Pikeun manggihan pasangan dina dunya modern téh teu jadi hésé. Ieu ngan diperlukeun pikeun make kasempetan. Ieu «Cinta Tips» bakal mantuan pikeun narik perhatian gadis aneh jeung ningkatkeun chances anjeun lamun pasamoan dina kahirupan nyata jeung Internét. Spontan bubuka dina kahirupan sapopoe leuwih jeung leuwih kawas kolot. Tapi, ieu mangrupa salah sahiji paling romantis kaayaan, nu mangka anjeun bisa ngabejaan ka anjeun incu. Manéhna ogé ngabogaan sababaraha kaunggulan sejenna. Kahiji, anjeun sok nempo jalma nyata, teu diolah poto-na taun ka tukang. Kadua, anjeun bisa make a maximum anjeun karisma: hanjakalna, komunikasi virtual masih teu ngalirkeun sadaya nuances tina hirup. Lamun pasamoan dina kahirupan nyata, nonverbal cues bisa ulin di ni ‘ mat anjeun. Inget ngeunaan posisi kabuka, ajeg (tapi teu kaleuleuwihan) kontak panon jeung seuri rido. Maranéhanana baris ngalakonan satengah karya: anjeun kudu hiji jalma nu teu dipikanyaho. Sopan muhrim, anu ujang gadis mawa koper badag atawa ngajelaskeun cara biasana ngajadikeun nya karunya. Ngan teu bingung kahadean jeung persistence. Biasana «no» hartina masih aya, jeung keur teuing agrésif ngan moal nambah anjeun titik. Manéhna nyokot subway jeung berbunyi Dostoevsky. Atawa eta t-shirt jeung gambar Darth Vader. Di dieu jeung siap subject pikeun kahiji paguneman. Tapi di dieu hiji kudu inget ngeunaan kuantum. Mairan dina naon ngajadikeun hiji mojang dina telepon anjeun, komo lamun teu nutup layar ku leungeun, jelas teu patut eta. Eta wates dina invasi privasi. Lamun anjeun aya dina hiji konser atawa manah, rasa anjeun dipikaresep bakal coincide jeung rasa menawan muhrim jeung topik paguneman bakal leuwih gampang pikeun manggihan. Tapi mantuan bisa jadi nu paling biasa tempat: toko, cafe, gym.

Naha teu. Pamakéan lingkungan salaku hiji musabab pikeun ngamimitian hiji paguneman. Nanya, contona, naon produk atawa plato pikeun milih, noting yén manéhna kasampak kawas batur anu bisa dipercaya. Ngabahas nuances tina latihan atawa kahirupan wewengkon. Sacara Umum, pamakéan sakabéh sumber daya hirup sapopoé ka maksimal. Hiji win-win, lamun compliment devoid of platitudes, tapi teu perbaikan. Poho ngeunaan clichés kawas sagara panon jeung curug rambut. Tapi teu overdo eta jeung asli: informasi nu gadis possesses the best ketebalan ramo atawa sampurna curvature tina huntu, sedengkeun Bobogohan jelas kaleuleuwihan. Ti srimanganti blanks teuing pangalusna pikeun nolak. Sabab nu kadua (nu katilu, nu kaopat, jeung saterusna) frasa kudu cocog jeung sakabéh musisi di jaman harita nu kahiji. Disebutkeun sagala usaha baris turun solokan nu. Mun anjeun teu percaya diri dina kaahlian diomongkeun, ngan saukur pindah jeung ngaku ka nu gadis anjeun liked, eta seemed dipikaresep anjeun. Kajembaran digawé leuwih hade tinimbang nu mana wae nu tackle. Kenalan dina kahirupan nyata ieu ampir sok reuwas. Jeung sakabéh ngadadak jeung nu teu dipikanyaho wates dina bahaya. Jadi kudu pisan wijaksana, sopan jeung kungsi Stargates swasta wewengkon gadis. Disebutkeun emosi anjeun ngan bakal nyingsieunan nya jeung gaya gancang kabur. Komo lamun sesa anjeun ngalakukeun hal eta katuhu. Kauntungan tina jaringan sosial anu atra: maranehna méré loba informasi jeung di sababaraha rasa leuwih gampang lengkah kahiji. Tapi aya sababaraha pitfalls. Coba panawaran tips di handap ieu pikeun meunangkeun perhatian muhrim éndah. Cara panggampangna pikeun nyerang nepi an kenalan jeung manggihan hiji nu cocog pihak pikeun milih nurutkeun kapentingan. Pok, kaca umum, kajadian dina jaringan sosial — pikeun minuhan langsung aya, atawa ka kontak gadis sacara pribadi. Perkiraan daptar jejer datang nepi baris jadi gampang. Upami anjeun hoyong pikeun minuhan, demonstrate ieu verbal, jeung teu tacitly ka eusian nepi gadis puluhan diaku. Dina kasus dimungkinkeun, anjeun kamungkinan pikeun narima inadequate atawa immature jalma. Nyebarkeun hiji catetan ngeunaan hiji anyar direcahna jeung ex anjeun. Post gambar naon kabéh awéwé nu bitches. Jadi kurang ajar dina koméntar. Mangka teu heran yén talatah anjeun tetep unanswered. Lamun punctuality téh lemesna tina raja, nu nelek — kahadean tina Internet pamaké. Jeung can hal ieu nu kahiji bukti yen anjeun geus dimekarkeun kecerdasan. Jadi nyoba nyingkahan komo dasar kasalahan. Lamun di ragu, néangan jawaban dina kamus atawa tematik daya. Lamun anjeun teu yakin di abilities pangaweruh tina basa rusia, coba pikeun dimimitian pikeun lulus test ieu. Hasil ieu di handap rata-rata nunjukkeun yén éta waktu ka sikat nepi kana aturan sakola. Instan transisi ka «anjeun» sababaraha ieu bisa jadi sigana bergegas. Tapi teuas nulis «anjeun», jeung jeung ibukota surat, jeung sakaligus flirt jeung gaya abad XIX — teu pilihan pangalusna. Jadi anjeun bakal nyokot leuwih pikeun naphthalene saendeng ti metot jeung manusa modern. Eta bakal sigana minuhan ngaliwatan husus loka atawa ladenan nu ieu leuwih gampang, sabab katresna, di teangan. Tapi potensi satelit, teu kurang. Pikeun ngaronjatkeun chances anjeun, nuturkeun tungtunan ieu.

Hayang hubungan serius

Mangka teu pos (atawa sahenteuna teu nyieun utama) poto anjeun watak teu jeung anggahotana jeung nu séjénna kakeunaan bagian awak. Komo upami anjeun gaduh pikiran-niupan batu. Komo lamun eta hiji dosa ka nyumputkeun saperti kageulisan. Ogé teu puguh pikeun ngeusian kaluar propil jeung nu lengkep nengetan husus ka bagian nu hususna kapentingan. Inget: nu leuwih husus gambaran anjeun, chances more of pasamoan jalmi katuhu. Jadi teu ngawates sorangan ka umum. Paling loka Dating ngaiklan ka pamaké anyar: maranéhanana disimpen dina mimiti kaca pilarian atawa dina bagian husus kituna dulur bisa nempo. Salaku hasilna, beginners (utamana katresna) meunang loba talatah. Jadi hormat bisa jadi ngan meunangkeun leungit. Kawas gadis di poto méi ngingetan of liar ucing atawa Putri, teu perlu pikeun nginpokeun nya ngeunaan eta dina post kahiji. Pikeun ngajalajah — komo dina loka husus — kecap nanaon jeung kaasih nu inappropriate. Loka sareng ladenan Dating nyieun rasa leuwih gede tina pilihan. Jeung tempo nu katresna aya dina prinsip nampa talatah leuwih ti lalaki, kiwari dimungkinkeun geus nangtung kaluar. Kabeneran pangperangan: lain «hi, kumaha damang» teu jawaban, jeung standar pamariksaan discourages sagala cravings terus paguneman.

Aya nu leuwih husus

Jurus nepi hiji kenalan, make inpo nu dituliskeun dina profil ngalamun atawa milih hiji mahiwal topik paguneman. Pikeun conto, nawarkeun pikeun ngabagikeun gila carita atawa ngabejaan ngeunaan paling mahiwal ngimpi. Jadi anjeun narik perhatian, teu merlukeun dibedah tedious questioning jeung ngalembereh és. Sababaraha lalaki, bosen scribbling ratusan talatah wilujeng sumping, urang mutuskeun pikeun datang nepi ka hiji: gede, lengkep jeung serbaguna. Jadi, saeutikna, maranéhanana mikir. Kanyataanna, téks, devoid of treatment individual katempo langsung jeung komo kurang dipikaresep. Nasehat basajan: mutuskeun jenis awéwé anjeun keur pilari, nyokot waktos anjeun pikeun milih calon cocog jeung kontak eta sahenteuna hiji, tapi hirup frasa. Lamun perlu, malikan prosedur. Salaku nyebutkeun mana, teang jeung komunikasi. Tangtu, aya sababaraha saran tina universal: dina Jaringan kudu tetep considerate, dina kahirupan nyata, kudu nuturkeun melek biantara. Aya dua séjén kasulitan-bébas metoda, gawe dina wae kaayaan: a sparkling lulucon jeung nanya gadis patarosan, sahingga demonstrating dipikaresep anjeun

About