Saméméh anjeun nyebarkeun pastikeun Anjeun ngalanggan ka urang, ngan dina kasus ieu widang bakal katempo nawarkeun warta, nu diterbitkeun di eupan ngan tulisan palanggan.

Pos anu dipedar langsung. Dina — bébas, tapi ngan dina hiji gaya: jeung kota, umur, Hobi jeung poto nu alus. Katresna, urang narima tulisan ngan lamun akun leuwih ti sabulan, palsu dipaliré, nyaéta dibayar.

Jadi asli jeung etika

Upami anjeun keur néangan Bobogohan, nunjukkeun ieu jeung nulis ti naon kota Anjeun. Pikeun pos Anjeun kaluar ti antrian (rata-rata nungguan waktu — poe) — kontak pribadi talatah masarakat.

Gancang ngarenah fee

About