kumaha ipis manéhna, ampir rangka. Kuring manggihan kaluar saterusna manéhna ieu bulan hamil. Ieu awewe jeung katresna nu hirup jeung gawe di tetempoan polos katuhu sakuliah Italia. Maranéhanana endure rapes, beatings jeung taun spent leumpang jalan pikeun lima Euro niup jobs atawa Euro quickies. Ieu hiji horrendous ayana — ieu mah di lawon dédéngéan carita maranéhanana. Mun anjeun geus kungsi di Italia — kasampak kira-kira. Di sisi jalan jeung jalan tol bakal anjeun tempo awewe, katresna, pacing deui jeung mudik, sok nyoba pikeun gelombang anjeun turun. Bayangkeun sakabéh populasi Ballina banished ka Italy pikeun perbudakan sex. Éta kumaha loba awewe kapaksa kana perbudakan di Italia unggal taun. Aya geus leuwih ti. Hiji peuting salila syuting, kira-kira tengah wengi hal aneh dimimitian lumangsung. Urang noticed sababaraha vans seemed jadi tailing us euweuh urusan mana we drove. Mangka urang noticed mobil sejen ngan lumangsung pikeun narik leuwih jeung ngeureunkeun kapan urang teu. Kuring mimiti nulis turun jumlah pelat lagu lamun urang éta imagining hal pami kitu mah. The poé saterusna, locals ceuk urang anu bodo jeung geus nunda diri urang sorangan di bahaya. Maranéhanana ka urang mafia hirup jeung oge di bagian ieu. Human trafficking sacara ngembang panggancangna di dunya kriminal perusahaan. Nya nyieun pérak milyar dollar (AUD) di kauntungan ilegal unggal taun, jadi nya urang teuas eureun. Paus sacara nyoba jeung tétéla jadi pulisi, sanajan maranéhanana ngomong aya saeutik maranéhanana bisa ngalakukeun. Prostitusi nyaéta hukum di Italia, najan Katolik budaya. Nu enslaved awewe ka maranéhanana bakal dilaknat atawa kulawarga maranéhanana deui dina Nigeria disiksa lamun maranehna wani ngajalankeun jauh. Jadi, arrests jeung prosecutions anu langka. Tapi sababaraha teu ngawangun nepi kawani pikeun ninggalkeun, risking murka of the pimp atawa madam anu ‘owns’ eta. Hiji anu geus lolos ka kuring lamun manéhna kungsi kapanggih — ieu basajan:»maranéhanana baris maehan ka kuring.»Sanajan maranéhanana geus hirup di imah aman ayeuna, ditangtayungan, masih nepi ka poé ieu loba urang papanggih teu diidinan dina Facebook atawa média sosial pikeun alesan kaamanan, sanggeus sagalana maranéhanana kukituna geus ngaliwatan, kuring naively dianggap maranéhanana kudu hate Bella Italia jeung naon eta nunda eta ngaliwatan.

Tapi no

Maranéhanana ngarasa indebted ka Italy pikeun nyadiakeun hirup jauh ti kamiskinan of Nigeria jeung ayeuna, blessedly, horor Italia sacara jalan. Meggie Puguh a reporter pikeun SBS Dateline. Anjeun tiasa turutan nya dina twitter Meggie Puguh jeung Instagram

About