Type di search bar di luhur paménta jeung Anjeun bakal nampa hiji daptar questionnaires. Contona, ‘kaula néangan langsing éndah gadis ngora ti Monaco’.

Evaluasi mangaruhan hasil ngaluarkeun teangan. Ie lamun urang ngaapresiasi kumaha éndah jeung lucu, paménta ieu angkét jeung jumlah greatest of panakawan ieu bakal dipintonkeun kahiji. Ayeuna search, jeung voting system dipaké ku leuwih ti patokan meunteun penampilan. Urang teu nyoba ka enrich database tempat, tapi nulungan urang jeung pamilon séjén. Unggal pamilon bisa nyumbang kana database lokasi anyar ku completing bentuk hade, informasi bakal némbongan dina website. No, di moment ieu dina service urang moal dibayar pilihan, ngadaptar ogé kacida bébas. Inget yen pikeun ngajawab Anjeun bisa teu leuwih waktu per poé keur unggal propil jeung sakali keur unggal lokasi. Inget yen Anjeun bisa milih teu leuwih ti sakali per poé keur unggal propil jeung sakali keur unggal lokasi.

Komunikasi komo leuwih

Dina loka urang Anjeun bisa sok manggihan nu anyar babaturan jeung jalma metot

About