Di antara urang aya ieu salah kaprah kapercayaan nurutkeun nu, jeung urang pas dipikawanoh, anjeun bisa ngan ‘obrolan beungeut cai’, jadi mun nyarita sagalana jeung sia

Sanggeus anjeun geus flirted jeung hiji awewe, sanggeus anjeun geus dijieun atraksi dina dirina, eta hartina nyarita ukur dina ampir jalan ngan kawas anjeun ngalakukeunana ngobrol jeung muhrim di beus eureun

Tangtu, dasar informasi jeung obrolan ngeunaan nanaon urang hayang, tapi upami anjeun hoyong pikeun ningali balik hiji awewe, eta pisan mangpaat pikeun nyarita hal anu bit leuwih penting

About