Kaula ti Bonze (Italia) jeung kuring diajarkeun di Austria. Kuring geus kavling tina kapentingan jeung kuring sok muka nyoba hal anyar. Manéh dunya jeung pasamoan anyar, metot jelema anu penting pikeun kuring.

Kuring hayang hiji wanoja alus dina kahirupan mah, anu bakal nikah ka kuring jeung boga anak alus dina kahirupan urang. Mah kawas ulin game kawas maén bal jeung diajar basa sunda. Hi, my name is Paolo, kami ogé. Kuring lahir di Roma, tapi kuring geus cicing pikeun taun di AS nu, jadi kuring geus kawarganagaraan dual. Nu anyar mah pindah deui ka Roma, jeung waktu ieu kuring keur perencanaan pikeun cicing.

Kuring cicing turun

Nah hello dulur mah ngaran téh panon seger keur dédéngéan papanggih babaturan ti sakuliah dunya l kawas batur anu bisa percaya ka anjeunna jeung lila hubungan nu naha kami ngadéngé nikah. Singkup naluri jeung kapribadian kuat.

Independent jeung cikal

Ngahormatan pamadegan batur jeung babaturan bener alus Unggal bulan, rébuan ngalamun katresna ti Italia manggihan hiji jeung ngan di Sunda hudang. Urang bobogohan loka nawarkeun rupa-rupa services pikeun katresna. Maranehna search maju, taya surat bursa jeung galecok, bébas muatkeun poto jeung SMS mobile flirt. Sunda hudang terus ngaronjatkeun jalan anggota minuhan maranéhanana pangéran, tanggal jeung ragrag di sunda. Lamun anjeun ngagabung urang, anjeun geus dijieun pilihan katuhu. Ngimpi anjeun bisa jadi ngan klik a away

About