No, anjeun geus salah, babaturan anyar ka kuring. Italia katresna nu gampang teuing. Kuring nyebatkeun jeung skeptis kasampak.

Jeung abdi pasti papanggih un Sacco di genet anu bakal sarua incredulous. Jadi naha éta téh nu kuring sok dédéngéan ngeunaan katresna di dieu keur jadi hésé. Kuring ventured, nyoba pikeun meunangkeun ka handap disparity dina pamadegan. Maranéhanana geus hese, enya, hese papanggih, hese dibere nyaho.

Kuring puguh

Yen kuring geus kadéngé. Sedengkeun siswa awéwé nalungtik mancanagara di dieu jarang ngawadul ngeunaan a scarcity of italia lalaki, counterparts jalu maranéhanana lament nu seeming henteuna italia awewe dina prowl. Mana nu maranéhanana nyumput di. a babaturan ti imah, diajar di dieu pikeun sababaraha bulan, threw leungeun-na nepi, nu katilu di jest, dua per tilu di hanjelu, basa kuring papanggih manéhna keur nginum. Nah, pikeun hiji, manéhna pasti ieu t bade manggihan eta dina mahasiswa Irlandia pubs manéhna frequented pikeun maranéhanana -euro pitchers. Tapi sanajan manéhna teu zona dina tempat katuhu, italia nightspots, manéhna bakal ngan bisa admire ieu awewe geulis ti kajauhan. Jeung teu sabab manéhna téh American, tapi alatan italia awewe umumna don t go ka bar papanggih guys. Maranéhanana geus saukur kaluar pikeun nginum jeung babaturan alus, mindeng di hiji dicampur budak-group gadis anu geus ketat pikeun umur, anu dipikawanoh di italia salaku hiji koléktif, jeung saterusna maranehna teu mungkin keur pendekatan. Teu aya nu maranéhanana wouldn t ngobrol ka batur sapagawean atawa batur maranéhanana kukituna geus diwanohkeun ka di hiji pihak minggu saméméhna, maranéhanana kudu ngajalankeun kana eta, tapi pasamoan strangers pikeun poténsial hook-up, kaping, jeung hubungan téh teu dina agenda nu. Di Italia, aya hiji cara pikeun ngalakukeun hal paling, a datang téh fa jeung datang non-fa, jeung pasamoan budak di bar ragrag rapih kana dimungkinkeun kategori. Di Sarikat, a single gadis dresses nepi, mana kaluar jeung hiji atawa dua girlfriends dina hiji misi sarua, neang bar club lounge keur ka batur manéhna manggih menarik, jeung saterusna proceeds ka seuri di jeung nyieun pinapsueun panon-kontak jeung ngomong bodo nepi ka manéhna moseys dina leuwih jeung mundut nya a inuman. Kemungkinan nu tuluy sajajalan, padahal diaku diwatesan boh ka tipe guys di bar jeung lingkup karsa maranéhanana. Di dieu, di sisi séjén, pikeun minuhan unggal sejen, an gadis italia jeung hiji guy italia kudu bener diwanohkeun ku silih babaturan atawa kenalan, maranéhanana kudu presentasi, dibere ka hiji jeung nu séjénna. Tétéla, komo hiji mate poténsial kudu jadi disarankeun. Sakali ditangtoskeun perkenalan geus dijieun, kuring ngabayangkeun nu kemungkinan nu sajajalan pikeun maranehna ogé. Ieu béda dina adat bisa jadi teu sigana signifikan, tapi bari urang asing ngawadul ngeunaan kumaha teuas nya eta pikeun minuhan jalma dina urang masing-masing nagara, Italians boga nu loba harder. Maranéhanana kudu ngadagoan pikeun bisa diwanohkeun. Maranéhanana kudu ngadagoan pikeun bisa papanggih. Dina kuliah poé ieu, katresna putting kaluar dina pihak frat uing eta pikeun sesa urang sabab atuh, teu ngabogaan pikeun nyokot katresna kaluar dina kaping deui ka meunang diteundeun, ngan saukur don t ganggu jeung usaha bobogohan bari di sakola. (Anjeun kukituna jadi reuwas di jumlah coeds anu geus kungsi geus dina palasik dinner jeung film date.) Nya kitu, urang asing katresna uing eta pikeun italia awewe, jeung ngan kitu mah Yahudi babaturan Audrey meunang ngaganggu unggal waktu, manéhna meets a nice Yahudi budak anu meunang Asian kabogoh, kuring ngabayangkeun italia awewe nu taya teuing pleased. Kahiji mah Italia guru di dieu, kalawan nyata dina sering kontak jeung asing, dipikaharti nu masalah, jeung, keur dina kaayaan mahiwal gaduh kabogoh ogé a bevy of babaturan jalu, geus dicokot kana sorangan krusial jawab introducer, matchmaker. Little teu manéhna nyadar yén nickname nya, Miss Cocog, teu bode oge pikeun patandingan manéhna nyieun. Dina ahir poé padahal, urang sadaya oge jeung alus pikeun obrolan ngeunaan nohonan urang teu di bar, tapi ieu nightspots geus jadi koléktif ditunjuk salaku kontemporer pasamoan tempat teu tanpa alesan: jalma anu ngabogaan kasulitan pasamoan unggal séjén nguap. Pikeun bagian paling, isro anu poé tari gedung jeung leutik, ketang-knit masarakat, di nu nikah anjeun sma sweetheart atawa budak saterusna panto. Bari jeung italia guys mikir lebay nu italia katresna nu jadi teuas pikeun papanggih, eta teu persis peachy pikeun katresna boh. Memang, maranéhanana, ngan salaku konstrain ngadagoan pikeun meunangkeun diwanohkeun adat, condong ka begrudge kanyataan yén katresna asing anu narajang maranéhanana kota don t kudu muter game ku aturan sarua. Teras deui, sahenteuna maranéhanana geus teu dipikawanoh lega minangka gampang, sanajan, nurutkeun babaturan mah, maranehna, sakali anjeun ve surpassed kasusah aub dina pasamoan eta. artikel nu patali WARTA Pamaréntah italia kaluaran Brexit persiapan rencana kajadian-artikel Anjeun kemis ramalan: best kajadian di Madang WARTA Medici gem koleksi di Archeological Museum GAYA hirup Hawa Taun Anyar sacara dina Madang share Tova Pipavav Paha, hiji taun heubeul New Yorker jeung sarjana ti Washington University di St. Louis, Geus hirup jeung gawe di Madang, ngalanglang kota in jeung beluk, nu baheula bulan

About