Kuring ve sok geus karesep pikeun Italians ngimpi akang aya cinta kadaharan maranéhanana jeung sagalana ka teu jeung Italia.

Anjeun meureun hoyong coba di handap ieu restoran nu otentik boga dahareun italia, nu diurus ku Italians, lolobana jalma anu digawé aya italia, jeung loba konsumén italia teuing: cara Sejen alus (nu ogé bébas pikeun kalolobaan kajadian) pikeun pindah ka italia institute of budaya di Westwood, deukeut ka UCLA. Anjeun kudu meunangkeun a muludan pakasaban di hiji italia diner. Anu mana kuring papanggih mah italia hunk. Kuring digawé pikeun kulawargana. Mangka anjeun bisa meunangkeun anjeun italia lalaki jeung dahareun italia sadaya dina hiji tempat. hihi. Lamun anjeun boga cukup duit anjeun bisa pindah ka Italia. aya loba italia lalaki aya. Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing

About