Papanggih téh kecap pagawéan nu aya dina future tense. Jadi, hal anu hade ka nanya «naon anu bisa anjeun pigawé.

Ku kituna, aksara saperti bakal teu aya dina kecap pagawéan. Paul bakal papanggih jeung kolotna kabogoh nya minggu hareup. Manéhna bakal meunang acquainted jeung dunya big duit. Zhenya di kelas bakal meunangkeun acquainted jeung karya kawentar komposer. Dibere nyaho hiji infinitive yen waleran patarosan «naon atuh. «. Akhiran tina kecap pagawéan anu dieja jeung «S» sabab lemes tanda anu ditulis dina patarosan test. Manéhna hayang papanggih idola-na. Manéhna hayang papanggih jeung sakabeh guru nu manehna bakal boga ngajar. Manéhna hayang papanggih pangalusna papanggihan umat manusa.

Salila atawa dina salaku bener

Pikeun siksaan atawa siksa kumaha

About