SATERUSNA KASADIAAN TI SEPTEMBER KA Sadaya.

Kami Simona jeung salaki kuring nu Gaetano urang boh ngora jeung senang (jigana) jeung éndah boga dua budak, Michael jeung Nicholas yuswa jeung.

We don t narima shot cicing

Kuring gawe di hiji supermarket salaku asisten toko jeung dina bar teuing, salaki mah di italia Udara. Urang boga hiji ucing (Diego) jeung hiji hideung GEDÉ nyalametkeun anak anjing, disebut Sebastian. Urang geus loba ve positif workwear pangalaman, maranéhanana geus sagala jadi kawas kulawarga jeung maranehna rutin datang nganjang urang. Urang nganggap diri urang sorangan jadi asih, aktif jeung gila kulawarga jeung dua urang budak pasti bakal tetep anjeun dina suku anjeun, kuring jangji anjeun bakal kungsi jadi bosen. Lamun anjeun nganggap urang, urang hoyong anjeun pikeun mawa ieu sacara serius jeung ngubaran eta salaku nu mana wae nu lain pakasaban tapi ogé ngubaran ieu salaku hiji pangalaman hirup di mana anjeun bisa nepungan batur anyar, jigana diajar basa anyar jeung manggihan cara anyar hirup. Urang hayang batur anu fun, asih jeung miara anu bakal sing jeung tari (parah) jeung kuring) jeung bakal tetep budak entertained. Urang gé kudu anjeun pikeun nyokot eta nepi ti sakola jsb. We don t kakara rek batur ka karya pikeun urang, urang teu hayang batur pikeun jadi bagian ti kulawarga urang, a big adina atawa lanceukna keur budak. Urang néangan gadis atawa budak anu indungna basa inggris salaku urang hayang pikeun urang dua barudak pikeun jadi lengkep bi-lingual. Boh budak nyarita incredibly alus basa inggris tapi ayeuna urang bisa dipake dina ngajaga jeung perfecting pangabisa maranéhanana. Urang hoyong anjeun pikeun ngajar basa inggris ku diputer kaulinan, puzzles, bade ka taman jsb. Kuring jeung salaki kuring nu bisa nyarita basa inggris kacida alusna, jadi aya bakal jadi teu kudu kanggo anjeun pikeun diajar italia kajaba anjeun hayang. Anjeun bakal sok boga dua poé off hiji minggu.(Saptu-minggu), Sedengkeun anjeun aya di dieu, urang hoyong anjeun pikeun mantuan kaluar jeung saeutik saeutik tina housework, euweuh serius, ngan hal kawas hovering, nelen dishwasher, sweeping jeung nu séjénna normal imah jobs. We don t boga aturan ngeunaan naon waktu anjeun meunang imah peuting atawa lamun anjeun cicing kaluar jeung datang deui poé saterusna, kumaha oge, urang hoyong anjeun ngabejaan urang lamun anjeun rék kaluar. Urang bakal kawas anjeun boga fun tapi hayang ngajaga anjeun aman Urang bakal cinta eta upami anjeun ate jeung urang jeung méakkeun waktu jeung urang salaku urang hayang anjeun ka jadi jeung ngarasa bagian ti kulawarga, tapi, tangtu ieu isn t wajib. Urang hirup di a tilu ditujukeun imah di lantai luhur nyaéta bedrooms jeung salah kamar mandi anjeun bakal boga anjeun sorangan pangkeng jeung meja hiji, tv, buku rak, papakéan jeung lomari. Dina tengah floor urang boga lounge nu jadi marga pikeun dapur jeung kamar mandi sejen. Di handap floor urang geus lain diuk wewengkon, hiji mandi jeung lian dapur. Kamar mandi downstairs ogé geus pancuran nu bisa anjeun boga anjeun sorangan lamun anjeun leuwih resep. Wewengkon di mana urang hirup téh disebut Pease, geus deukeut ka Treviso.

Ngan menit ka Venice ku kareta

Dina Pease aya kavling bar jeung cafe sacara, urang boga hiji kantor pos jeung supermarket sadaya dina jarak leumpang. Anjeun bisa make bike jeung numpak kana boh Pease puseur atawa pikeun nutup ku kacamatan. Aya hiji italia kelas di Treviso dina isuk-isuk di mana anjeun bisa dua kali saminggu,(waktu usum tiis) urang bakal bagja mayar kanggo anjeun pikeun hadir. Saméméhna au pasang cut nyak dien sabab manggihan eta teuas pikeun komunikasi jeung guru salaku manéhna teu nyarita basa inggris, tapi, dulur urang nu beda-beda anak s patut hiji try lamun anjeun geus museurkeun

About