Aku heubeul taun, mahasiswa kuliah, rata-néangan. Unggal peuting kuring drive ka puseur kota LA nyoba pikeun meunangkeun acquainted jeung katresna. Kuring narik leuwih gigireun eta bari aranjeunna keur leumpang jeung nanya lamun maranehna kudu numpak jeung kuring remen ngomong ka eta nu sipatna seksual. Sadaya di antarana ngabales kawas EUWEUH HATUR nuhun.NAHA.

Unggal peuting kuring drive ka puseur kota LA nyoba pikeun meunangkeun acquainted jeung katresna. Kuring narik leuwih gigireun eta bari aranjeunna keur leumpang jeung nanya lamun maranehna kudu numpak jeung kuring remen ngomong ka eta nu sipatna seksual. Sadaya di antarana ngabales kawas EUWEUH HATUR nuhun. Dude. Masalah ieu pendekatan anjeun. Kahiji sakabeh, aya mojang anu bade hop kana random kandaraan ngan sabab a numpak ditawarkeun. Jadi, nyokot nu hiji kaluar ti arsenal. Bréh, anjeun remen nyaritakeun eta nu sipatna seksual kuring teu yakin kuring teu ngarti, jeung kaula positif anu maranéhanana don t boh. Kaula oge positif anu maranéhanana manggihan eta creepy. Hiji hal anjeun geus bade pikeun anjeun yen anjeun aya cukup percaya diri pendekatan ieu bikang. Jeung lamun anjeun keur bade kaluar papanggih bikang solo. Mangka anjeun super ballsy. Ngabersihan nepi game anjeun jeung anjeun bade jadi nona a killer. Panggihan a babaturan sobat anu alus jeung bikang jeung saukur niténan. If you don t boga babaturan nu alus jeung awewe, MANGGIHAN SABABARAHA. Anjeun bakal diajar ngabagikeun. Lalajo awakna basa, nada sora, jsb. Jadi percaya diri jeung nambahkeun humor. Awéwé bogoh ka hiji lalaki nu bisa nyieun eta seuri. Maranéhanana don t kawas lalaki anu ngagunakeun téknik sarua pikeun narik eta (maranéhanana terus ditilik jeung showered jeung compliments.it doesn t work) Maranéhanana hayang tangtangan. Dina kacindekan, kuring nyaho anjeun bisa ngalakukeun ieu. Abdi oge geus kasulitan jeung pendekatan mah, komo parah, kayakinan mah. Saprak kuring meunang eta turun jeung ditambahkeun humor, kaula unstoppable. Hartina ngarobah turun kaping. Pindah for jeung nalukkeun mah babaturan. Aku routing keur anjeun.

oge, loba tempat

aya awewe alus sakumna tempat. toko grocery, toko buku, taman, malah sakapeung meureun klub. Ngan balik ngeunaan naon anjeun normal bakal ngalakukeun jeung indit ka hiji tempat nu anjeun resep. anjeun gé papanggih nya antukna. Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Naha teu eta ngarasa aneh rarasaan alus ngeunaan keur tunggal tapi wanting kabogoh tapi lain kali hurts keur tunggal wanting kabogoh

About