ok I indit ka hiji sadaya-gadis sakola n hijina cara pikeun manggihan bf keur kuring mah resep di mall n barang. Kaula pisan MALU gadis tapi ayeuna mah ve megatkeun pikeun jadi positif n jadi leuwih percaya diri jeung kuring kudu mantuan. kumaha carana abdi pendekatan guys kuring kakara papanggih? bakal maranehna mikir ieu aneh? u no kawas mesem di eta sakuliah kamar, (kuring teu persis. ok I indit ka hiji sadaya-gadis sakola n hijina cara pikeun manggihan bf keur kuring mah resep di mall n barang. Kaula pisan MALU gadis tapi ayeuna mah ve megatkeun pikeun jadi positif n jadi leuwih percaya diri jeung kuring kudu mantuan. kumaha carana abdi pendekatan guys kuring ngan papanggih? bakal maranehna mikir ieu aneh. u no kawas mesem di eta sakuliah kamar, (kuring teu persis geulis, tapi teu hideous, ngan rata-rata) kumaha kuring ngobrol atuh lamun aya jeung maranéhanana babaturan di mall n barang Nuju di toko musik. Manggihan naon jenis musik anjeun ngadengekeun jeung lamun anjeun nempo imut guy nempo musik nu sarua ngobrol jeung manehna ngeunaan eta. Hal awon manéhna bisa eta sacara for mah kabogoh. Kakara bisa muka jeung ngobrol ngeunaan hal nu anjeun resep. Guys bakal mikir cara nu sarua lamun maranehna hayang balik nepi ka anjeun jeung papanggih anjeun. Anjeun aren t sorangan. Ngan méré diri sababaraha waktu.

nyaritakeun manéhna anjeun bakal cukup milih ngobrol deui handap jeung nanyakeun manéhna-na digit.

don t jadi isin

atawa sajaba ti, anjeun bakal mikahayang ka palatih manéhna patarosan ieu jeung nanya naon bisa manéhna pigawé kalayan ieu. manéhna bakal kahayang pikeun meunangkeun clue. Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing

About