submit


Milih nu channel televisi lalajo waktu ieu leuwih gampang, urang geus sababaraha pilihan jeung éta bisa ngahargaan, jeung méré adil kasempetan pikeun unggal eusi, ayeuna sagalana leuwih hectic jeung mindeng urang méakkeun leuwih waktu pikeun zap antara hiji channel jeung nu séjén pikeun lalajo program, jeung hal nu sarua pikeun hubungan: ayeuna ieu loba gampang pikeun papanggih a loba jelema hatur nuhun ka app rapat, jeung mindeng ends nepi keur loba teuing atawa teuing saeutik selektif salaku di pizzerias nu boga menu jeung pizzas jeung di ahir anjeun kungsi nyaho mana nu milih jeung mungkas nepi ngabogaan dahar dreaded keju blue jeung tuna. Teuing teuing, hiji paribasa populér di na banality, ngabejaan urang a bebeneran gede, sarta dina kanyataan urang nu teu paling happy hiji waktu, atawa leuwih alus urang ngan katingalina

About