Italians anu reueus urang jeung boh sexes nyaho kumaha pakéan pikeun pangaruh maximum pikeun kasempetan nu mana wae nu — désainer lokal di antara nu pangalusna di dunya. Suave jeung dignified, pinter dangong jajaran luhur dina daptar desirable lalaki. Well-nyakola jeung biasana ngabogaan pagawean alus, anjeun italia stallion bakal mawa cinta jeung tawa kana hubungan anjeun. Sanajan, alatan maranéhanana Latin gén, maranéhanana bisa fiery jeung gancang watek, maranehna ngabéréskeun masalah maranéhanana dina masalah ieu moments, jeung karapihan jeung tranquility mulih ka atmosfir. Jalan kahirupan rileks, jeung ‘amore’ nyaéta puseur ka wellbeing sadaya Italians. Maranehna gede cooks jeung gede sarwa, jeung maranéhanana kulawarga-museur tradisi mere eta kamampuhan nyieun everyone ngarasa di imah. Salaku sareng sadaya Latinos, maranéhanana anu pinuh ku gairah jeung nyaho persis naon anu maranéhanana hayang. Nalika keur decisive jeung bebas, nu italia lalaki bakal cinta jeung cherish pasangan-na jeung mastikeun yén hubungan-na kieu lemes jalan ka sukses. Modern Italia manéh has peran gender ngiles sarta kaleungitan daya, lalaki jeung bikang nyaho jeung ngahargaan nu gawé babarengan antara sexes téh penting dina pangropéa hubungan alus. Agama téh bagian penting tina budaya maranéhanana jeung loba, lamun teu paling, percaya ka Allah. Nikah anu pohara normal dina ieu nagara, jeung rahayat ajen tradisi jeung budaya condong ka sway eta ka arah nu altar. Jadi, naha anjeun geus italia, Amérika, atawa nu mana wae nu séjén kabangsaan, lamun anjeun keur bobogohan batur ti Italia disiapkeun keur partnership nu mingpin arah nikah. Atikan di Italia up-to-date jeung modern, jeung paling Italians, jalu jeung nu bikang, nyandak kauntungan tina ieu sistem. Urang sunda fashion hartina maranéhanana nyaho kumaha pakéan kasampak pangalusna maranéhanana — tiis, elegan jeung stylish, lalaki jeung awewe, duanana. Italia budaya jeung haneut italia cuaca ngidinan eta pikeun ngarasakeun kahirupan maranéhanana ka max dina seneng atmosfir santai. Di unggal kota, kota jeung désa, nu locals bakal méakkeun loba wayah dina vibrant kopi bar, mindeng spilling kaluar onto pavements lalajo passers-ku. Geus anjeun kapanggih nice, karunya guy? Lamun kitu, wilujeng sumping ka dunya sagemblengna beda pikeun salah sahiji nu anjeun nyaho ti dating Kulon lalaki. Unggal kabangsaan jeung budaya geus husus sorangan variasi, sababaraha alus, sababaraha bad, enya, komo nu alus heubeul American stereotype geus plus jeung titik dikurangan. Jadi, naon nu ciri nu guys ti ieu éndah elongated nagara. Italia mangrupa hiji-tengah ukuran nagara, beunghar budaya, jeung hangs leg-kawas ti Éropa kidul. Modal kota Roma. Sakumaha urang ceuk saméméh, Italians sunda fashion, nu bisa noticed dina ampir di unggal juru jalan, utamana di Milan. Maranéhanana ogé cinta teater, festival, seni, jeung kadaharan gede — asakan Tengah — salah sahiji alesan naha maranéhanana biasana dina saperti kaséhatan alus. Loba single awewe Kulon happily bursa maranéhanana imah-tumuwuh sadaya-American guy pikeun hiji italia Talaga. Naha. Alesan anu basajan jeung well-dipikawanoh ku sakumna italia awewe: lalaki ti ieu éndah, cerah nagara cinta hirup jeung hirup eta, méré eta maranéhanana sagalana dina unggal jeung unggal kaayaan. Jeung, awewe ti Amérika Sarikat bakal jadi pleased nyaho yén, alatan maranéhanana atikan anu alus, lolobana italia stallions bisa nyarita dina sababaraha basa, kaasup basa inggris. Jadi, lamun indit kaluar jeung manéhna aya dina yén sadaya-penting kahiji tanggal, anjeun bisa jadi yakin aya bakal kavling tina metot paguneman balik nu nice seuri caang. Kadaharan teu ngan kabutuhan a, éta ogé establishes jeung mertahankeun hubungan antara kulawarga jeung babaturan, naha atawa teu guy italia anu tunggal. Saha anu asup kana hiji guy italia imah bakal, tanpa gagal, nampa hiji kurban kadaharan atawa inuman, jeung biasana duanana. Ilaharna, sasarap diwangun tina hiji roti roll, mentega, kopi kuat, jeung buah atawa jus. Sacara tradisional, angka nu gede dahar beurang ieu dilayanan up for lohor hidangan, jeung pasta ieu umumna bagian ti hidangan di sadaya wewengkon, babarengan jeung sup, roti, jeung sugan daging atawa lauk. Dinner diwangun ti koret. Nu leuwih anyar, kulawarga nuju nempo hidangan peuting sakumaha nu utama hidangan kulawarga. Adat siesta geus ganti, jeung beurat dahar beurang bisa henteu deui jadi praktis. Aya béda regional dina naon anu didahar jeung kumaha dahareun anu disusun. Sacara umum, leuwih daging pedet anu dikonsumsi di kalér, di mana hidangan condong jadi torek. Southern masak ngabogaan reputasi keur heavier jeung nu leuwih penting ti kalér masak. Aya husus pangan pikeun sagala rupa kaayaan anu. Contona, aya anu husus Saint Joseph sacara roti, Easter roti jeung endog keras pindang, Saint Lucy sacara ‘panon’ pikeun nya salametan poé, jeung Salametan Tujuh Lauk pikeun Hawa Taun Anyar sacara. Anggur rutin jeung dilayanan kalayan kabéh hidangan — jadi lamun anjeun keur ragrag asih hiji guy ti Italy, nyieun yakin anjeun oge cinta anggur. Kelas jeung castes di Italia Aya vast béda dina kabeungharan antara kalér jeung kidul. Aya ogé nu biasa kelas sosial anu kapanggih dina industri masarakat. Italy geus laju pangangguran anu luhur, jeung béda antara beunghar jeung nagara miskin anu nyata, bari imigran anyar nangtung kaluar sabab datang ti nagara poorer. Pamaréntah dipaké pikeun ngajaga vast karaharjaan sosial jaringan nu geus neukteuk dina taun anyar guna pikeun nyocogkeun sasuai ka Uni Éropa. Ieu motong anggaran geus fallen dina poorer strata masarakat. Division tanaga Gawé ku Gender. Sacara tradisional, italia man indit kaluar pikeun digawe jeung awewe nyandak ngurus imah. Sanggeus Perang Dunya II, nu susunan robah gancang. Sedengkeun kolot notions gender segregation jeung jalu dominan lumaku dina sababaraha padesaan, italia bikang geus kawentar pikeun kamerdikaan maranéhanana, memang loba anthropological jeung karya sajarah nujul ka kaluar yén maranéhanana dianggap baheula subordination ieu mindeng overstated. Ayeuna, ladies ilubiung dina unggal aspék pulitik, ekonomi, jeung kahirupan sosial. Awewe nu sarua dina hukum jeung hadir paguron luhur jeung karya di gaya tanaga gawé dina nomer saluyu jeung babagi maranéhanana tina populasi. Tanda bikang kamerdikaan ieu Italy sacara pertumbuhan populasi négatif. Éta téh bener, tapi, nu katresna terus ngalakukeun loba sarua domestic tugas maranehna dina jaman baheula komo bari asumsina tanggung jawab anyar. Relatif Status bikang jeung jalu. Dina budaya italia, lalaki anu dibikeun preferential status jeung perlakuan. Awewe anu ditugaskeun posisi ‘jiwa’ kulawarga, sedengkeun lalaki anu ‘sirah.’ Lalaki anu ngarojong jeung membela kulawarga sedengkeun awewe diangkat barudak sarta diteundeun sorangan chaste jadi teu aib kulawarga. Ayeuna, sagalana geus beda, jeung kuna kalungguhan gender ulah ulin bagian mana wae di masarakat dinten ieu. Bikang sacara umum sok geus daya nu leuwih gede ti maranehna anu sacara tradisional sakuduna boga. Poe ieu, italia awewe anu mindeng dianggap paling liberated di Éropa. Nikah. Dina jaman baheula, pertikahan anu disusun, jeung awewe dibawa mas kawin kana hubungan. Tapi, aya anu halus cara nu putra jeung putri bisa nudge kolotna kana nyusun betrothal jeung jalmi katuhu. Poorer kelas, dina kanyataan, geus leuwih kabebasan dina pamilih ti wealthier leuwih. Dowries bisa waived jeung mindeng éta. Ayeuna, nikah téh minangka bébas salaku mana waé nu sejenna di dunya, jeung iwal ti pikeun jalma anu nuliskeun pendeta, ampir kabéh Italians nikah. Aya, tapi, masih adat di loba kulawarga pikeun anak pikeun tetep unmarried jadi yén manéhna atawa manéhna bisa miara yuswa kolot. Cerai ieu dilarang nepi ka ayeuna. Aya loba émbaran ngeunaan lalaki ti Italy, sababaraha eta nice jeung sababaraha sugan aya sora saeutik scary. Tapi salaku sok, nu pangalusna, sarta dina kanyataanana, ngan point of view, kudu asalna ti pangalaman anjeun sorangan, sabab dulur anu beda-beda. Dimana wae anjeun kasampak jeung di whichever nagara, anjeun boga kasempetan pikeun manggihan nu satria di bersinar armor, tapi aya ogé kasempetan pikeun manggihan knave. Upami anjeun keur teu italia, tetep dina pikiran nu bobogohan di luar anjeun norma budaya merlukeun sababaraha adjustment. Ieu bisa jadi heboh lalampahan, tapi ogé merlukeun anjeun pikeun ngarti yén anjeun moal bisa ngarobah manéhna kudu anjeun jadi annoyed ku hiji tret éta deeply ingrained dina identitas-na. Sanajan stereotypes mindeng ngabenerkeun ka sababaraha gelar, teu poho boga dulur anu unik, sarta anjeun teu kudu boga ekspektasi atawa tungtutan batur ngan sabab maranehna ngaidentipikasi salaku bagian ti hiji grup nu tangtu. Dasarna, lamun anjeun mutuskeun nu anjeun hoyong tanggal hiji italia manusa ngan sabab anjeun bogoh pizza jeung pasta jeung asa kulawargana téh kawas nu matak Nu Sopranos, jadi disusun yén anjeun bisa jadi kuciwa. Teu yakin ngeunaan dating ieu guys. Anjeun sok bisa nyoba manggihan ngimpi anjeun pasangan tempat sejenna. Kumaha ngeunaan guys ti Perancis, Austria, Spanyol, atawa Czech Republic

About