Urang pamustunganana dimimitian nulis ka nu séjén, tapi ku pébruari aya loba teuing karya pikeun ngalakukeun pikeun terus nulis keur kuring. Kuring geus kalawan nyata lasut aksara-na jeung hayang nyaho naon anu lumangsung dina hirupna. Jadi kuring mimiti maca blog-na, nu manéhna nulis dina basa inggris, jeung portugis. Kuring teu boga pilihan tapi pikeun narjamahkeun sadayana ti basa inggris, jeung portugis. Saterusna kuring dijieun anyar pen PAL anu Belarusian, tapi manéhna bener diideuan kuring: kaahlian-na anu leuwih dasar ti tambang, sarta dina rasa urang mitembeyan kompetisi: anu bisa nyarita basa inggris leuwih alus? Sataun saterusna, manéhna ngaku yén kuring bisa nyarita swédia leuwih hade tinimbang kalolobaan eta.

Taun ieu kuring papanggih loba Swedes jeung mimiti nyarita swédia fluently. Mah, ieu bisa meunangkeun beasiswa,»usum panas inggris kursus-kursus»di swédia Institute jeung pangajaran basa intensif jeung siswa séjén salila dua minggu. Ieu fun! Sanggeus bari, nu paling swédia hiji keur mah city anjog, jeung kuring ngahaja ngadatangan salah sahijina, tapi éta lain carita

About