Kuring ve geus dating ieu guy pikeun ngan minggu, jeung manéhna bener hayang nepungan kolot mah. Deui lamun urang mimiti papanggih, manéhna ka kuring manéhna bener teu hayang hubungan sabab eta stresses manéhna kaluar teuing. Tuluy naha teu he hayang papanggih kolot mah. Naon. Kuring bener-bener bingung. Sarta ogé, manéhna geus dibawa kuring papanggih. Kuring ve geus dating ieu guy pikeun ngan minggu, jeung manéhna bener hayang nepungan kolot mah. Deui lamun urang mimiti papanggih, manéhna ka kuring manéhna bener teu hayang hubungan sabab eta stresses manéhna kaluar teuing. Tuluy naha teu manéhna hayang papanggih kolot mah. Naon. Kuring bener-bener bingung. Sarta ogé, manéhna geus dibawa kuring papanggih mom-na, nu ieu serangan reuwas b c I didn t nyaho ngeunaan eta beforehand. Ieu hiji guy pindah. (Éta duanana ngan jeung maranéhanana s no way éta tempo nikah lamun manéhna teu komo mah bf) Hey, urang teu ngarobah pikiran maranéhanana, hiji waktu mah ieu kasusun loba di katuhu saméméh ngarobah pikiran-na jeung manéhna ngondang kuring papanggih mom-na. Ha-ha. Tapi lamun anjeun keur nanyakeun naha guys sacara umum hoyong anjeun papanggih kolotna sabalikna, hiji, eta bisa jadi sabab maranéhanana hayang pikeun mintonkeun kolotna naon anu maranehna kapanggih, jeung maranehna nanyakeun keur idin. Jeung dua, maranéhanana némbongkeun yén anjeun éta cukup alus gadis nyieun manéhna cukup percaya diri NYAHO yén maranéhanana bakal approve anjeun. Sorry lamun nu hurung matak ngabingungkeun. Lamun maranehna hayang papanggih hormat tanpa nanyakeun anjeun, eta biasana hartina memang maranehna geus jadi sabab anak s a saraf wrecking pangalaman nu rea jalma don ‘t hayang ngaliwat lamun don’ t geus. Di luhur nu, upami anjeun kawas kolotna manéhna, nu hartina titik pikeun manéhna ti eta, sarta manéhna weruh indungna anjeun pamadegan ngeunaan anjeun bakal boga pangaruh dina kumaha anjeun ngarasa ngeunaan manéhna (nu bisa boga kasempetan boosting nepi lamun maranehna kawas manéhna). Manéhna ogé kudu boga kayakinan dina eta ngabogaan alus pamadegan ngeunaan manéhna. Disada kawas hiji guy alus, lamun kuring ménta. Atawa ngan gila, ha-ha. P. S. Anjeun nyaho, lamun anjeun deui oge hariwang ngeunaan mana hubungan akang téh, ngan seuri jeung casually nanya ka manéhna, Hey, teu t anjeun NGAN nyebutkeun you didn t hayang hubungan, sarta ayeuna éta pasamoan kolotna. Naon s up jeung éta. Coba teu make sora serius teuing, lamun anjeun nyebutkeun eta dina cara bercanda, manéhna gé ngabales leuwih jelas sabab manéhna gé ngarasa leuwih nyaman. Lamun bodo ragrag asih gadis jeung saterusna nyadar manéhna hayang jadi serius (kawas lalaki nikah) éta lamun manéhna hayang sakabeh pasamoan indungna anjeun hal. If you don t mikir manéhna kabogoh anjeun, mangka anjeun kudu nyaritakeun manéhna manéhna pindah teuing gancang jeung ngadagoan jeung nempo naon kajadian. Tapi lamun ménta kuring, kuring teu mikir nu mana wae hubungan nu geus lumangsung leuwih ti hiji minggu siap meunang kawin. Kolot mah meunang nikah poé sanggeus maranéhanana papanggih silih jeung taun saterusna maranéhanana geus miboga budak jeung jobs alus jeung anu happily nikah jadi kuring mikir anjeun kudu balik ka payun sarta anggap manéhna papanggih kolotna anjeun. Jigana ieu guy ieu dimimitian pikeun meunangkeun museurkeun pursuing leuwih serius hubungan sareng anjeun. Pasamoan kolotna kahiji step gedé dina hubungan nu mana waé. Gening mun anjeun ogé kabetot dina hubungan hiji. Anjeun kudu ngobrol jeung manehna ngeunaan eta. Nyebutkeun hiji hal kawas kuring teu ngarti, kunaon anjeun hoyong pikeun minuhan kulawarga mah, ngan sora kawas hal pasangan bakal ngalakukeun babarengan, jeung kuring pamikiran kami teu di nu level. Hiji hal kawas éta. Meureun anjeun robah pikiran nya jeung manéhna téh sabenerna bener kana anjeun. Nyokot eta slow, manéhna disada kawas jenis guy anu bisa meunang dibawa jauh jeung saterusna ngeureunkeun nepi nabrak jeung ngaduruk. meureun manéhna diaku anjeun jeung teu hayang nyebutkeun eta kukituna nu anéh pisan. Anjeun kudu ménta manéhna mana manéhna nyangka ieu hubungan akang jeung manggihan kaluar naon anu geus pamikiran. pikeun minuhan kulawarga jeung nunjukkeun kolot anjeun kumaha nice jeung jenis manéhna jeung nunjukkeun kolot anjeun sabaraha manéhna appreciates anjeun jeung kulawarga anjeun. manéhna hayang nempo ur kolot sabab lamun manéhna hayang nanya u kaluar geus meunang jadi alus ur jeung kolot geus meunang nyaho maranehna geus nyoba nyieun hubungan jeung ur kolot. upami ieu kajadian u bisa jadi boga kabogoh lamun teu idk rofl an jelema bodo, nu aya kebat babaturan kuring nyaho anu nganggap nikah kuring, tapi kuring mah teu mintonkeun eta kolot mah, ngan ngabejaan ka buzz off. Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing

About