submit


Hello. Ieu téh hiji bit’ tina waktu nu di kota mah kuring noticed a gadis nu kuring resep pisan, tapi nu kuring teu nyaho kumaha nanya rék kaluar, teu jadi loba sabab kaéra tapi alatan kurangna kali salaku sok di pausahaan tina batur jeung kuring teu bisa sigana manggihan moment katuhu pikeun ngabejaan ka nya nu kuring remen dibere nyaho nya. Kuring cicing di hiji kota jeung rada badag, ku kituna anjeun teu nyaho kumaha kami jeung kuring komo teu nyaho kumaha ieu disebut nya nepi a sababaraha jam ka tukang isuk ieu tapi kuring junun manggihan ngaran tukang (tapi teu ngaran) jeung kaula pamikiran nulis eta surat, jadi saeutik romantis mana kuring ngaku yen lamun kuring nempo eta kuring ngarasa hiji hal husus di jero kuring, hiji hal anu kuring geus teu ngarasa pikeun waktu anu pohara lila. Naon anu anjeun nyebutkeun. Bisa jadi teu leyuran giat, atawa nyaho seksual samangsa. Ulah anjeun mikir eta leuwih hade pikeun ninggalkeun eta salaku hiji kontak, lamun ieu bener kabetot pikeun meunangkeun nyaho kuring, nomer telepon sélulér atawa e-mail. Kuring kasampak maju ka koméntar, utamana ti katresna. Hatur nuhun. Awewe kawas lalaki anu weruh kumaha stupirle katempo beungeut anjeun pendekatan ogé rimettercela. Ti naon anjeun nulis anjeun teu nyaho, jeung saterusna surat, dina judgment mah, eta bakal leres pisan inappropriate. Anjeun kudu manggihan cara pikeun jadi unik atawa leuwih luhur. Jeung ieu bisa dipigawé ku tingkat, ngaliwatan prosés nu tumuwuh poé-ka-poé jeung nu draws perhatian anjeun dina mungkin admirer, atawa, alternatipna, hiji hal nu ngahalangan yén anjeun nunda dina cahya anak reflectors, dina cara saperti yén manéhna notices anjeun. Aya resep nu mana oge jeung dulur geus manggihan sorangan, exploiting ciri pribadi. Maranéhanana digambarkeun, kuring geus sok opted pikeun sorotan dina sorangan, ninggalkeun eta nya milih lamun naon manéhna nempo bisa jadi dipikaresep anjeun, jeung kuring ngajamin anjeun nu popular hikmah ogé reflected di poé urang, nu nyebutkeun heubeul,»fortune ganjaran nu kandel»kuring geus sok geus alus. Sababaraha awewe kawas jempé lalaki, anu teu hileud, nu teu t titajong di antara suku anjeun sareng lucu guyonan jeung overwhelming, tapi anjeun bisa katingal di pangalusna anjeun cahya, dina hiji poé gelap jeung disheveled, saha nu nyaho kumaha ngadangukeun anjeun tanpa méré anjeun unsolicited saran, anu hadir tapi teu intrusive jelas, teu merta kusam jeung romantis, tapi halus jeung friendly. Pikeun nyaho hiji awewe teu mean ngabogaan hadir atawa ngawanohkeun diri, dibere nyaho hiji awewe anu lengkah kahiji asup dina hiji misteri hormat. Nu perhatian, hadiah, kecap romantis, sadaya resolusi spent ieu pikeun nalukkeun jantung nu ngan waktu bisa ngahontal. Sakabéh trappings bahan tetep dina laci tumuwuh kapang, kecap jeung REAL dipikaresep anjeun kungsi poho. Lalaki anjeun nyebutkeun, sabab anjeun anu geulis, jeung awewe girang jeung ngahias maranéhanana kageulisan luar. A man anu daun mark moal ngolo-ngolo, tapi listens ka anjeun, méré anjeun item, tapi anjeun leungeun dina kado na panon rido, patalina jeung masalah-na, pamahaman nya saratna. Kuring indit leuwih, sugan, man, nungguan anu pantes jadi dianggap. Jeung lamun anjeun ngarasa yen sakabeh dunya ieu jauh, manéhna téh. Aya kecap nu gagal pikeun angkat ti taneuh jeung batur anu, tinimbang, ditandaan hiber, hover maca dina hawa nepi ka ngusapan méga. Jeung upami anjeun nutup panon anjeun anjeun bisa hirup di musik nu ngageter dina jantung. Anjeun nulis surat, mun teu transposing ngandung harti yén anjeun kungsi bisa nangtung gigireun. Jeung sanggeus éta surat anjeun bakal teu narima response a, sok inget nu pasini anjeun, manéhna teu. anjeun nyaho, kuring mah teu mikir yén nulis mangrupa hal anu katuhu. nurutkeun kuring anjeun kudu mimitian pesawat, nyapa nya, sorridendole, nyieun eta ngacieupan’orba jadi anjeun bakal nempo yén bakal nya ti anjeun. mun anjeun teu sadar ieu attentions nyokot napas jero jeung dibere. us katresna kawas nu leuwih nu teu jeung anjeun ngomong: hello ngaran mah Pinco pallino anjeun hoyong pikeun nongkrong jeung dibere nyaho urang. teu leuwih anu aya nétélakeun: dear Genevieve, kuring rek nyebutkeun yén anjeun ngan geulis sarta kuring kawas anjeun jadi loba. response bakal: heck, kuring teu apal mah ngaraos éndah anjeun geus teu kahiji nepi ka ngabejaan ka kuring naon manéhna diaku ngeunaan kuring. sakitu nu wani dibere. good tuah jeung asa nu resmi suci poé. Dear koti biasana hal kahiji mah sugan aya ngawanohkeun sorangan langsung jeung menta balik kaluar eta bakal jadi leuwih basajan, tapi kuring assure anjeun nu kacida rongkah kasus hese pendekatan nyaéta gadis, nyekel nya momen ka sorangan atawa jeung babaturan, kuring kudu pedinarla sadaya poé jeung resiko nu yén anjeun teu baris sanggup manggihan moment nu (anjeun mikir kuring nempo, nyorangan, pikeun menit dina taun anu abdi tingal ku anjeun.). meureun teu cinta surat, tapi kuring teu mikir yén manéhna bakal kawas lamun ménta anjeun pikeun meunangkeun kaluar di hareup babaturan nu pasti kuring bakal nyebutkeun no, sieun nempo kawas hiji gampang gadis, jeung inohong poop bakal teu ngan keur kuring, tapi ogé keur dirina) krisis nu ieu lampu, ayeuna, a song ku rumaja. lamun anjeun indit dina pasini anjeun, anjeun geus nyaho lamun manéhna bakal atawa teu. bédana perenahna di handap. tetep panon anjeun kabuka, sarta panutup soca ku kituna lamun batur bakal hadir dina pasini anjeun bakal nyaho naha aya anu datang. Krisis enya, disappointment of ekspektasi mangrupa bagian ti mah koper, nu baheula, teu teuing jauh. Kami nu tangtu, kumaha oge, nu wasted waktu ngadagoan hiji hal anu urang nyaho baris datang. On sabalikna, eta teu rugi waktu, make eta pikeun ngarti anu urang nyanghareupan tanpa tapparci panon urang ka kanyataan yen, lamun anjeun nyieun hiji usaha, anjeun kudu ngabersihan ti awal. Anjeun nyaho waktu lamun manéhna aspék anu teu kantun pasini anjeun, teu dubiterai, komo pikeun hiji instan ieu. Lamun anjeun nyieun hiji usaha jeung diri, tanda nu jelas, teu ngobrol jeung kuring janji teu katahan, kuring solat anjeun, eta mangrupa bagian tina alam manusa, mikir kumaha loba saeutik voices internal maranéhanana ngabejaan anjeun yen hormat hiji hawa asa. Kuring yakin anjeun ngarasa oge jeung anjeun jeung anjeun hayang tiiseun eta. Lamun kuring teu ngajawab deui pikeun kurangna bakal, tapi alatan kuring geus waktu kawates lately. Ku alatan éta, kuring ménta hampura lamun kuring ninggalkeun ieu tulisan tanpa ngabales ka hiji mungkin comment pikeun mangsa nu bakal datang. enya, meureun alesan, tapi ti pangalaman, kuring ngabejaan ka maneh yen pamanggih surat, kuring sfagiola loba, tapi mangka anjeun jadi anjeun ngalakukeunana. anjeun nyaho ngan ngaran tukang atawa teu anjeun nyebutkeun ngaran ka batur. jeung kumaha heubeul anjeun. nurutkeun kuring, tapi, anjeun bisa nutup saméméh éta manéhna ka anak pausahaan lamun teu kabentuk ku sun, bitches. jadi anjeun pasti teu bakal balik tanpa méré nepi dina panon, jeung saterusna anjeun bakal ngarti naon baé pamikiran anjeun. P. S hampura lamun kuring ngomong nu teu mungkin, tapi kuring gé coba

About