Ragrag asih batur nu bisa jadi leuwih pajeulit sakumaha urang umurna jeung ngarobah hubungan, bringing kahirupan urang baheula di ngerek

Artikel ieu ngabahas hal nu kudu nepikeun saméméh nyebutkeun ‘kuring’ ka hiji lalaki anu boga anak nu geus aya

About