Ieu mangrupa sawangan ‘American Boy Meets Gadis italia’. Italia ieu pangajaran téh pikeun lalaki anu hayang meunang leuwih ti jantung nya jeung italia. Naha anjeun ngudag wanoja di AS atawa di Italia, palajaran ieu bakal meunangkeun anjeun leuwih tebih ti rasa anjeun. Diajar sababaraha jantung-kaeusi kecap jeung frasa nu bisa anjeun nyebutkeun ka anjeun sweetheart di italia. Atawa diajar sababaraha inviting italia frasa nu anjeun bisa nyebutkeun yén gadis italia anjeun asa papanggih dina lalampahan ka Italia. Lamun di Roma, ngalakukeun salaku Rum ngalakukeun. Flirt jeung ladies jeung kudu pengkuh tanpa keur overly agrésif. Anjeun bakal diajar nanya lamun manéhna kukituna kawas inuman a, lamun manéhna jeung saha, lamun manéhna ngabogaan kabogoh jeung saterusna leuwih. Jeung leuwih italia kecap jeung frasa, anjeun bakal diajar kumaha carana méré nya sababaraha utama compliments di italia (jeung lamun anjeun bisa nyieun nya seuri, percanten ka abdi, anjeun geus geus satengah jalan aya.) Di handap ieu pangajaran mangrupa hiji informasi bagean dina basa inggris bakal méré anjeun sadaya nu wawasan anjeun kudu meunang leuwih ti hiji wanoja italia.

min.

Ngundeur ayeuna di

About