Kaping jeung awewe luar teu ngan impian pikeun loba lalaki tapi ogé pohara nyata gol. Alesan pikeun ieu téh stereotype nu awewe mancanagara sok sigana leuwih alus, leuwih geulis, jeung kinder nu dina tanah air maranéhanana. Ayeuna, aya loba cara pikeun meunangkeun acquainted jeung asing. Contona, bisa bobogohan agénsi atawa internasional loka dating, atawa anjeun komo bisa papanggih eta bari iinditan. Lalaki anu nyaho basa asing bisa kalayan gampang meunangkeun acquainted jeung mana wae urang asing anu maranehna kawas. Tapi, lamun anjeun hayang boga hubungan jeung katresna asing, mangka anjeun kudu mikir ngeunaan kaunggulan jeung kalemahan saperti union.

Interethnic jeung interracial kaping geus aya saprak jaman baheula. Hal ieu dianggap bergengsi nikah gadis asing. Tapi, komo ayeuna, sia geus robah dicampur union anu pohara populér. Ieu téh atra nu jumlah pertikahan geus ngaronjat sacara signifikan dina dekade anyar. Nu pangbadagna ngimpi paling katresna ieu nikah jeung urang asing. Kiwari, loba katresna masih ngimpi ngeunaan saperti pertikahan. Maranéhanana mikir nu lalaki ti luar negri leuwih suksés jeung well-nyakola, bisa mantuan langsung, ngajawab kabéh masalah jeung mawa maranehna ka fairyland sunda jeung méwah. Lalaki, dina turn, percaya yén katresna di mancanagara anu prettier, thriftier, kinder, jsb. Tapi eta sagala bener? Hanjakalna, anjeun moal manggihan unambiguous hiji jawaban kula.

Dulur nyangka béda

Ieu téh teu gampang pikeun nyieun hiji kulawarga bagja jeung urang asing, tapi ieu téh cukup mungkin. Alami, prosés kenalan jeung ngawangun hubungan serius anu cukup lila: Nu naha kahiji tanggal dianggap pangpentingna jeung seru kajadian. Anjeun kudu inget yen lamun hiji gadis megatkeun pikeun nganjang nagara anjeun, mangka manéhna geus serius karsa. Hayu urang nempo naon nu pro jeung kontra nu dating gadis asing. Leuwih komunikasi, leuwih gampang eta bakal manggihan hiji basa umum jeung jalma anyar jeung leuwih metot anjeun bakal sigana anyar anjeun kenalan. Anjeun bakal diajar ngarti kaperluan jeung kahayang awewe beda. Katresna bakal ngahontal kaluar ka anjeun sabab anjeun bakal metot interlocutor jeung ngan hiji jalma anu alus. Bobogohan katresna asing, anjeun bakal ngarti psikologi maranéhanana. Eta bakal gampang pikeun anjeun pikeun nangtukeun tujuan a gadis ti mimiti menit komunikasi komo lamun manéhna masker ieu skillfully. Nyaho juta nuances, anjeun bakal bisa ngarti perasaan hiji jalma, nya kaunggulan jeung kelemahan. Inpo ieu bakal mantuan pikeun manggihan konci pikeun jantung nu mana wae nu awéwé. Béda budaya nu leuwih gede ti béda dina basa sunda, kadaharan, atawa kabiasaan. Béda nyata kaciri ti tempat di luar jeung pangaruh cara urang ngarti dunya. Anjeun teu bisa ngarti ieu ti buku atawa ti nempokeun TV. Tapi lamun anjeun geus hirup di hiji nagara deungeun pikeun periode lila jeung papanggih beda katresna, mangka anjeun bener bisa ngarti budaya sejen.

Ieu nyaéta nu kahiji jeung kasusah utama

Ulah anjeun hoyong katresna ngarti anjeun? Diajar basa maranéhanana.

Leuwih gancang leuwih alus

Diajar di imah, hadir beda kursus bahasa, nganjang husus klub, jeung komunikasi jeung narasumber asli via Skype atawa asing loka dating. Unggal nagara mibanda sorangan ciri budaya jeung mental. Jadi, anjeun kudu meunangkeun acquainted jeung budaya nagara saméméh mutuskeun dina hubungan serius jeung gadis asing. Sugan, eta teu bisa jadi nu sasuai dina dating panggung. Tapi saterusna anjeun bakal kudu hirup di antara budaya ieu. Masalah biasana doesn t lumangsung lamun hiji gadis anu ti Éropa, tapi lamun pasangan anjeun hirup di hiji nagara Muslim, anjeun bakal kudu meunang dipaké pikeun eta. Tina tangtu, loba gumantung kana jalma nu husus jeung kumaha maranéhanana nuturkeun tradisi di kulawarga maranéhanana. Sabenerna, anjeun bisa ménta ngeunaan budaya sejen nagara jeung tradisi kulawarga di panggung susuratan. Berkomunikasi jeung a asing gadis aya asalna hiji momen lamun manéhna nyebutkeun yén manéhna geus siap pikeun datang. Tanggal mana wae hiji kajadian seru, jeung tanggal jeung wanoja ti nagara sejen anu leuwih seru. Jadi, kumaha pikeun nyiapkeun pasamoan kahiji. Nyaho nu gadis datang geura-giru, kahiji sakabeh, anjeun kudu rencana sakabeh poé di mana oge pikeun pindah, naon pikeun mintonkeun, jsb. Asing, utamana di Éropa, nu pohara gemar iinditan jeung sagala rupa excursions jadi méakkeun poé anjeun kawas ieu. Lamun anjeun nyaritakeun nya nu anjeun boga rencana pikeun pastime nu bisa jadi metot pikeun boh anjeun percaya ka kuring, manéhna bakal ngahargaan eta. Coba pikeun obrolan ngeunaan nétral jejer dina tanggal munggaran jeung don t hayu kagok pauses hudang. Mun anjeun alami jempe atawa unsmiling, eta sia jeung kalakuanana dina cara nu beda. Upami teu kitu, a gadis bakal mutuskeun yen dirina masarakat burdensome pikeun anjeun. Ieu téh normal lamun anjeun seuri salila titimangsa jeung gadis asing. Henteuna seuri bisa katarima salaku malevolence. Nyiapkeun jeung méré anjeun wanoja kado leutik. Saperti perhatian anu kacida ngaapresiasi ku unggal gadis. Tapi don ‘t nembongkeun anjeun disappointment lamun she doesn’ t méré anjeun nanaon dina poé rapat mimiti anjeun. Loba awewe don t kawas méakkeun duit pikeun euweuh. Lamun anjeun nyieun hiji gambaran positif dina dirina, mangka manéhna bisa méré anjeun kado dina poé nya miang. Jadi, lamun anjeun hoyong manggihan asing katresna keur bobogohan, inget hiji hal: unggal gadis anu unik. Mental a asing gadis ti Britania nyaéta béda ti nu méntalitas asli China. Urang ngaharepkeun nu tanggal anjeun bakal suksés sarta jadi lengkah kahiji ka nikah

About