Aku alus di. ) Manusa, jadi mun nyarita, dina Perdana hirup. Cerai. Ngarasa sagara katiisan. Hayang manggihan hiji dipikacinta hiji, hiji-hijina, nu unik. Nulis, ngalamun, kuring nelepon. Aku operator. Kuring geus loba Hobi: ti karajinan nu diperlukeun keur indit. Ngimpi nyaéta pikeun drive sakuliah Amérika Sarikat. Ngajawab kabéh patarosan. Ulikan di trade jeung ékonomi Kuliah, Commerce. Addicted ka crochet, maca, Internet. Jenis, lemah lembut, karunya, counterbalanced, jeung rasa humor. Kawas dulur sejenna, tapi saeutik beda. Pikeun leuwih alus atawa goréng.

Ngabohong ngeunaan teu jalan.

Jeung naha

Evaluate kuring mah nyarankeun ka dulur. I am a Manager dina Academy of kewirausahaan. Gawe di toko ti deli Department. Dina waktu luang mah kuring kawas leumpang, bade ka pilem, klub jeung tenang di alam

About