Rujukan pikeun mayar ku transfer bank nyaéta: akun Bank Posta dina ngaran Interculture IBAN Code: ITK rujukan pikeun mayar ku mariksa, pos raraga nyaéta: pos akun kiwari n

Anjeun bisa nambahkeun inpo ieu saterusna ku ngakses propil anjeun online

SISWA KABETOT dina ondangan ITHACA INPS, jeung video-Chat ti momen ngadaptar pikeun program tina Intercultura anjeun bisa wartoskeun nu dipikaresep pikeun beasiswa dina program ITHACA INPS, pikeun barudak pagawé jeung retirees Administrasi Umum: pilih nu hade item ‘INPS’ dina bagian tina bentuk ngadaptar

About