«The ABCs of kasatiaan» mangrupa salah sahiji Ortodoks bagian tina Internet portal «ABCs of iman», nu constitutes kira sapuluh persén anak panongton. Naon nu Ortodoks perlu Dating service, naha teu maranéhanana situs sosial, nu geus aya di jaringan. Kahiji, nikah nyaéta dimungkinkeun dina tilu tingkatan — fisik, mental (psikologis) jeung spiritual. Tingkat nu pangluhurna nyaeta spiritual hubungan, nu mungkin ngan dina kulawarga mana spouses anu Kristen hirup hiji kahirupan spiritual: striving ka hirup di ukhuwah jeung Allah sarta jadi kawas Manéhna. Kadua, Kristen hirup mah misi pikeun nunda pangluhurna kabagjaan, maximizing energies jeung bakat dibikeun ku Alloh ka manusa.

Urang Ortodoks Dating service kabuka pikeun jalma anu teu bisa can ditelepon sorangan hiji Ortodoks Christian. Urang nangtukeun diri urang sorangan tugas pikeun nyieun hiji layanan Dating tanpa fornication, prostitusi jeung perversions, sajauh mungkin ti temptations ieu dunya pikeun jalma anu aspire ka godliness jeung bener asih. Lamun nilai cinta sajati, kabeungharan nu rido jeung parasaan nyata dina nikah, jeung teu emptiness spiritual tina fleeting gairah hubungan, urang bakal jadi bungah nempo anjeun dipimilik ku urang pamilon. Inget zamechatelnye basa sunda Rosululloh Paul: sunda kungsi gagal, sanajan prophecies bakal cease, jeung ibu bakal cease, jeung pangaweruh dileungitkeun.

Naon eta ngeunaan

Nu conjugal sunda, persatuan, attained di bumi bakal muka jeung urang kana kalanggengan

About