submit


Dirancang pikeun jadi intuitif, Video hiji program ngedit video nu ngidinan anjeun ngumpul pilem di rohangan sababaraha menit. Versi bébas tina program ieu ka gunung film ngan sadia pikeun pamakéan non-komérsial. Upami anjeun make eta di imah, anjeun bisa jang nyokot gambar video ti DV camcorder, VHS, webcam, atawa ngimpor video dina kalolobaan format. Anjeun bisa kaduruk film anjeun onto a DVD ulin dina TV, atawa salaku hiji file video stand-sorangan pikeun nempokeunana dina Wéb jeung dina alat nu bagerak

About