I am a British, bodas jalu anu geus spent lolobana mah kahirupan di Kanada tapi ayeuna hirup di London. Kami cerai tapi pernah ngalaman barudak jeung hoyong papanggih nice gadis polandia. Kami, pon, fit, professional, sopan santun, dididik sarta suksés. Mah kawas nu polandia budaya geus fokus kuat dina kulawarga. Kami ogé practicing Katolik jeung nyaho nu paling polandia urang Katolik.)Manggihan daptar polandia toko di London jeung nongkrong di salah sahijina, cashiers nu lolobana bikang u bisa meunangkeun sababaraha tips ti eta kuring geus datang ka nyadar yén polandia awewe nu nice (dumasar kana info). Kuring geus usaha pikeun minuhan eta tapi ka no avail. Tapi maranehna sigana nyumput. Kuring hayang hiji polandia awéwé. Uas — Anjeun teu kudu ngahina jalma. Upami anjeun gaduh masalah ieu, anjeun kudu nyortir kaluar ti ngahina jalma. Nya eta hiji kajahatan papanggih nice urang di bumi? levy BR. Naon pathetic reply ka sopan gentleman. Anjeun ve dihina manusa pikeun no alesan. Aya teu masalah naon kungsi jadi jeung manéhna nyebutkeun kuring hayang hiji polandia awéwé. Anjeun keur saukur picking dina jalan manéhna nunda eta sedengkeun anak s jelas pisan naon manéhna sabenerna hartina. Oge sugan aya nu apal yen urang masih boga jalma anu sabenerna asalna ti suku di Afrika jeung Wétan Tengah. Jadi, anjeun ve dihina urang ti éta budaya maranehna balik dina waktu mana anjeun gé nempo eta di tempat kawas Dubai di mana loba jelema bisa teu ngimpi bade aya keur libur. Anjeun deui jalma nasty jeung kudu mikir saméméh diomongkeun Jadi naha maranehna bakal meunangkeun dihina basa kuring nyebutkeun kabeneran, nu maranéhanana ngubaran awéwé dina cara nu sarua maranéhanana ngubaran onta. Kaleresan hurts jadi loba. Jadi naha maranéhanana teu EUREUN ngalakonan éta lain nyumputkeun bebeneran. Hi guys, I am a taun heubeul Londoner tina middles wétan warisan néangan hiji polandia pamajikan. Sanajan, kami suksés jeung sorangan bisnis mah, kuring geus masih teu kapanggih mah satengah leuwih alus. Lamun nyaho hiji gadis polandia umur, panon blue, buuk blond, leutik irung jeung saeutik plump, pls kontak kuring di My goodness. Dahsyat ieu budak s (I don t nyebutkeun man) mental pikeun milih hiji gadis kawas maranehna milih sapotong jati dina Ikea s katalog. Lengkep bodo kakawasaan kaluar mana wae nu séjén kabangsaan, warna bulu panon jsb. Naha kaputusan kaluar nice jeung santun lokal gadis? Murni kaayaan teu dewasa. Sam: kumaha heubeul anjeun jeung sabaraha awewe geus bener dipikawanoh. Nah, nu sejen rumaja ti Chicago. Oge, budak bakal jadi budak jeung saterusna maranéhanana gé tumuwuh jeung manggihan kahirupan nyata. Manéhna teu perlu jawaban, mikir eta kawas ieu, lamun anjeun bakal nanya kumaha heubeul anjeun jeung kumaha loba lalaki anu ngabogaan anjeun bener dipikawanoh. teu pisan cocog paguneman dina forum ieu, anjeun bakal mikir. Sadaya anjeun bisa ngalakukeun nyaéta nyieun asumsi, jeung aya mamang anjeun bakal mikir anjeun nu rada leuwih enlightened. Salama: ngan basa hiji pamadegan kana max atawa di pisan kalolobaan kasus murni bubudakeun jeung bodo. Upami talatah ditulis ku rumaja, urang bisa ngarti, tapi lamun ti sawawa, ieu téh sedih pisan. Kumaha loba awewe ti Polandia jeung ti nguap geus manéhna pribadi dipikawanoh.)? Anak s hiji pamadegan sorangan, bubudakeun. sugan. Tapi can deui anjeun meta ngan salaku bubudakeun. Jadi, naon anu anjeun musabab. anjeun aya rumaja. Salama: anjeun ngan ngajawab demi arguing. Don t ngabejaan ka kuring yen basing hiji pamadegan kana (max atawa kasus) ngajadikeun eta serius komo ilmiah. Jeung enya, eta nembongkeun kaayaan teu dewasa atawa polos kabodoan. Salama: di dieu, kuring jeung anjeun.). Urang bisa ngobrol ngeunaan sakabeh leuweung ku nempo ngan hiji tangkal). Basing hiji pamadegan atawa dina kasus anu gunana pikeun ngomong teu pisan.

Kuring teu apal mah teu kudu mayar perhatian ka saperti crap tapi geus umum, maranéhanana kudu ka nu kitu pamikiran sagemblengna bodo jeung gunana. I m a taun heubeul American guy kuliah di London, jeung kaula ningali pikeun minuhan sababaraha Kutub sedengkeun kaula di dieu. Sanajan kuring lahir jeung digedékeun di Amérika, kuring nyarita deukeut béntés polandia jeung tahan polandia kawarganagaraan ngaliwatan kolot mah. Tapi, kuring geus kungsi bener spent loba teuing waktu di Polandia (dua minggu atawa unggal sababaraha taun max), jeung kuring hoyong dibere nyaho nu bagian ti mah warisan leuwih alus (an oge, saprak kuring ninggalkeun imah taun ka tukang polandia mah geus nyokot turn pikeun parah saprak kuring henteu deui nyarita eta dina dasar poean jeung kolot mah, sarta kuring bener teu hayang ka leungit kamampuh nyarita). Jadi, kaula wondering mana di London kuring bisa manggihan jeung ngobrol ka Kutub. Kuring ve jadi jauh diusahakeun mah unit s polandia masarakat, tapi jarang papanggih jeung kuring ve kapanggih anggota maranéhna pikeun jadi rada cliquey (maranéhanana kabéh nyaho silih ti Warsawa jeung kacida ngarajut kedap, ieu mah leuwih hiji ngarasa panasaran pikeun poto eta jadi hiji American anu bisa nyarita polandia). Dimana anjeun guys nyarankeun, kuring neuteup. Kuring ve ogé pamikiran ngeunaan nyewa datar di Warsawa usum panas ieu meureun pikeun hiji atawa dua minggu (Airbnb) coba mun jeung neuleumkeun sorangan dina budaya. Ulah Kutub di Polandia geus nguntungkeun pamadegan Amerika. Uas anjeun deui ngahina Éropa jeung disparaging kaayaan ku ngabandingkeun eta ka masarakat Wétan Tengah (onta dagang) sarta ngarasa aya éra jeung sama sekali. Anak s geulis atra nu anjeun deui Israél jeung conto demeanor. Ayeuna ieu gentleman British néangan kaluar polandia nona keur calon salaki nu bakal datang mangrupa bagian ti Éropa urang. Naon urang ngalakonan di antarana urang sorangan jalma di urang sorangan homelands teu kudu nu mana wae nu patalina jeung masalah pikeun hiji Levantine. Urang Éropa nu hiji jalma kalayan loba cabang jeung urang sorangan diversity nu keur us

About