Oke guys, saprak lolobana urang dieu bakal ngarasakeun ningali sababaraha boobies atawa ngawangkong ka sababaraha katresna éndah dina internet, chatroulette pamanggih anyar nu merlukeun urang mere anjeun urang nomer telepon kudu geus dibawa sababaraha anjeun turun kawas kuring. Ngundeur ieu nambahkeun disebut Pinger jeung nyieun hiji akun aya nu milih URANG salaku nagara anjeun cicing di palsu jeung zip code, BAM, milih hiji nomer, nulis jumlah nu turun di mana chatroulette ngabejaan anjeun, meunangkeun téks jeung kode verifikasi.

(Kuring ti Turki jadi eta kudu digawé dina lumayan loba unggal nagara) aya no dicks deui jeung anjeun bisa milih jalma-jalma ti nagara nu anjeun hoyong tempo.

Kuring diblokir mah sorangan nagara, Turki

Asa adman. Kuring teu nu tapi basa kuring nunda telepon mah dina chatroulette mah SMS teu mucunghul dina Pinger.

Meureun ieu sabab kaula putting nu telepon nu salah

Kudu kumaha kuring nunda eta? Kuring Nunda kawas ieu: Sok konsultasi jeung mumpuni panarjamah podomoro saméméh dimimitian mana wae diet atawa latihan program atawa nyokot naon baé suplemén dietary. Eusi dina website urang pikeun tujuan informational jeung atikan ngan jeung teu dimaksudkeun salaku nasehat médis atawa pikeun ngaganti hubungan jeung mumpuni healthcare professional

About