submit


A stagecoach dieusian ku emas diserang ku lalaki José Mendoza ceuk Tampico. Leupas jeung anak tapi, nyokot ku reuwas pembunuhan kabeh jeung maok loot. Tapi ku cara muka kasus, Luschi hiji nyadar yén éta téh pinuh ku batu. Meunangkeun Spartan, misterius gunslinger diasah dina hiji elegan, terampil kartu, jeung jeung aneh tapi infallible gun pocket (salah Sahiji panata ka opat rod): Spartan convinces band manéhna nyaéta panulis nu niup jeung nu emas manéhna geus disumputkeun, yakin yen dina sakabeh selingkuhan nu aub unsuspected jeung menak warga. Ulah square sopan

About