submit


Logis pikeun bisa ngamimitian nyarita, anjeun kudu manggihan hiji topik ngabahas, tapi di waktu nu sami, kudu metot paguneman dina cara saperti nu bisa neruskeun. Jadi lamun ningali hiji mojang geulis di jalan jeung anjeun bade pikeun ngeureunkeun eta lumangsung boga kawani jeung teu hayu kabur sabab unggal kénca geus leungit. Tuluy eta sadaya gumantung kana karakter anjeun, anjeun geus nempo lamun anjeun malu atawa kurang ajar, tapi lamun anjeun aya malu anjeun pasti bakal sieun narima hiji tampikan, sarta hususna pikeun nyieun hiji inohong bad tapi justru pikeun alesan ieu urang tempo saeutik bit kumaha atuh eta. Kahiji sakabeh, urang bisa disebutkeun yen aya katresna nu ngajadikeun anjeun ngarti geura lamun manéhna diaku anjeun atawa teu, sabab lamun anjeun kasampak di anjeun jeung seuri di anjeun, eta ngandung harti yén anjeun geus impressed, sedengkeun lamun anjeun kasampak boro hartina anjeun geus teu pencét pikeun euweuh, tapi anjeun kudu bisa mawa resiko atoh jeung meureun ménta manéhna pikeun nomer telepon lamun anjeun resep jadi loba, tangtu, lamun anjeun teu daék risiko éta, anjeun bisa maca-na basa awak jeung ngarti geura lamun wanoja nu geus kabetot dina anjeun. Upami anjeun hoyong pikeun ngarti kumaha atuh eta ku Logis, dina boh kasus, lamun anjeun anu nyanghareup a gadis jeung saeutik saeutik tina jantung, anjeun bakal ngarti jeung sugan bakal ninggalkeun ogé nomer telepon anjeun pikeun méakkeun hiji peuting babarengan. Riweuh jalan pinuh ku jalma jeung kasampak kira-kira jeung harepan manggihan hiji awewe nu kawas, kahiji, terus ka serangan tombol, teu manggihan excuses-trivial sabab teu nuju nanaon, tapi anjeun friendly jeung nyapa dulur jeung salaku sok, coba jadi spontan sabab ku ngalakonan jadi anjeun bakal bisa kaanggo gadis jeung mintonkeun yen anjeun sok geus dipercaya sorangan. Oge, kuring nyarankeun anjeun coba teu jadi teuing gede ambisina jeung anjeun bakal nempo yén gadis bakal méré anjeun hiji lempeng, tapi hal anu kacida penting jeung nyieun fun loba, tapi di waktu nu sami, ulah jadi fooled loba teuing sabab anjeun bisa sok meunang naon nu anjeun asa dina kahirupan. Pasti lamun kahiji kalina teu hasil, teu jadi discouraged sabab nu leuwih kali urang coba jeung leuwih anjeun diajar pikeun pindah ka waktu ka hareup. Coba teu inventarvi hal absurd ngan jadi basajan jeung alami, sabab katresna asih nu urang spontan jeung teu nyiapkeun jejer jeung ngalamun sabab nyieun hiji kasalahan gede. Hal penting pikeun ngolo-ngolo gadis di jalan ieu métode dina kumaha anjeun nempatkeun diri dina nyebutkeun hal, teu jadi loba dina naon nyebutkeun, jeung akibatna katresna kasampak utamana paripolah anjeun. Oge, hiji cara nu sae pikeun nyokot gadis ieu pikeun meunangkeun noticed jeung fashionable baju, tapi hal anu kungsi hurts anu boga nice mobil sabab kabéh awéwé kawas ka balik kira-kira dina hiji nice mobil, anjeun oge kudu ngubaran penampilan fisik jeung kungsi jadi beca sabab hal kahiji nu panarajangan anjeun lamun anjeun kaanggo gadis di jalan téh penampilan luar anu nyebutkeun kawentar nyebutkeun, komo panon hayang bagian anak. Loba lalaki bisa manggihan hésé pikeun ngadeukeutan awewe atawa gadis di masarakat. Sakapeung éta téh kaéra, nu séjén, Kahiji sakabeh, kuring rek ngabejaan ka anjeun nu rusiah nu di dasar unggal pendekatan, tapi, di luhur sagala, naon we keur diajak ngobrol ngeunaan dina hal ieu: upami anjeun mayar perhatian ka, anjeun bakal teu boga alesan nu mana wae pikeun jadi sieun nyieun kasalahan, nyingsieunan nya atawa pendekatan nya salah. Ku alatan éta, dina dasar pendekatan di masarakat, hal pangpentingna anjeun bisa ngalakukeun ieu nu jadi hormat jeung mikawanoh sinyal awak. jeung mangka anjeun bisa turutan lengkah nu kaula ngeunaan pikeun ngabejaan ka maneh. Diajar Kumaha Ngarti Basa Awak Bikangna dina Raraga pikeun Ngadeteksi Geura Lamun hiji Awewe anu Katarik Pikeun Anjeun, Nyingkahan alleys, kirang cahayana, ditinggalkeun mobil taman, atawa stasion metro deserted. Dina kasus ieu, pendekatan anjeun bakal teu jadi suksés jeung bakal anjeun pigawé pikeun nyingsieunan mojang. Mangka, teu ngalakukeun hal eta di tempat ieu, tapi milih tempat katuhu. Anjeun oge bisa milih dina dasar nu tangtu nu dipikaresep anjeun kudu. Contona, upami anjeun hoyong komik, pindah ka mindeng di hiji toko nu ngajual eta. Upami anjeun kawas lukisan, via hiji pameran atawa museum. Jeung saterusna. Ku cara ieu, anjeun bakal nyaho naon ngomong, jeung ieu téh leuwih gampang nu anjeun bakal bisa papanggih jeung pendekatan a gadis jeung saha anjeun. Sakali catturerai perhatian-na, nyoba ngajaga kontak panon. Tangtu, nyokot ngarecah, naha ngalereskeun hiji awewe bisa jadi counter-produktif mun anjeun teu nyaho eta. Lamun manéhna mulih deui for urangna tilu kali, aya kasempetan alus yen baé museurkeun anjeun atawa sahenteuna hiji paguneman sareng anjeun. Lamun manéhna mulih deui seuri, sejen tanda alus yen anjeun bisa jadi kabetot dina anjeun, atawa nu anjeun keur mere jalan pikeun pindah ka kaanggo nya. Sakali anjeun geus disilihtukeurkeun sababaraha glances jeung saeutikna seuri, sareng anjeun, geus dipariksa-na basa awak jeung anjeun dipaké di satengahing jalan. Gemblengna, boh sinyal bakal mere anjeun leuwih alus konfirmasi dipikaresep, sarta ku kituna titik miang pikeun pamikiran ngeunaan Diri anjeun teu narima sinyal ieu, eta ngandung harti yén manéhna teu kabetot pikeun kalibet dina hiji paguneman jeung anjeun jeung ieu teu gumantung kana kanyataan yén anjeun aya di hiji tempat umum, tapi hiji hal anu definitif. Teu ngahurungkeun komo pikeun anjeun. Nyekel leungeun meuntas. Anu ngadengekeun musik atawa maca buku. Jigana saraf. Hal ieu husus ngalakonan jadi pikeun meunangkeun jauh ti anjeun. Dina hal ieu, ngahormat nu katuhu hayang ka kenca sorangan. Dina kasus sagalana mana ogé. urang pindah ka lengkah saterusna. pikeun megatkeun és jeung leuwih karapihan pikiran pikeun boh anjeun: anjeun bakal manggihan leuwih gampang hiji hal ka nyebutkeun, anjeun bakal teu boga sieun jeung eta bakal jadi loba gampang dileguarti lamun anjeun ngarobah pikiran anjeun. Sugan anjeun nu maca buku nu sarua, atawa anjeun geus noticed yén manéhna ageman a t-shirt hiji band anjeun resep. Meureun beus anu kasep jeung anjeun bisa tukeur dua kecap jeung nya. Naon bae frasa, éta oke. Ngan nu eta geus ngalakonan jeung hal nyata, sarta yén anjeun bisa jadi mangpaat pikeun pendekatan. Lamun manéhna teu sigana leuwih kabetot pikeun ngobrol, hayu nya sorangan. Eta bisa eureun kontak jeung panon, méré anjeun jawaban monosyllabic, néangan kira-kira jeung nyoba ngajalankeun jauh ti paguneman jeung anjeun. Lamun baé kabetot ieu bakal jelas pisan: manéhna baris ngomong kalayan anjeun, bakal kasampak nepi di anjeun jeung seuri. Sakali anjeun bisa kaanggo gadis di hareup umum ku cara ieu, anjeun bakal boga ngadegkeun yén manéhna téh pasti kabetot dina ngobrol jeung anjeun, proceeds ka hiji paguneman. Ieu bisa aliran alami ti anjeun comment és-breaker atawa anjeun bisa jadi geus ngalakukeun patarosan séjénna, sok dumasar kana observasi hiji hal nu geus atawa anjeun tempo kira-kira anjeun. sabot speaks. Dina cara ieu anjeun bakal bisa diajar deui ngeunaan dirina, boga kasempetan pikeun ngamajukeun interaksi, jeung mintonkeun eta nu anjeun museurkeun dirina salaku hiji jalma jeung nu anjeun hoyong dibere nyaho nya. Dina tahap ieu, lamun anjeun resep anjeun, moal aya masalah lamun anjeun boga jumlah-na atawa kasempetan pikeun papanggih deui nya. Eta bakal, Kumaha oge, lamun manéhna nyebutkeun no, hayu indit jeung nanya lamun balik pikeun hiji kopi wae. Sok milih tempat umum jeung dina cara ieu anjeun bakal bisa ngarasa betah jeung dina kadali kaayaan. Inget ajen: ieu téh bagian pangpentingna dina mutlak pendekatan gadis di umum, atawa dina naon wae kaayaan séjén. Jeung tips ieu jeung ieu opat hambalan bakal teu jadi hésé pikeun meunangkeun naon nu anjeun hoyongkeun jeung bisa kaanggo gadis di masarakat. Sok inget yen aya sia aya leuwih normal di ieu, ku kituna teu kudu eureun nanaon

About