Kumaha pikeun ningali kumaha sesa Swedes, swédia nonoman, fotografi, Stockholm, kawas sesa Swedes, swédia piano

Wilujeng sumping di blog pribadi mah

Kahiji sakabeh, kuring baris ngabejaan anjeun yen jalma ngora percaya ieu nepi ka maranehna ngahontal Asak umur kolotDulur weruh yén jalma ngora di sadaya nagara nu neukteuk off ti masarakat jeung teu boga hiji munara. Ti naon kuring geus katempo di Swedia, kuring geus datang ka kacindekan yen jalma ngora di dieu leres pisan teu boga munara, jeung kuring satuju jeung loba mah swédia kolega dina masalah ieu. Ti mah paguneman jeung maranéhna, kuring diajar nu sababaraha urang di Swédia nu paduli gila paripolah jalma ngora jeung nu ieu naha pramuka kubu anu jadi leuwih populér di nagara mana barudak nu nyoba ka instill saeutik disiplin. Kumaha eta kajadian. Ieu utamana impressed ku hiji nonoman rapat di Puseur Stockholm. Anjeun bisa nempo pikeun diri, jeung lamun anjeun hayang ngagambar conclusions. Eta bakal jadi istiméwa ka ngadangu pamadegan anjeun, ngarasa luncat ka nulis koméntar. Dina pamadegan mah, masalah atikan ngora Swedes anu geus beunang sagalana. Sabaraha kali kuring geus katempo eta crawling leuwih barudak stomachs di toko, dina subway, komo di jalan? Paling kolot teu ngabales ieu. Satuju pikeun coba terangkeun naon anu alus jeung naon anu goréng.

Kuring sok ngabandingkeun barudak di Swédia weeds nu tumuwuh dina sorangan.

Tangtu, ieu téh teu bener ngabandingkeun, tapi darajat isin jeung kabebasan gerak jalma ngora, dina pamadegan mah, ngan saukur hebat pisan. Sabab dulur nyangka nu Swedes nu masih alcoholics, tapi unggal jumaah di Stockholm metro maranéhanana ngeusian botol jeung kaleng jeung alkohol, narik kaluar ti toko sagalana jeung sagalana dina saperti hiji wawuh lilac. Ku jalan kitu, di antara turunan tina USSR, nyimpen ieu ngan saukur disebut Sistem. Jadi eta pikeun jalma ngora anu ngagantung nepi baju maranéhanana jeung vacationers anu ngatur pihak, cocktails jeung anggur. Tempat nu pinuh, utamana populér nyaéta loba batu dina cai. Jeung poto ieu ngingetkeun kuring Rusia, ngeunaan nak anu ridiculously populér dina cara nu batur threw sapatu dina pangkonan. Aya loba artikel ngeunaan travel, warta metot ti Internét, tips pikeun konfigurasi gadget jeung harita kira-kira alat.




swasta video Bobogohan online dating mana pikeun meunangkeun acquainted sawawa Dating bébas video chat roulette online jeung katresna loka dating video chat tanpa pendaftaran sareng katresna lalajo video chat bobogohan chat video Bobogohan jeung gadis tanpa ngadaptar