Teu jarang nempo ngora guy jeung hiji awéwé kolot tanggal jeung geus pisan sengit seksual jeung hubungan layeut, nu defies tradisional kolot lalaki, awéwé ngora diatur-up nu urang dipaké pikeun ningali.

Kahiji, kanyataan yén saperti a bobogohan kaayaan téh masih rada ngaréndéng ngajadikeun kabeh nu leuwih enticing jeung seru. Loba guys ngora anu disetir ka awewe anu taun leuwih kolot ti maranehna atawa leuwih, salaku ieu awewe anu mindeng leuwih percaya diri jeung leuwih sacara séksual disetir jeung gairah ti awewe ngora. Ieu guys ngora boh panasaran jeung gumbira ngeunaan dating hiji awéwé anu, teu isin naon manéhna hayang sacara séksual, kawas nu ngora katresna umur sorangan anu mindeng bingung ngeunaan saukur ngeunaan sagalana, kaasup maranéhna layeut jeung kahayang seksual. Nu hubungan antara hiji guy ngora jeung kolot awéwé nyaéta kamungkinan jadi supercharged ku kombinasi tina man ngora s puncak drive sex jeung awewe kolot s kayakinan, pangalaman jeung dirina sorangan sex drive. Aya sababaraha alesan compelling pikeun naha awewe kolot nu leuwih menarik pikeun guys ngora. Sarta tangtu, anak s teu rusiah nu awewe di thirties maranéhanana jeung forties geus loba nu leuwih luhur sex supir ti nu leuwih di duapuluhan maranéhanana. Nu leuwih luhur sex drive ditarjamahkeun, antara hal séjén, jadi keur leuwih langsung jeung lalaki. Leuwih dewasa awewe bisa jadi museurkeun dating hiji guy ngora kaluar ti sheer ngarasa panasaran naon asa kawas bobogohan batur ngora, sarta ogé alatan biasana guys ngora nu leuwih lincah, aktif, energetic.

Kira-kira keur ngora guy ngajadikeun hiji awewe ngarasa ngora ogé

No awewe anu katarik a guy anu hiji kentang dipan atawa anu teu bisa nanjak a set of tangga tanpa keur kaluar tina napas, utamana lamun awéwé sorangan nyaéta pohara aktip. Young guys boga drive sex kuat sarta alami hungrier pikeun woman a s awak. Sababaraha hal anu leuwih flattering ka hiji awéwé kolot tibatan jeung ngora guy who craves awak nya jeung saha anu leuwih hayang pisan jadi deukeut ka dirina fisik ti nu mana wae nu kolot bodo tangtu. Mindeng, hiji guy ngora jeung kolot awewe bakal mutuskeun upfront yén hubungan maranéhanana bakal sederhana, jeung nu maranéhanana kudu teu nyangka nu mana wae nu komitmen ti nu séjén, ku sabab nyaho yen ahir éta hubungan téh bisa dilawan alatan sahingga bisa hirup kalawan irreconcilable umur beda. Tapi ironisna, pisan kanyataan yén dua jalma nyabut tekanan komitmen ti interaksi maranéhanana naek atraksi seksual maranéhanana jeung markisa ka arah unggal nu sejenna jeung kahayang maranéhanana jadi hiji jeung nu séjénna, saperti hubungan maranéhanana teu dahan ku takwa jeung komplikasi komitmen, hubungan jangka panjang jeung isu nu patali. Salaku hasil nu ngaronjat layeut gairah seksual jeung sambungan, dua jalma anu sabenerna leuwih gampang ngamekarkeun parasaan kuat pikeun silih jeung ngarasa pisan napel ka silih hiji hal maranéhanana henteu kungsi rencanana pikeun, tapi ogé hiji hal anu kajadian cukup mindeng jeung jadi jauh leuwih control maranéhanana. Ieu téh gede sabab éta téh ngan saukur mustahil pikeun hiji lalaki jeung hiji awewe boga waktu gede jeung silih, ngarasakeun husus seksual sambungan liwat hiji periode nu lila jeung teu ngamekarkeun parasaan keur unggal séjén. Aya ogé nu séjénna signifikan alesan naha a guy ngora bisa utamana ngarasakeun dating hiji awéwé kolot. Jadi, naon anu kudu jadi hiji awewe teu kudu manéhna teu geus dimimitian bobogohan nu ngora guy dina hiji tempat kahiji. Kudu manéhna geus motong eta pas manéhna ngarasa yén manéhna ngamekarkeun parasaan keur bodo. Atawa manéhna kudu terus ningali guy, ngarasakeun bobogohan manéhna salaku loba manéhna bisa bari manéhna bisa, jeung teu salempang ngeunaan hasil tina kaayaan teuing, tanpa pamikiran ngeunaan mangsa nu bakal datang teuing. I sunda ‘t mikir nu mana wae nu awewe bisa manggihan hiji mutlak jeung unequivocal jawaban keur hal ieu, jeung kuring terus terang don’ t percaya yén saperti hiji jawaban aya, sabab bakal beurat gumantung kana nu husus awéwé s tujuan jeung kabutuhan di éta titik nu tangtu dina kahirupan nya. Hiji awéwé kolot bisa boga greatest waktu hirup nya bobogohan an energetic, seru, menarik lalaki ngora, tapi manéhna ogé gampang ngarasa yén manéhna téh wasting waktu nya keur jeung hiji guy ngora jeung nyaho yén éta téh teu bade ngahurungkeun kana hiji hubungan jangka panjang, tinimbang pursuing hubungan jeung hiji lalaki jeung saha manéhna bisa nyieun kulawarga jeung boga budak di mangsa nu bakal pangdeukeutna salaku biologi bakal ngarahkeunnana ka hiji awewe anu sadar yen dirina jam biologis téh ticking.

Tapi saterusna deui teu unggal awéwé hayang kulawarga jeung barudak

Pasti, komitmen, kulawarga jeung barudak nu hal panungtungan dina eta awewe s pikiran anu ngarasa suffocated dina maranéhanana hubungan prior atawa nikah, indit ngaliwatan nangtang cerai atawa nyeri break-up, sarta saha nu ngarasa pangjurung pikeun ngarasakeun jeung ngagungkeun maranéhanana karek kapanggih kabebasan. Pamustunganana, hiji no bisa obyektif mamatahan awewe naha manéhna kudu date a man ngora, salaku ngan manéhna weruh naon nya tujuan, sarta ngan manéhna karasaeun nya kaperluan jeung kahayang nu di nu husus tahap dina kahirupan nya tempo unik kaayaan dirina hadir state emosi jeung nya bobogohan baheula. Hiji sengit fisik selingkuhan bisa euy jadi hiji hal manéhna perlu pikeun ngarasakeun hirup anjeun jeung jadi kacau ti dirina saméméhna break-up atawa disappointments di lalaki. Sababaraha urang komitmen ka hirup unggal moment ka anak fullest jeung baris ngalakonan naon anu maranéhanana bisa ngarasakeun naon anu maranehna geus bari maranehna masih boga eta. Hiji wanoja anu milik nu kudu ngarasakeun kategori hubungan anjeun sareng hiji guy ngora jeung sagala mangpaat jeung thrills, sedengkeun recognizing nu antukna bakal jadi leuwih alatan aya anu lepat. Batur mertimbangkeun pendekatan luhur pikeun hirup jadi tanggung jawab atawa komo gagabah, jeung ngarasa leuwih nyaman tata kahirupan maranéhanana kaluar, kaasup hirup asih maranéhanana. Awewe anu kagolong kana kategori ieu teu bakal bagja nempel kira-kira hiji guy, lamun maranehna nyaho sateuacanna nu geus teu bade di mana waé jeung boga potensi pikeun ngahurungkeun kana hiji partnership sabenerna. Ngan nyaho kategori nu anjeun milik atawa kategori nu anjeun hoyong milik, jeung sakali anjeun nangtukeun pendekatan nu fits filsafat hirup, anjeun nu dipikaresep pikeun nyieun pilihan katuhu pikeun diri dibikeun anjeun kaayaan unik, kitu ogé naon anjeun kudu jeung hayang di nu point husus dina kahirupan anjeun

About