Lamun wanoja ngora keur diuk di hiji cafe jeung cangkir kopi, menari di bandung atawa di antara peers, euweuh distinguishes dirina ti gabug pesaing. Anjeun bakal teu nyaho yen anjeun bade mimiti bobogohan nu gadis jeung anak. Manéhna megatkeun ngan pikeun ngidinan sorangan pikeun sesa sababaraha jam. Tapi, gambar bébas awéwé yén manéhna ayeuna geus, anu nipu. Lamun manéhna nyebutkeun barudak nya dina paguneman, a man anu geus dipintonkeun minat nya, robah di hareup nya: manéhna jadi bingung atawa komo panics. Sababaraha di antarana, maranéhanana ngomong, geura-giru ngajalankeun jauh, sedengkeun batur terus flirt tapi megatkeun off sambungan pas cahya selingkuhan dimimitian pikeun ngahurungkeun kana hubungan serius.

Nya eta hiji prasangka? Nya eta hiji sieun tanggung jawab? Atawa meureun alesan direcahna nu aya dina dirina unduly ekspektasi luhur. Mindeng a man daun hiji wanoja jeung hiji nak alatan manéhna sieun, sarta manéhna teu bisa atawa doesn t hayang ngaku yén komo ka dirina. Hal ieu kajadian, sakumaha aturan, jeung jalma anu don t boga anak sorangan: maranéhanana sieun tanggung jawab ngeunaan nu maranehna teu nyaho nanaon di sadaya. Maranéhanana sieun yén maranéhanana baris dicabut maranéhanana kabebasan pribadi sabab anak jeung nu maranehna moal bisa ngadegkeun kontak jeung saeutik jalma. Man A puzzled ku patarosan, Kami mah bade jadi pasangan anu keur bobogohan awewe jeung anak, Naon peran anu ditugaskeun ka kuring lamun hubungan urang terus. Saperti takwa, mamang, jeung patarosan timbul teu tanpa alesan. Anjeun bakal tanggal hiji wanoja jeung anak? Memang, hiji pasangan calon boga waktu teuas alatan manéhna nyanghareup kuat sambungan antara indung jeung anak. Manéhna kudu, tanpa négatip mangaruhan ieu union, ngajaga hubungan pribadi jeung awéwé jeung, dina waktu nu sarua, narékahan pikeun ngahontal ni mat anak nya, dina basa sejen, ngawangun kuduna hubungan-na jeung kadua. Dipikaresep dina hiji wanoja raising anak bebas nyimpen sababaraha masalah tanpa ngarengsekeun nu hese pikeun ngawangun hubungan nu mana wae nu. Naon anu kudu a guy ngalakukeun lamun manéhna bener diaku teu saukur hiji single gadis tapi gadis jeung anak. Anjeun bakal tanggal gadis jeung anak? Jantung anjeun captivated ku kageulisan jeung mangka anjeun manggihan kaluar nu saterusna nya aya saeutik nak. Naon anu kudu eusina? Kudu ngamimitian hubungan jeung gadis anu ngabogaan anak, atawa méré ka kasusah, patali jeung format. Sanggeus kabéh, aya loba katresna anu teu burdened ku saperti tanggung jawab. Anjeun embarrassed teu ngan ku pribadi unpreparedness ka tanggung jawab disambungkeun jeung geus aya mini-kulawarga tapi ogé ku kanyataan yén anjeun teu kaduga penampilan, sugan, ieu teu desirable. Sajaba ti éta, babaturan jeung baraya discourage anjeun sadaya waktu. Samentara éta, anjeun geus fallen in love with her and you don t hayang nyerah jadi gampang. Lalaki anu don ‘t kawas barudak pisan, don’ t jadi kudu an analisis pro jeung kontra, dating gadis jeung anak. Lalaki saperti don t sok bogoh barudak sorangan, maranehna teu sok bisa narima, fondle jeung ngangkat eta, jadi diadopsi barudak anu teu diperlukeun di sadaya. Tapi, hiji lalaki tanggung moal puzzled jadi loba ku kanyataan yén manéhna diaku a gadis jeung anak tapi jeung kumaha kalakuanana jeung nya jeung nya nak. Moms Single nu brides jeung pangaweruh husus jeung patokan. Anjeun bakal tanggal gadis jeung anak? Nurutkeun psychoanalysts (maranéhanana ngagambarkeun pamadegan hiji teu kaditu teu kadieu panitén), lolobana single moms nu dicirikeun ku kontradiktif susunan kaahlian jeung aspirasi, a bagian gedé nu bisa aman ditambahkeun ka daptar indisputable merits. Lamun anjeun nempo hiji gadis endah, anjeun teu bisa nyaho naha anjeun bade dina tanggal gadis jeung anak atawa ngan hiji awewe seksi. Atoh, anjeun kudu nyieun usaha pikeun narik perhatian nya. A wanoja jeung anak teu saukur ibu tapi ogé hiji gadis anu ngimpi ngeunaan cinta murni. Pasti, manéhna moal ngabejaan ka anjeun sadaya nya rahasia ti pisan awal jeung manehna bakal boro nyaritakeun ngeunaan kids nya kahiji, anjeun kudu meunang nya jantung. Manéhna hayang terang, yen anjeun bener museurkeun dirina jeung nu anjeun cukup dipercaya jeung serius pikeun minuhan anak nya. Lamun anjeun mikir ngeunaan keur bobogohan batur jeung anak, anjeun kudu disusun pikeun ngabagikeun tanggung jawab.

Kumaha carana tanggal hiji wanoja jeung anak

Kahiji sakabeh, anjeun kudu ngarti yén awéwé teu karya gede raising anak nya sorangan. Anjeun bisa jadi mikir yen manehna teh timer cukup jeung kasar, tapi anjeun bisa maca pikiran nya jeung you don t nyaho ngeunaan jumlah badag tantangan beda nu manéhna nyanghareup unggal poé.

Manéhna perlu pangrojong jeung waktu keur sorangan

Lamun anjeun tanggal gadis jeung anak jeung anjeun bogoh nya, jadi sabar jeung anjeun bakal ningali gadis feminin balik masker tina beusi lady.

Kumaha date a gadis jeung anak

Salaku nu mana wae nu awéwé séjén, a mom single hayang ka ngajalankeun jauh ti dirina kahirupan sapopoe jeung jadi ngan hiji wanoja geulis anu diolah kawas putri. Manéhna bakal migawe usaha pikeun kasampak anca sarta desirable, tapi, manéhna bisa ngabolaykeun komo nu paling penting date. Sakapeung hirup teh teu bisa diprediksi, utamana, lamun anjeun boga anak nu bisa digolongkeun gering atawa meunang dina kasulitan. Lamun anjeun bade pikeun ngamimitian keur bobogohan batur jeung anak, nyokot sagalana gampang jeung jadi pamahaman. Anjeun kudu sok inget yen anjeun awewe anu waited ku dirina nak di imah, jadi, biasana, manéhna teu bisa mampuh nu mana wae nu teu kaduga kaputusan. Lamun nu dipikaresep dina single jeung anak bobogohan, anjeun kudu nyaho, yen manéhna sok nyoba tetep sagalana dina katempo atawa kawih kontrol. Kawas Cinderella, manéhna kudu datang deui ka imah ku nu ngeset waktu jeung no excuses anu ditarima. Kabéh barudak kudu maternal perhatian, anjeun ngan kudu inget yén pernyataan. Inget yén gairah hugs jeung kisses di hareup barudak nu teu pamanggih pangalusna. Barudak anu pohara impressionable dina sagala umur, jadi lamun maranéhanana jadi napel ka anjeun jeung anjeun hubungan jeung mom maranéhanana doesn t lila, maranéhanana bisa ngarasa stress jeung jadi gélo. Unggal mom alus ngemutan anak nya jadi utama jeung nu paling penting prioritas dina kahirupan nya, anjeun ngan kudu narima kanyataan ieu jeung don t komo coba pikeun bersaing jeung nak, don t kasampak kagok. Salah sahiji nu parah hal anjeun bisa ngalakukeun nyaéta pikeun méré saran nya atawa komo ngajarkeun nya kumaha ngangkat barudak nya, utamana lamun anjeun don t kudu anjeun sorangan. Anjeun kudu boh hiji atawa pediatrician a kawentar guru taman kanak pikeun nyaritakeun nya ngeunaan kaunggulan sababaraha métode inovatif ngadidik barudak. Upami anjeun hoyong pikeun mawa nepi barudak nya, anjeun kudu jadi dipercaya bagian ti kulawarga nya. Lamun anjeun muhasabah kumaha date a gadis jeung anak, jadi disusun nu sok anjeun bakal indit dina tanggal jeung boh alatan manéhna bakal teu boga saha ninggalkeun eta jeung. Kawas nu mana wae nu awéwé séjén, manéhna bakal leuwih milih pikeun méakkeun yén tanggal dina cara husus, kumaha oge, manehna kudu sok tumut kana akun barudak nya. Ngan narima jeung ngajaga parasaan pikaresepeun dina kasempetan éta pikeun diri. Komo if you don t kawas éta pamanggih dina sadaya, anjeun kudu teu nyaram nya jeung ngan narima yén salaku nu mana wae nu séjén trifle. Sababaraha lalaki megatkeun up teu ngan jeung pamajikan tapi ogé jeung barudak ngan ninggalkeun kulawarga, jeung budak teu nyaho bapana anu pasti leuwih alus pikeun manusa anyar. Mangkaning, loba lalaki terus komunikasi jeung kids maranéhanana jeung urut istri ogé. Anjeun kudu inget yen maranehna ngalakukeun nu ngan pikeun barudak maranéhanana kauntungan, jadi don t jadi timburu. Unggal single mom doesn ‘t play kaulinan beda jeung doesn’ t hayang kasampak misterius. Maranéhanana nyaho naon anu maranéhanana hayang pikeun mastikeun jeung lamun kahayang anjeun cocog, anjeun bakal ngabentuk hiji éndah jeung kuat union. Anjeun bisa ngaharepkeun pikeun meunangkeun ngan dangong rido ka arah anjeun ogé manéhna ekspektasi kajujuran ti sisi anjeun. Loba moms single geus kungsi pangalaman pikaresepeun dina jaman baheula, maranéhanana geus dijieun conclusions jeung siap pikeun hubungan anyar. Anjeun bisa meunangkeun hiji endah ganjaran lamun anjeun aya jujur jeung nya naon bae kajadian. A gadis jeung anak baris jadi satia anjeun jeung pasangan pangalusna babaturan lamun mintonkeun hikmah jeung kasabaran. Anjeun bisa nyieun babaturan jeung anak nya jeung jadi bener friendly jeung kulawarga bagja di mangsa nu bakal datang

About