Naon anu bisa anjeun pigawé lamun anjeun aya pisan malu jeung unconfident budak? Teu nyaho ti mana manggihan mate jiwa. Jawaban anu atra: papanggih katresna di Internet. Sakur guy dina planet ieu téh ngimpi papanggih gadis geulis jeung mimiti bobogohan jeung nya. Urang niatna ngarasa yén unggal single boy bisa ngahontal eta, jadi di dieu we nampilkeun beda tips jeung trik tina pick-up mastering. Urang bet yén anjeun méakkeun loba wayah dina sadaya sorts tina jaringan sosial, viral loka jeung ngan internetan eta, sanajan anjeun bisa nepungan batur saratus kali.

Ngan manggihan hiji loka dating daptar, milih loka anu paling anjeun bogoh jeung mimiti galecok. Anjeun bisa manggihan salah sahiji daptar atawa make Facebook, Instagram, Twitter, jsb. Ok, lamun anjeun geus siap jeung hiji loka dating atawa jaringan sosial lianna, éta waktu pikeun meta. Di dieu nu dikumpulkeun sababaraha tips for sukses paguneman sarta tangtu hasil anu alus.

Hayu urang ngamimitian

Sok munggah poto anjeun sorangan. Maranéhanana kudu kualitas alus jeung kumaha bae mintonkeun kapribadian anjeun. Anjeun ogé teu kudu nyieun albeum jeung bodo ngaran»Kuring,Urang aya di alam»jeung saterusna. Hayu jadi sababaraha poto, tapi cukup tiis. Aya teu kudu nulis turun anjeun sakabéh biografi atawa carita lucu ti jaman baheula.

Jadi ringkes

Nulis ngeunaan diri anjeun minangka succinctly, sakeudeung jeung lucuna. Ieu bakal jadi ti heula informasi nu gadis nilik dina kaca anjeun. Coba pikeun meunangkeun nya kabetot jeung hooked. Nulis sababaraha caang kecap kituna manéhna ngabogaan kahayang pikeun nanyakeun anjeun patarosan jeung neruskeun paguneman.

Teu pretend batur nu sejenna

Lamun masih keneh hayang nyaho kumaha papanggih gadis dina Internet jeung hook nya, jawaban basajan pisan: euy jadi sorangan. Di pisan kurangna, geus captivating. Anjeun teu kudu invent nu mana wae nu carita, ulin konyol kalungguhan jeung kudu langgeng dina tegangan. Jeung saterusna, anjeun bakal jadi santai salaku mungkin jeung yakin dina diri. Naon nu sejenna teu ngalamun kudu. Hal utama anu teu geser ka tediousness. Keur diri teu mean mahluk kawas anjeun jeung bapa anjeun atawa babaturan. Inget yen tujuan anjeun pikeun dipikaresep GADIS, jeung teu meunang virtual sejen babaturan. Komo lamun ayeuna anjeun berkomunikasi jeung sapuluh katresna dina waktu nu sarua, masing-masing sahijina kudu ngarasa lamun anjeun geus hiji. Unggal di antarana geus nya karakter sorangan, nya sorangan hobi, jalan sorangan hirup. Jeung eta ngandung harti yén pendekatan ka unggal eta kudu kasampak kawas hiji husus. Témbongkeun kalenturan jeung imajinasi. Katresna cinta perhatian ngan sakumaha nu ayeuna urang lalaki ulah. Ku alatan éta, coba salaku loba nu jéntré pikeun mintonkeun nya dipikaresep anjeun dina hubungan. Ieu tips basajan ieu bakal mantuan anjeun pikeun ngahontal hasil anu alus dina ngobrol jeung katresna, jeung meureun hiji poé anjeun bakal papanggih mate jiwa anjeun

About