submit


Anjeun nyoba pikeun asup ka situs ti hiji mahiwal tempat. Pikeun mastikeun yén ieu téh bener anjeun mangga tuliskeun nomer telepon sélulér. Pertanyaan metot. Noticed nu sababaraha urang mikir yén penampilan, gadis atawa bodo teu jadi penting. Hayu urang nyebutkeun anjeun sapuk dina tanggal hiji, jeung anu hiji datang teu jadi rapih, naon anu bakal jadi lampah anjeun. Pamadegan pribadi: lalaki anu ngahormat dirina jeung batur, nyokot ngurus sorangan. Jeung teu ngan jadi teu nyingsieunan passers-ku di peuting. Abdi bogoh eta – tapi jarang obrolan ngeunaan eta, sunda alus – tapi teu loba panon. Sells rarasaan nu saméméh cahaya Sakabeh jiwa ngungkabkeun. Anjeun papanggih kuring boga hiji lagu salaku Hello. Lamun bener cinta téh pikeun urang. Jadi Nightingale roars di tengah wengi jam. Di cinyusu, tapi poho suling dina usum panas. Peuting moal leungit maranéhanana charms. Lamun manéhna jempé outpouring. Tapi musik, jeung sounding sagala cabang, jadi Biasa, leungiteun pesona. Jeung kuring dieureunkeun kawas Nightingale: Nya sang jeung teu sing. Hehehehe, kuring mindeng nempo loba awewe anu hade pisan bad jeung saeutik karya goréng teuing, jeung lamun salaki bakal boga saeutik gawe mana duit bakal dicokot, nu maranéhanana sok kurangna. Jeung urang boga gawe, komo demi komunikasi jeung jalma séjén, jeung panghasilan anjeun teu menyakiti, jeung pikiran teu perlu dina sirah moal nanjak. Sabab bakal teu boga kakuatan atawa kahayang. Hayang tenang di imah jeung teu nyieun adegan. Kuring geus ngan melong kana propil hiji lalaki. Man alus Joe kuring mikir ngaran ieu, wah, cocog sadaya. aya dina kulit interior mobil. dina hiji pool jeung skyscrapers dina latar tukang. tapi angkét teu mungkinkeun anjeun nyaho, manéhna meureun teu jiga awewe leuwih tilu puluh (sobbing. ) Nah, naon anu manéhna ngalakonan dieu di sadaya — manéhna hiji JAJAKA di jalan. Pangiriman metot, kasampak. mugi gusti coba dirina Joe uzho. Jeung kuring saliwatan, salaki ngora ti kuring ku salaku loba genep taun. (Hey anjeun, sing saha bae nu aya, Joe. ) wah, ieu mah ngan cara. Jeung ayeuna nempo manusa sejen di diary ngeunaan: ‘Awewe lalaki aplikasi (free hayang ngomong), aranjeunna nu bodo kawas cork’ jadi loba aksara wasted. usaha pisan. Jeung di dieu nyaéta sarupaning pertanyaan -‘anu educates barudak anjeun saha jeung NAON anu nyimpen eta dina pikiran jeung jantung. TEU awewe naha. Jeung nu maranehna teu alesan anjeun kompléx, entrenched nyeri dina subconscious salawasna, sabab kompléx, disimpen dina sirah dina umur — taun.

About